• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende hep yarım saat falan ayaklarımı dikip sonra kalkıyodum geri geliyodu hepsi bu ay 2 saat falan hiç kalkmadım 1 damla bile gelmedi ertesi gün geldi ama sonuç negatif şuan adetim😂😂 takılma ona bak 1 gün tuttum içimde yine olmadı😂
Doktora gidince bunu da sorayım (kesin unuturum ne soracak oluyorsam muayeneden sonra doktor konuşuyor ehe deyip çıkıyorum çıktıktan sonra aa sormayı unuttum oluyor.)

🤣🤣🤣 Hayır bi günü bi gününü tutmuyor ki ona göre hesaplasam 🤣 bi de sperm dediğin gözle görülmeyecek şeyler vitaminleri mi tarıyoz napıyoz
Meniden bahsediyorum ya hiç içimde durmuyor işte ilişkiden sorma çıkıyor bütün sıvı sanki, acaba tüpler kapalı da gidecek yer bulamıyor mu diye aklıma geldi 😂

Bunun içinde adamla 5 günlük seks ile olan 2 günlük olanı takip etmen lazım 😉 benimki fark atıyor uzun gün olan sprem çook oluyor akıyor hızlıca 🤣🤣ama 2 günlük olan savaş içinde ama savaşamayacak kadar az 🤣🤣
Ay üşenirim ben ona ya ne takibi 😂😂

Mutlaka git canım benim hiç aklımda yoktu doktor test istedi bende şok oldum Diaformin diye bir ilaca başladım iştahı baya kesiyor kilo vermeyede yardımcı oluyormuş
Yaa inşallah kuzum ya dahiliye ye gitmem gerekiyor dimi yoksa kadın doğum cu mu yazdı ilacı

bgm21 bgm21 Hayat su 0606 Hayat su 0606 demek ki hepsi aynı bunların bazen mutfağa gidiyo hemen elime alıyorum telefonu bi kere kapıdan bakıyo gidiyormuş gibi yaptı sonra dönüp fırsat kolluyorsun diyo😂😂 bak şimdi bile telefona bakmaya çalışıyo çok fena bunlar 😂😂😂
Aynı aynı valla ama kendisi teli eline alınca bizim tripler yerini bulmuyor malesef 😂😂😂

Back
X