Mayıs 2021 de çatlatma iğnesi olanlar birlikte bekleyelim ;)

BriannaFraser

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2020
121
40
18
Merhaba ben Ağustos da dış gebelik geçirdim ve tekrar hamile kalmayınca doktora gittik klomen ve merional kullandım ve 1 Mayıs da çatlatma iğnesi oldum. İki yumurtam vardı biri 16 biri 17 mm di. Sizlerde deneyimlerinizi paylaşırsanız zaman hepimiz için daha hızlı geçer :)

Merhaba canım ben tüp bebek tedavisi için ilaç kullanıyordum pazartesi çatlatma iğnemi oldum ve gecesinde covid olduğumu öğrenince tedavi iptal edildi bende onca yumurta ziyan olmasın diye birlikte oldum 36 saat sonra tek sefer bakalım bende bekliyorum ama tabi benimki olur mı onuda bilmiyorum 🙈😂

Benim daha yeni pek bi değişiklik yok sizde iğneden sonra kasık ağrısı oldumu hiç acaba bende hiç bir belirti yok
Selam canım. Benim bugün 9. Gün iğne etkisi var mı bilmiyorum. Kimisi 9. Gün geçiyor yazmış kimileri 12. Güne kadar var demiş bilemiyorum. Senin kaçıncı gün?
Benim iğneden sonraki 12. Gün bugün. Benim göğüs hassasiyeti dışında hiç bir belirtim yok iğnenin içinde ki beta hcg hormonu ben de göğüs ağrısı yapıyor çok onun dışında iğneden 36 saat sonra kaşık ağrım oldu ama biliyorum Ki burda hiç iğne ağrısı çekmeyen bşr arkadaş hamile kalmıştı. Ben 10. Gün idrar testi yaptım negatifti. Pazartesi akşam kan vereceğim sabah test alıp yaparım elimde şuan olmadığı içim yapamıyorum. Ama varsa çıkacaktır diye düşünüyorum

Benim iğneden sonraki 12. Gün bugün. Benim göğüs hassasiyeti dışında hiç bir belirtim yok iğnenin içinde ki beta hcg hormonu ben de göğüs ağrısı yapıyor çok onun dışında iğneden 36 saat sonra kaşık ağrım oldu ama biliyorum Ki burda hiç iğne ağrısı çekmeyen bşr arkadaş hamile kalmıştı. Ben 10. Gün idrar testi yaptım negatifti. Pazartesi akşam kan vereceğim sabah test alıp yaparım elimde şuan olmadığı içim yapamıyorum. Ama varsa çıkacaktır diye düşünüyorum
Evet seninki varsa çıkar artık canım. İnşallah vardir hayırlı sonuçlarını alırsın. Göğüs ağrısı sadece yanlardan dokundugumda oluyor benim de. Bir de içleri subdolu gibi dolgunlar. Yuvarlak kısımları hafif karardı ama iğne etkisidir diye düşünüyorum ben de. Herkeste etkisi farklı bir zamanda geçmiş iğnenin. Belirtilere çok takılmamak lazım. İnşallah bu ay hamile kalırız. 🙏🙏🌺

Bende sadece ilk iki gün batma oldu çok onun dışında birşey yok şuan gerçi daha çok yeni benim bugün 3. Günüm.Güzel haberler alırız umarım 🙏

Merhabalar ben de 5 gün klomen kullanıp 4 mayısta çatlatma iğnesi oldum bugün 12. Günüm göğüslerimde az hassasiyet var ama sanki adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı oluyor 19 mayıs adet günüm normalde benim gibi olan var mi acaba 😔

Vücut sıcaklığınızda bi artma varmı birden aşırı terliyorum sonra tekrar üşüyorum ama çok fazla arttı vücut ısım Progestan ve Folbiol kullanıyorum ilaçların yan etkisi olabilir mi.Aynı ilaçları kullanan var mı sizde bi etkisi oldumu böyle

Merhabalar ben de 5 gün klomen kullanıp 4 mayısta çatlatma iğnesi oldum bugün 12. Günüm göğüslerimde az hassasiyet var ama sanki adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı oluyor 19 mayıs adet günüm normalde benim gibi olan var mi acaba 😔
Benim henüz 4 gün oldu öyle belirtilerimde yok şuanlık.Umarım yerleşme ağrısıdır 🙏

Vücut sıcaklığınızda bi artma varmı birden aşırı terliyorum sonra tekrar üşüyorum ama çok fazla arttı vücut ısım Progestan ve Folbiol kullanıyorum ilaçların yan etkisi olabilir mi.Aynı ilaçları kullanan var mı sizde bi etkisi oldumu böyle
Merhaba benim de dediğiniz gibi. Bir anda vücut isim yukseliyor sonra üşüyorum. Ben de progestan kullanıyorum bir de gynositol kullanıyorum sizden farklı olarak. İgnein kacinci gunundesiniz

Back
X