Transfer gününü saymazsak 3.gün izmir-irenbe tüp bebek merkezi Haziran 2 öğreneceğim inşallah umarım güzel haberler veririm. Senin ne zamandı transfer?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transfer gününü saymazsak 3.gün izmir-irenbe tüp bebek merkezi Haziran 2 öğreneceğim inşallah umarım güzel haberler veririm. Senin ne zamandı transfer?
Benim de test günüm 2 Haziran umarım hepimiz güzel sonuçlar alırızBenim de 1 haziran yazıyor kağıtta ama 2 gün önce de yapabilirsin istersen konusuruz dedi doktorbeklemek çok zor çoookkk
İlk tedavimizden itibaren Centrum klinikte Emre Hocamla uzuuuun zorluklarla dolu ümitle emekle azimle yılmadan ilerlediğimiz bu yolda en büyük desteği ilgiyi biz Emre hocamdan hissettik.Mayıs 2022 de tüp bebek yapacak olanlar toplanalım![]()
Rica ederim canım. Değilim bende tedavideyim iğnelere son gaz devam ama artık göbeğinde yer kalmadı hergun nereye vursam diye dusunuyorum artık çok ağrıyor ve kanıyor iğne yerleri . Hayırlısı olsun inşallah Rabbim isteyen herkese versin tez vakitteÇok teşekkür ederimhamile misiniz bilmiyorum ama değilseniz darısı başınıza
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla sıhhatle büyütün Insalalhİlk tedavimizden itibaren Centrum klinikte Emre Hocamla uzuuuun zorluklarla dolu ümitle emekle azimle yılmadan ilerlediğimiz bu yolda en büyük desteği ilgiyi biz Emre hocamdan hissettik.
Ben artık bitti olmuyor dediğimde pes ettiğimde başarısız sonuçlarda Emre hocam bana inanmam gerektiğini ve asla ama asla ümidimi kaybetmemem gerektiğini bana ısrarla hatırlattı...
Şimdi çok güzel bi sonuç aldık hayırlısıyla ikizlerimizi bekliyoruz biz vazgeçmedik sizde vazgecmeyin sevincimizi mutluluğumuzu anlatmak mümkün değil kelimeler kifayetsiz fakat değinmem gereken en önemli konu ekibin profesyönelliği hastaya güven vermesi hemşirelerin güler yüzle samimiyetle bi dost havasında yaklaşması ve her an telefonun ucunda herşey için hazırda bekliyor olmaları laboratuvarın büyük bir uyumla ve özveriyle çalışması herşey tek kelimeyle mükemmeldi...
İnsanlara tek diyeceğim burada Emre hocama ve Centrum Kliniğe sonuna kadar güvenin ve asla pes etmeyin inatla ilerleyin yolun sonu ışıkla yolun sonu umutla ve yolun sonu minicik atan kalplerle minik mucizelerle son buluyor![]()
6 haziran transfer günümTransfer gününü saymazsak 3.gün izmir-irenbe tüp bebek merkezi Haziran 2 öğreneceğim inşallah umarım güzel haberler veririm. Senin ne zamandı transfer?
Ben tedaviye başlayalı 14 ay oldu. Arka arkaya opu olmadım. Aralarda hep 2 3 ay vardı. Bir de hepsi anestezi altında yapıldı ağrı falan olmadı o yüzden. Opular öncesinde evet ilaç ve iğne kullandım. Tüp bebek kişiye göre çok değişkenlik gösteren bir süreç ben transfer için uzun süre bekledim ama sonu güzel oldu. İnşallah böyle devam ederBen 1 kez grdm çok ağrim olmuştu.
3 kez hc ara vermeden dinlenmden mi girdiniz
Ver her opu öncesi iğnemi vuruldunuz.
Çok emek sarfetmişsiniz
Ben önceki denemelerimde kullandım menopur kalçadan 2 doz 2 su seklinde. Çok memenindimVala dün gonalf a ek olarak menapur vurdum bugün aşırı belim ve kasıklarım ağrıyor kullanan yokmu hiç
Canım bende dün akşam 2. ciyi göbekten vurdum ama aşırı kasık ağrım ve bel ağrım var hangi iğneden oluyor bilmiyorum bu akşam tekrar kontrolüm var bakalım ne olmuşMenopurdan memnundum rahatsz etmedi beni şimdi menopur bulamadım merofert kullanıyorum yerine. Kalçadan değil onuda göbekten yapıyorum toplamda 3 iğne vuruyorum göbekten.
İnşallah hyırlı güzel sonuçlar alırsın canım yaş kaçtı acaba bana da çift embriyo transferi yaparlarmı diye soruyorumMerhabalar, allahin izniyle ben bugün transferimi oldum 2 tane 5AA kalite embriyo verildişimdi hastanedeyim 4-5 saat kadar yatırıp taburcu edecekler
Benim çıktıktan sonra da ağrım olmadı hiç az yumurta çıkıyordu ondandır belki de bilemiyorum.Operasyndayken hissetmedim ama çiktiktan snra çok agrm oldu
Sağol canim insallahİnşallah hyırlı güzel sonuçlar alırsın canım yaş kaçtı acaba bana da çift embriyo transferi yaparlarmı diye soruyorum
Canım inşallah hayırlı olumlu haberler alırsın ve umarım benimde herşey yolunda gider ve kucaklarımızda olur bebişlerimiz hayırlısı ileSağol canim insallahbenim yaş 35 bu 4.denemem ilk 2 deneme tek yapıldı olmayınca ikidir çift embriyo ile transfer ediliyor
Amin canim inşallah Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınCanım inşallah hayırlı olumlu haberler alırsın ve umarım benimde herşey yolunda gider ve kucaklarımızda olur bebişlerimiz hayırlısı ile
Başka hangi iğne kullaniyorsunCanım bende dün akşam 2. ciyi göbekten vurdum ama aşırı kasık ağrım ve bel ağrım var hangi iğneden oluyor bilmiyorum bu akşam tekrar kontrolüm var bakalım ne olmuş
Canım gonalf ve menapur kullanıyorum ayrıca coaspirin ve multi vitamin kullanıyorumBaşka hangi iğne kullaniyorsun