Aşılama Mayıs 2022 de tüp bebek

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım gonalf ve menapur kullanıyorum ayrıca coaspirin ve multi vitamin kullanıyorum
Bende gonalf meriofert cetrodine canım yarın yine kan ultrason için gideceğim hepi topu iki yumurta için bunca çaba gobegim delikli süzgeç oldu artık. Inşallah ikisi kaliteli olur tutar iğneleri artık ağlayarak yapıyorum çok zorlandı süreç benim için 😐🙄

Bende gonalf meriofert cetrodine canım yarın yine kan ultrason için gideceğim hepi topu iki yumurta için bunca çaba gobegim delikli süzgeç oldu artık. Inşallah ikisi kaliteli olur tutar iğneleri artık ağlayarak yapıyorum çok zorlandı süreç benim için 😐🙄
Canım benimde bugün tekrar kontrol var bakalım dr ne diycek dün iğneler bitti 2 gündür cetrodine vuruyorum bugün hangi gün opu olacağını söyleyecek umarım herşey yolunda gider Allahın izniyle, kafaya takmamaya çalış canım bende ilk günler öyleydim sonraları gözümü kapatıp yapıyorum Rabbim bizleride görecek inşallah çabamızı,isteğimizi ve karşılığını verecek inşallah üzme canını

Canım benimde bugün tekrar kontrol var bakalım dr ne diycek dün iğneler bitti 2 gündür cetrodine vuruyorum bugün hangi gün opu olacağını söyleyecek umarım herşey yolunda gider Allahın izniyle, kafaya takmamaya çalış canım bende ilk günler öyleydim sonraları gözümü kapatıp yapıyorum Rabbim bizleride görecek inşallah çabamızı,isteğimizi ve karşılığını verecek inşallah üzme canını
Amin canım hayırlısı olsun bakalım Rabbim güzel sonuçlar versin emeklerimizin karşılığı hayırlısıyla alalım Insalalh 💐💐

Kizlar birşey sorcam. Embriyo dondurma işleminden tam olarak ne kadar süre sonra transfer yapiliyor. Bir sonraki ayın hangi dönemi bilen var mi

Kızlar bugün ki kontrolde de 150 mg meriofert vurdu yarın e2 ve prolaktin değerime bakılacak ve pazartesi opu Allahın izniyle 🙏🙏

Merhaba hepinize umarım herkes pozitif sonuçlar alıp sağlıklı bebeklerini dünyaya getirir. Ben de dün yumurta toplama işlemine girdim. Daha öncesi dönemde kısaca 16 Mayıs'ta ilk muaynemi olup gonal f 300 ml olarak başladım sonra devamında cetrotide eklendi. 2.kontrolümden sonra Çarşamba akşam 9 da çatlatma iğnesi vurdum ve cuma sabahı opu ya girdim. Bugün embriyolarımın ilk günü, umarım herşey yolunda gider. Sormak istediklerinizi cevap verebilirim. 2 yıldır bebek istiyoruz sebepsiz infertilite denmişti, aşılama da yaptırdım tutmadı.

Kızlar selam
Benim de 23 mayısta 1 tane 5. Gün embriyom transfer edildi. Dünden beri karnımda adet olacakmışım gibi ağrılar oluyor. Bugün biraz bel ağrımda oldu. Transferden sonra bunları yaşayan oldu mu aranızda acaba

Kızlar selam
Benim de 23 mayısta 1 tane 5. Gün embriyom transfer edildi. Dünden beri karnımda adet olacakmışım gibi ağrılar oluyor. Bugün biraz bel ağrımda oldu. Transferden sonra bunları yaşayan oldu mu aranızda acaba
Bu lar hem gebelik hem adet belirtileri olduğundan pek ayırt edilemiyor canım benim ya. İnşallah pozitif görürsün 🙏💞

Merhaba kızlar, Rabbım hepimizin kucağını saglikli bebisler ile doldursun inşallah, 4. Denemem ve yarin opum var malesef tek yumurtam var, dua edin olur mu, duaniza talibim
🌺🌿
Ayyy hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Dualarımız seninle olcak...
Benim de pazartesi bakalım 🙏🙏🙏

Kızlar selam
Benim son gebeligimde adet olacakmisim gibi ince ince bel ve kasık ağrım vardı. Sol bacağımla kasigim arasında ince bir damar çekiyor gibi de bı ağrım olmuştu. Ama istahim açıldığında ve bacaklarimdaki dermansizligimdan anlamistim hamile olduğumu. Adete 5 gün kala test yapmistim hafif silik çıkmıştı aynı gün acilde kan vermiştim 12.9 çıkmıştı betahcg.
Yerleşme ağrisini da hissetmistim. PC de oyun oynarken sol kasığımda toplu iğne ucu kadar minnacık çok hafif bir batma hissettim... Aferim kuşum hadi yerleş bakalım demiştim kendi kendime 😊 10 gün sonra bu belirtilerle test yapmistim.

Hanımlar merhaba. Bugünkü kan sonucum 1287. Pazartesi 620ydi. Sanırım her şey yolunda. Bir şey sormak istiyorum daha önce deneyimleyen ya da etrafında olan varsa belki biliyordur. Sizce bu değer ikiz olduğunu gösterir mi. Transferden sonra 14. Gün bugün
Merhaba. Rabbim sağ salim kucagina almayı nasip etsin darısı bizim başımıza. Dr larin demesine göre sagliklo bir gebelikte değer ikiye katlayıp gidiyor. Seninde maşallah güzel katlamış iki günde. Tek bebiş var gibi duruyor ama... Rabbim hayirlisini verir inşallah 💞🤗

Merhaba. Rabbim sağ salim kucagina almayı nasip etsin darısı bizim başımıza. Dr larin demesine göre sagliklo bir gebelikte değer ikiye katlayıp gidiyor. Seninde maşallah güzel katlamış iki günde. Tek bebiş var gibi duruyor ama... Rabbim hayirlisini verir inşallah 💞🤗
Teşekkür ederim inşallah sana da nasip olur. Benim sonraki sonucum 4750 çıktı yaklaşık 4 kat artış var. Keseyi görmeye gitmedik daha. Her şey o zaman belli olacak. 😌

Kızlar selam
Hayırlısı olsun. Benim de olmuştu. Son günlere yakın adet olacağım sandım hatta. Zor biliyorum ama belirti arama kafanı rahat tut inşallah pozitifi görürsün sen de🙏

Teşekkür ederim inşallah sana da nasip olur. Benim sonraki sonucum 4750 çıktı yaklaşık 4 kat artış var. Keseyi görmeye gitmedik daha. Her şey o zaman belli olacak. 😌
Ouww bunu bilmiyordum. Yazdınız da ben mi görmedim bu değeri. Maşallah bu değere göre ikiz olabilir evet .... ☺️

Back
X