Aşılama Mayıs 2022 de tüp bebek

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet ilk denemem canım ama hala kararsızım bir aşılama yaptık sonra polip ameliyatı oldum bu ay adet başlangıcında doktorum haber ver dedi o tekrar bi aşılama önerdi özelde yaptırdığım için aşılamaya tekrar para vermek istemiyorum tüp bebek sürecine gireceğiz ama korkuyorum
Hic korkmayın korkmanızı gerektiren hic bir sey yok🙏 inanın o kadar ağır süreçler değil biz yıllardır her ay regl ağrısı Çekiyoruz bu ne ki 😊😊 başlayınca sular seller gibi geciyor aaaa bu muymuş diyeceksiniz ki hicte ağrılı sancılı süreç yok biraz yumurta toplamadan sonra hafif bi karın agrınız olabilir oda dedim ya regl ağrısı gibi bile değil. İçinizi ferah tutun 🌺🌺

Hic korkmayın korkmanızı gerektiren hic bir sey yok🙏 inanın o kadar ağır süreçler değil biz yıllardır her ay regl ağrısı Çekiyoruz bu ne ki 😊😊 başlayınca sular seller gibi geciyor aaaa bu muymuş diyeceksiniz ki hicte ağrılı sancılı süreç yok biraz yumurta toplamadan sonra hafif bi karın agrınız olabilir oda dedim ya regl ağrısı gibi bile değil. İçinizi ferah tutun 🌺🌺
korkum ağrısından değil aslında cesaretim yok olumsuz olma düşüncesi daha adım atamadan beni durduruyor şurda son 1 haftam kaldı değişik duygular içindeyim :(

Korku endişeye yer verme stres hiç yapma zaten herşey olacağına varıyor canım. Benim üçüncü denemem sekizinci onuncu denemeyi yapanlar bile var hani öyle zor bişey olsa emin ol kimse yapamaz. Ben bile üçüncü denemeye cesaret edip yapıyorsam herkes yapar çünkü hiç cesaretim yoktu ama işin içine girince rabbim yardım ediyor cesaret veriyor ultrason kan şeklinde ilerliyo sonra iğneler kalça ve göbekten sonra yumurta toplama ve transfer sonucuda iyi olur inşallah iyi düşün güzel düşün kendine cesaret ver.hepimiz bu yolun yolcusuyuz bir melek uğruna değer mi elbette değer 🥰🤩 ben ilk göbekten ignemi bile yapamamıştım ağlamıştım ama sonrasında alışıyorsun iğneler de küçük zaten can acitmiyo. Inşallah kolayca olup biter Rabbim.hayirli güzel sonuçlar versin emeklerimiz zayi olmasın Insalalh 🌸🌸
ne güzel yazmışsın Rabbim isteyen hakeden kimsenin kucağını boş bırakmasın benim yaş 36 oldu durup beklememin de bir faydası olmayacak :(

Korku endişeye yer verme stres hiç yapma zaten herşey olacağına varıyor canım. Benim üçüncü denemem sekizinci onuncu denemeyi yapanlar bile var hani öyle zor bişey olsa emin ol kimse yapamaz. Ben bile üçüncü denemeye cesaret edip yapıyorsam herkes yapar çünkü hiç cesaretim yoktu ama işin içine girince rabbim yardım ediyor cesaret veriyor ultrason kan şeklinde ilerliyo sonra iğneler kalça ve göbekten sonra yumurta toplama ve transfer sonucuda iyi olur inşallah iyi düşün güzel düşün kendine cesaret ver.hepimiz bu yolun yolcusuyuz bir melek uğruna değer mi elbette değer 🥰🤩 ben ilk göbekten ignemi bile yapamamıştım ağlamıştım ama sonrasında alışıyorsun iğneler de küçük zaten can acitmiyo. Inşallah kolayca olup biter Rabbim.hayirli güzel sonuçlar versin emeklerimiz zayi
korkum ağrısından değil aslında cesaretim yok olumsuz olma düşüncesi daha adım atamadan beni durduruyor şurda son 1 haftam kaldı değişik duygular içindeyim

korkum ağrısından değil aslında cesaretim yok olumsuz olma düşüncesi daha adım atamadan beni durduruyor şurda son 1 haftam kaldı değişik duygular içindeyim :KK43:
Hepimiz yaşıyoruz endişeleri aslında ama denemezsekte ömür boyu vakit varken niye denemedik diye hayiflanmazmiydik hep bir keşke olurdu içimizde. Deniyoruz başaracağız elbet önce siz inanın 🌸 doktorum hep şöyle diyor bana unutma bu işte senin psikolojin bizim için çok önemli kendini aşağıya çekme, aşağıya çektiğin an kendini işimiz zorlaşır.. bende hep bunu düşünüp cesaret buluyorum belki sizede faydası olur yanlız değilsiniz hep beraberiz 🍀

Hepimiz inşallah güzel sonuçlar alalim🥰 gercekten gecmiyor günler sürekli kendimi dinliyorum ama buda doğru değil çünkü kendimi dinlediğimde psikolojik olarak etkileniyorum ister istemez. Transferden sonra ilk Gün yattım, ertesi gün evinde icinde tempomu düşürerek ağır isler yapmadan normal hayatıma geri dönmeye başladım. Ilaclardan dolayı inanılmaz bir şişkinlik mevcut ve asla doymuyorum sürekli açım😬 bugünde bitti şükür 1 gün daha azaldi 😁
inşallah pozitif olur kaçıncı günündesin transferin?ben transfer sonrası izin alıp evde 1 hafta yatsam mı diye düşündüm aşılama da hemen işe başlamıştım

Hepimiz yaşıyoruz endişeleri aslında ama denemezsekte ömür boyu vakit varken niye denemedik diye hayiflanmazmiydik hep bir keşke olurdu içimizde. Deniyoruz başaracağız elbet önce siz inanın 🌸 doktorum hep şöyle diyor bana unutma bu işte senin psikolojin bizim için çok önemli kendini aşağıya çekme, aşağıya çektiğin an kendini işimiz zorlaşır.. bende hep bunu düşünüp cesaret buluyorum belki sizede faydası olur yanlız değilsiniz hep beraberiz 🍀
moral verdin çok teşekkür ederim doğru diyorsun yapmasam neden yapmadım diye hayıflanırım o cesareti toplayacağım inşallah

inşallah pozitif olur kaçıncı günündesin transferin?ben transfer sonrası izin alıp evde 1 hafta yatsam mı diye düşündüm aşılama da hemen işe başlamıştım
Perşembe günü transferim oldu 6.gunum en hayırlısı olsun insallah hepimiz icin 🙏🙏 bence kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap icinde ve aklında kalmasın bunuda en iyi sen bilirsin. Yatınca tutacak yada çalışınca tutmayacak diye net birseyde yok sonuçta hareketlerini kontrol ettikten sonra. 🥰

Psikoloji ve stres önemli bu iste. Ne kadar stres yapılmazsa o kadar iyi. Yiyecek ekmeği varsa nasibi varsa Geliyor dünyaya. Hastanede aynı gün tedaviye başladığımız bir arkadaş vardı 42 yaşında ve şuan hamile tüp bebek ilk denemesi tuttu . Buda size umut olsun arkadaşlar💫 tutar tutmaz hiç endişelenmeyin nasibi olan geliyor dünyaya Rabbim isteyen herkese versin 🌸🌸

Bende bugün başladım canlar. Kontrolümü oldum, iğneleri aldım. Eve gidince ilk iğnemi vurulacağım. Beş gün sonra tekrar gideceğim 🙏 Rabbim hakkıyla annelik yapabilecek herkese nasip etsin inşallah 🙏 Polikistik var bende, %70 şansım varmış. Eve geçerken kendime sağlıklı bir alışveriş yapacağım. Beslenmede çok önemli bu ödenemde♥️

Bende bugün başladım canlar. Kontrolümü oldum, iğneleri aldım. Eve gidince ilk iğnemi vurulacağım. Beş gün sonra tekrar gideceğim 🙏 Rabbim hakkıyla annelik yapabilecek herkese nasip etsin inşallah 🙏 Polikistik var bende, %70 şansım varmış. Eve geçerken kendime sağlıklı bir alışveriş yapacağım. Beslenmede çok önemli bu ödenemde♥️
Hayırlı uğurlu olsun canım.. 7.günden bildiriyorum 😄 hiç merak etme herşey cok rahat ilerliyor 🤗 sağlıklı beslen ama en önemlisi sakın endişe stres yapma keyifli geçir bu dönemi.. inşallah güzel haberler verirsin hep 💕

Hayırlı uğurlu olsun canım.. 7.günden bildiriyorum 😄 hiç merak etme herşey cok rahat ilerliyor 🤗 sağlıklı beslen ama en önemlisi sakın endişe stres yapma keyifli geçir bu dönemi.. inşallah güzel haberler verirsin hep 💕
Amin kuzumm inşallah. Güzel sonuçlar al inşallahhhh 🙏♥️ Ay nasıl geçiyor günler ben şimdiden sabırsızlıktan öleceğim nasıl geçecek günler bilmiyorum. Bi de ben en ufak şeyde etkilenip stres yapabiliyorum. Bu süreçte sürekli derin nefes alıp sabır çekerek dolaşacağım anlaşılan 😂

selam kızlarrrr, bende geldım henüz mayısta olmayacak ama hazıranda gorusmelerımız baslayacak sızlerle olmak ıstedim bende :KK37: :KK200:
inşallaaahhh hepımız bebeklerımıze kavusalım..
birde yumurta kalıteesı ıcın neler kullanıyorsunuz yazabılır msıınız ?

Amin kuzumm inşallah. Güzel sonuçlar al inşallahhhh 🙏♥️ Ay nasıl geçiyor günler ben şimdiden sabırsızlıktan öleceğim nasıl geçecek günler bilmiyorum. Bi de ben en ufak şeyde etkilenip stres yapabiliyorum. Bu süreçte sürekli derin nefes alıp sabır çekerek dolaşacağım anlaşılan 😂
Benim iyi gidiyor, yumurtalar büyüdükçe biraz baskı oluştu ama dayanılmayacak bişey değil. İğneler de kokay vallahi.. ama toplamadan sonraki iğneler sanırım biraz farklıymış 😅
Stres yapma kendini izole et canım 🤗

Merhaba bende bugun başladım yaş 25 polikisyik var ilk iğnelerimi vuruldum 🥰 inşallah olumlu sonuçları alırız 🙏🏼

Merhaba arkadaşlar hepimizin anneler günü kutlu olsun 💐💐 Mayis ayında tüp bebek yaptıracak olanlar veya yapanlar var mı? Toplanalım birbirimize destek olalım 🧚🏻‍♀️☘duygularımızı düşüncelerimizi paylasalim kader arkadaşlarım 💐💐
Cumartesi 2.ci gün embriyosu transfer yapıldı .2.ci gün embriyosu olan varmı

Benim iyi gidiyor, yumurtalar büyüdükçe biraz baskı oluştu ama dayanılmayacak bişey değil. İğneler de kokay vallahi.. ama toplamadan sonraki iğneler sanırım biraz farklıymış 😅
Stres yapma kendini izole et canım 🤗
Toplamadan sonraki iğnelermişim farklı 🙄 Büyük iğne mi ne 😂

Back
X