- 11 Mayıs 2022
- 483
- 347
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim gibi olan varmı5 gündür prolutex iğne ve progestan fitil kullaniyorum 1 tane embriyo transfer edildi..
Ahhaha bilmiyorum ki daha başlamadımToplamadan sonraki iğnelermişim farklıBüyük iğne mi ne
![]()
Delik deşik olduk valla, kaç gündür testler kan almalar havada uçuşuyorAhhaha bilmiyorum ki daha başlamadımkalçadan oluyor diyorlar
![]()
Ben transferden sonra 2 tane kalcadan oldumAhhaha bilmiyorum ki daha başlamadımkalçadan oluyor diyorlar
![]()
Benımde yaş 25 canımMerhaba bende bugun başladım yaş 25 polikisyik var ilk iğnelerimi vurulduminşallah olumlu sonuçları alırız
![]()
Her gün değil miBen transferden sonra 2 tane kalcadan oldum![]()
Merhaba canım ben Mart'ta başladım opum falan Mart'ta oldu ama 10 Mayıs ta 5. Ve 6. Gün olmak üzere çift emriyo transferi oldum 20 sinde de test günümMerhaba arkadaşlar hepimizin anneler günü kutlu olsunMayis ayında tüp bebek yaptıracak olanlar veya yapanlar var mı? Toplanalım birbirimize destek olalım
☘duygularımızı düşüncelerimizi paylasalim kader arkadaşlarım
![]()
Yok ya 3 gun ara ile 2 tane oldum sadece neysekiHer gün değil mi![]()
Ben 7.günümdeyim canım, bugün başladı yasak.. daha önce serbestti.. ama tabi herkesin durumuna göre değişebilirYumurtaların büyütülmesi aşamasında ilişki olmaması gerek değil mi. Doktor bir şey demedi ama ben tedbir alayım dedimYumurtalara zarar gelebilir sanki
![]()
Kimse yokmuMayıs 2022 de tüp bebek yapacak olanlar toplanalım![]()
Selamlaaaaar baktım kiMayıs 2022 de tüp bebek yapacak olanlar toplanalım![]()
Hoş geldin canım benimSelamlaaaaar baktım kipartalina_ burdaymış bende geleyim dedim bende 25 mayısta regl olacam ve başlıcaz tüp bebek sürecine şuan yumurta ve sperm kaliteleri için ilaçlar kullanıyoruz
Çok amin kuzum hepimiz hayırlı pozitif sonuçlar alalım inşallahHoş geldin canım benimgüzel tedaviler olsun, hepimiz için müjdeli haberlerle bitsin süreçlerimiz
![]()
Toplama öncesi yumurta büyütme sürecindeyim, göbüşten 3 iğne oluyorum, hiç bir zorluğu acısı sızısı yok valla.. sonrasını yaşadıkça bildiririmÇok amin kuzum hepimiz hayırlı pozitif sonuçlar alalım inşallahbüyük bi merakla bekliyorum beni nelerin beklediğini hiç bilmiyorum kafamda sürekli acaba hangi ilacı hangi iğneyi kullanıcam kaç gün kullanıcam acaba cok canım yanacak mı kanama olacak mı gibi gibi gibi
![]()
Her gün 3 iğne mi canım yoksa toplamda 3 iğne miToplama öncesi yumurta büyütme sürecindeyim, göbüşten 3 iğne oluyorum, hiç bir zorluğu acısı sızısı yok valla.. sonrasını yaşadıkça bildiririm![]()
Her gün 3Her gün 3 iğne mi canım yoksa toplamda 3 iğne mi
Huhuuuu kopuyoruz deseneHer gün 3ama incecik uçlu yaa deri altına böyle hissetmiyorum bile
![]()