Aşılama Mayıs 2022 de tüp bebek

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba arkadaşlar hepimizin anneler günü kutlu olsun 💐💐 Mayis ayında tüp bebek yaptıracak olanlar veya yapanlar var mı? Toplanalım birbirimize destek olalım 🧚🏻‍♀️☘duygularımızı düşüncelerimizi paylasalim kader arkadaşlarım 💐💐
Merhaba canım ben Mart'ta başladım opum falan Mart'ta oldu ama 10 Mayıs ta 5. Ve 6. Gün olmak üzere çift emriyo transferi oldum 20 sinde de test günüm 🤗

Yumurtaların büyütülmesi aşamasında ilişki olmaması gerek değil mi. Doktor bir şey demedi ama ben tedbir alayım dedim 😂 Yumurtalara zarar gelebilir sanki 🙄

Hoş geldin canım benim 🤗🤗 güzel tedaviler olsun, hepimiz için müjdeli haberlerle bitsin süreçlerimiz 🌿🌸
Çok amin kuzum hepimiz hayırlı pozitif sonuçlar alalım inşallah🤲😍😘 büyük bi merakla bekliyorum beni nelerin beklediğini hiç bilmiyorum kafamda sürekli acaba hangi ilacı hangi iğneyi kullanıcam kaç gün kullanıcam acaba cok canım yanacak mı kanama olacak mı gibi gibi gibi 😃😃😃

Çok amin kuzum hepimiz hayırlı pozitif sonuçlar alalım inşallah🤲😍😘 büyük bi merakla bekliyorum beni nelerin beklediğini hiç bilmiyorum kafamda sürekli acaba hangi ilacı hangi iğneyi kullanıcam kaç gün kullanıcam acaba cok canım yanacak mı kanama olacak mı gibi gibi gibi 😃😃😃
Toplama öncesi yumurta büyütme sürecindeyim, göbüşten 3 iğne oluyorum, hiç bir zorluğu acısı sızısı yok valla.. sonrasını yaşadıkça bildiririm 😅😅

Bu tüp bebek sürecini anlatırmısınız ne kadar sürüyor taö olarak neler yapılıyor

Back
X