Aşılama Mayıs 2022 de tüp bebek

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Güzel sonuçladınız olsun kızlar inşallah pozitifi görürsünüz Rabbim kimseyi o yokda darda koymasın emeklerimizin karşılığını tez vakitte aliriz Insalalh sizde bana dua edin dün opu oldum Insalalh yumrtalarm güzel kaliteli olur transferim olur benimde . Rabbim kucaklarimizi doldursun Insalalh bebislerle👼👼👼❤❤❤🤲🤲🤲💐💐💐

Güzel sonuçladınız olsun kızlar inşallah pozitifi görürsünüz Rabbim kimseyi o yokda darda koymasın emeklerimizin karşılığını tez vakitte aliriz Insalalh sizde bana dua edin dün opu oldum Insalalh yumrtalarm güzel kaliteli olur transferim olur benimde . Rabbim kucaklarimizi doldursun Insalalh bebislerle👼👼👼❤❤❤🤲🤲🤲💐💐💐
Rabbim seninde gönlündeki nasip etsin inşallah canım

lifeve lifeve nasılsın nasıl hifiyir ağrı sızı herhangibisey var mı.
Canım günaydın hepinize :) ya daha önceki denememde de aşağıdan bıçak saplanır gibi ağrı oluyordu bunda da ara ara geliyor acaba tutmadı mı bilmiyorum. Ağrı afedersiniz popodan hissediliyordu yine aynısı

Canım günaydın hepinize :) ya daha önceki denememde de aşağıdan bıçak saplanır gibi ağrı oluyordu bunda da ara ara geliyor acaba tutmadı mı bilmiyorum. Ağrı afedersiniz popodan hissediliyordu yine aynısı
P bnde çok oluyordu hamileyken. İnsanın poposu agrirmi sizin ağrıyor mu fiye evdekilere tek tek sorardım manyak gibi 😁

Kızlar benim lekelenmem gittikçe kırmızıya dönmeye başladı doktorumla görüştüm kan sulandiriciyi kesti ve proluton depot iğne yaptir bugün yat dinlen başka yapabileceğimiz birsey yok herseyi yaptik bazen bazı hamileliklerde böyle olabiliyor stres yapma dedi ama işte kolaysa gelde yapma😔

Kızlar benim lekelenmem gittikçe kırmızıya dönmeye başladı doktorumla görüştüm kan sulandiriciyi kesti ve proluton depot iğne yaptir bugün yat dinlen başka yapabileceğimiz birsey yok herseyi yaptik bazen bazı hamileliklerde böyle olabiliyor stres yapma dedi ama işte kolaysa gelde yapma😔
Allah şifa versin inşallah kuşum. Dediğini yap bol istirahat et. Daha devam ederse bi hastaneye gtmen faydana olur herhalde

Allah şifa versin canım, stres yapmamak elde değil maalesef. Ben bile bugün evde test yapacağım diye gece uyuyamadım sonucu tahmin ettiğim halde ki seni düşünemiyorum.

Benim transferin 2. Günü rahime vuran ağrı yüzünden kesin olumsuz oldu diye düşünüyorum::( ne kadar zor bi durum allahim yardımcımız olsun

Benim transferin 2. Günü rahime vuran ağrı yüzünden kesin olumsuz oldu diye düşünüyorum::KK43: ne kadar zor bi durum allahim yardımcımız olsun
Benim 4. günden itibaren yavaş yavaş adet sancılarım başlamıştı. Ama olumsuz düşünme belki tutunmaya çalışıyordur onun ağrısı da olabilir

Benim 4. günden itibaren yavaş yavaş adet sancılarım başlamıştı. Ama olumsuz düşünme belki tutunmaya çalışıyordur onun ağrısı da olabilir

Bilmiyorum ilk tüp bebek denemeside de aynısı oldu. :( aynı belirti şimdi de aynısı olunca iyi düşüneceğim bir şey kalmadı gibi :( inşallah tutunmaya çalışıyordur inslh 😔

Bilmiyorum ilk tüp bebek denemeside de aynısı oldu. :KK43: aynı belirti şimdi de aynısı olunca iyi düşüneceğim bir şey kalmadı gibi :KK43: inşallah tutunmaya çalışıyordur inslh 😔
Bu konuyla alakalı o kdar çok şey okudum ki pozitifi görenlerde de bu tarz sancılar olmuş hem daha ilk günlerin, çok erken başlamışsın olumsuz düşünmeye. Ben sancılarım olsa da ilk başta hep umutlanmıştım ama göğüslerimden anladım negatif olacağını. forumlarda herkes göğüslerinin şişmesinden kaşınmasından bahsetmiş benimkiler de ise hiç öyle bir belirti olmadı.

Bu konuyla alakalı o kdar çok şey okudum ki pozitifi görenlerde de bu tarz sancılar olmuş hem daha ilk günlerin, çok erken başlamışsın olumsuz düşünmeye. Ben sancılarım olsa da ilk başta hep umutlanmıştım ama göğüslerimden anladım negatif olacağını. forumlarda herkes göğüslerinin şişmesinden kaşınmasından bahsetmiş benimkiler de ise hiç öyle bir belirti olmadı.
Bilmiyorum haklısın erkenden başladım olmadı diye de Allah hayırlısını nasip etsin vaktinden önce gelmez beklenen. Pes etme, tekrar denemeyi ertelemeyiz inşallah

Back
X