- 29 Şubat 2020
- 754
- 600
- 103
Bende bugün oldum beni de yarından sonra arayacaklarmis.kizlar. duaları toplu yapalım pls.Kızlar bugün opu oldum 8 yumurta toplandı bakalım yarın arayacaklarmış dua edin nolur inşallah herşey güzel olur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bugün oldum beni de yarından sonra arayacaklarmis.kizlar. duaları toplu yapalım pls.Kızlar bugün opu oldum 8 yumurta toplandı bakalım yarın arayacaklarmış dua edin nolur inşallah herşey güzel olur![]()
Amiiiiinnnn amin inşallah..evime bir gideyim gece hepinize dua edicem. Hergece zaten abdest alıp dua ediyorum. Duanın en makbulu uykuyu bölüp abdest alıp edilen duaymisBen de 27 mayısta transfer oldum. Taze 4.gün embriyosu. 3. tüp denemem. Hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah
Bendede yan etki yaptı anestezisiz toplanacak yarın benim alttan uyusturarak olacak işlem güzel dualarınızı bekliyorumOvitrelle bende şişkinlik yapmıştı, alt karın bölgem şişip sertleşiyordu ve gaz sancısı oluyordu. Opuyu da anesteziyle oldum.
Kaç yumurta toplandi çok olunca da ağrısı uzun sürebiliyor benim.hepi topu 2 tanecik o yüzden anestezi olmadan da dayanabilirsin dedi doktorum yarın opu olacağım Insalalh güzel geçer rabbim.emeklerin karşılığını versin biran evvel herkes pozitif sonucu görür InsalalhKızlar bugün opu oldum 8 yumurta toplandı bakalım yarın arayacaklarmış dua edin nolur inşallah herşey güzel olur![]()
Güzel sonuçla dönersiniz inşallah. Benden 4 toplandı, 1i boşmuş, 3üne işlem yapıldı. 1 embriyo oldu. Onu transfer oldumHayırlı güzel sonuçlar olsun canım benimde yarın toplanıyor
Kaç yumurta toplandi çok olunca da ağrısı uzun sürebiliyor benim.hepi topu 2 tanecik o yüzden anestezi olmadan da dayanabilirsin dedi doktorum yarın opu olacağım Insalalh güzel geçer rabbim.emeklerin karşılığını versin biran evvel herkes pozitif sonucu görür Insalalh❤
Hadi hayırlı olsun canım inşallah pozitif görürsün rabbim.kucağını boş bırakmasınGüzel sonuçla dönersiniz inşallah. Benden 4 toplandı, 1i boşmuş, 3üne işlem yapıldı. 1 embriyo oldu. Onu transfer oldum
genelde kalıyor canım. Benim 3 tedavimde de sadece tek embriyo kalıyordu. O da 5.güne gitti hepKızlar şimdi hastaneden aradılar 8 yumurtadan 3 ü olgunmuş ama 2 si embriyolaşmış perşembe günü transfer olacakmış şuan kaliteleri gayet iyi dediler acaba perşembeye kadar böyle kaliteli kalırlarmı içim bi tuhaf oldu
Canım inşallah ya umarım 2 side kalır ve birini de dondururuz nolur dua edin bu 2. denemem ilkinde benimde tek embriyo olmuştu dondurup transfer ettik ama malesef tutmadı umarım bu sefer herşey güzel olur bol bol duaya ihtiyacım varr arkadaşlarrgenelde kalıyor canım. Benim 3 tedavimde de sadece tek embriyo kalıyordu. O da 5.güne gitti hep
Tamam canım. İnşallah ikisi de sağlıkla yaşarlar.Canım inşallah ya umarım 2 side kalır ve birini de dondururuz nolur dua edin bu 2. denemem ilkinde benimde tek embriyo olmuştu dondurup transfer ettik ama malesef tutmadı umarım bu sefer herşey güzel olur bol bol duaya ihtiyacım varr arkadaşlarr
Kalır bencede içini rahat tut hayırlı sonuçlar olsun simdidenKızlar şimdi hastaneden aradılar 8 yumurtadan 3 ü olgunmuş ama 2 si embriyolaşmış perşembe günü transfer olacakmış şuan kaliteleri gayet iyi dediler acaba perşembeye kadar böyle kaliteli kalırlarmı içim bi tuhaf oldu
Amin çok saol canımKalır bencede içini rahat tut hayırlı sonuçlar olsun simdiden![]()
Rabbim gönlündeki nasip etsin canım darısı başıma inşallah benimde transferim Allahın izniyle yarın olacak 3. gün embriyosu banada dua edin nolurSelamlar kızlar bugün 1 de 5.gün transferim olacak çok heyecanlıyım. Bugüne kadar biraz daha sakinmişim onu anladım. Bugün çok farklı hissediyorum sanki. Dua eder dualarınızı beklerim
Sağlıkla tutunsun inşallahSelamlar kızlar bugün 1 de 5.gün transferim olacak çok heyecanlıyım. Bugüne kadar biraz daha sakinmişim onu anladım. Bugün çok farklı hissediyorum sanki. Dua eder dualarınızı beklerim
Hadi inşallah kizlar. Dualarimdasiniz...Selamlar kızlar bugün 1 de 5.gün transferim olacak çok heyecanlıyım. Bugüne kadar biraz daha sakinmişim onu anladım. Bugün çok farklı hissediyorum sanki. Dua eder dualarınızı beklerim
Rabbim gönlündeki nasip etsin canım darısı başıma inşallah benimde transferim Allahın izniyle yarın olacak 3. gün embriyosu banada dua edin nolur