Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben incir yemiyorum folik asit gibi bişi bu verdiği şey 3 ay kullan dedi çok önemli imiş benim için
Alla alla neden dostinex vermediki acaba prolaktin yüksekligi gebeliği engelliyor diye biliyorum o yüzden düşürüyolar onu ins kendiliginden düzene girmiştir canım

Aklimdanda geçiyor çünkü dogum sonrasi tüpler kapanabiliyormus bazen kuzenimin ilk bebekten sonra kapanmıştı senelerce olmadi
Olabiliyor canım bende ilk ameliyatı açık olmuştum 2. Ameliyatta baya zorlandı doktor bağırsaklarda bile yapışıklık vardı. 2020 de hsg çektirmiştim tüplerim açıktı 2. Ameliyatta doktor biri tıkalıydı açtık demişti ama çikolata kistinden tıkanmıştı

Minnoşlar bende durum bu asıl bu geceyi değerlendirmek şart sanırım

Eklentiler

• 64C7AF47-8874-47C3-8AA0-DACBFCEC92FB.webp
    71,3 KB · Görüntüleme: 50
Kistim yok benim ama yapisiklik var doktorda diyince bi sorun yok hamile kalirsin sasirdim acikcasi ama bende bagirsak sıkıntısı yasiyorum bence bagirsaklarima kadar yapisiktir supheliyim kendimden..sen nasil anladin yapisiklik oldugunu falan

Rabbim en kısa zamanda nasib etsin İnshaAllah canim.. Allah bağışlasın evladını

İkinci bebiş için ne zamandır deniyorsun?
Teşekkür ederim cümlemizin evlatlarını bağışlasın inşaallah.Ayin 21 de yumurtlamam vardı O günleri değerlendirdik.Rabbim ilk önce hiç olmayanlara biran önce hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Nooo yanıldın çünkü salı günü teste başlayacağım ve o gün eve döneceğim diye sadece 1 tane aldım ama burada tıp merkezi çok yakın direkt kan veririm diye düşündüm hahaha
Hadi bakalım benim ovu de çok daha koyu bugün t geçmiş C yi ben de bu ay ilk defa bu kadar istikrarlı gidiyorum hayırlısı olsun inşallah

Alla alla neden dostinex vermediki acaba prolaktin yüksekligi gebeliği engelliyor diye biliyorum o yüzden düşürüyolar onu ins kendiliginden düzene girmiştir canım
Vallaa engelliyo hend ebiliyorum onu ama vermedi sadece inofolic combi verdi 3 ay kullan dedi başkada bisid etmedi bana bu ayda olmayacak kesin 38 çıkmış çünkü çok saçma demekki 3 aay denesin olmazsa ilaca başlarız diyemi düşündü napti anlamadım ben bisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…