Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızzz allah seniii benimde kocamla ole sacma bir dilimiz var anladıkları dil baska gerçekten allah mutluluklarımızı bozmasın ins

Bende kullanıyorum bu ay ikinci ayim ama bende de suanlik bisey yok

Canım bende 4 senedir çikolata kisti var hatta 5 senedir evlenmeden önce ilk ameliyatımı oldum zaten az çok biliyorsundur çikolata kisti sürekli yenileyen bişey o yüzden 3 ayda bir kontrole gidiliyor zaten 6 sonra tekrar yeniledi 2 buçuk sene hem hamile kalamadım hemde kist büyüyüp çoğalınca tekrar ameliyat olmak zorunda kaldım ameliyatta ortaya çıktı yapışıklık

Biz de ani ve mecburi bir kararla annemlere gidiyoruz.. testlerim kargoyla gelmemişti, sıfır testin var çarşamba dönücez.. naapsam hiç sallamadan beklesem mi yapabilir miyim acaba bilmiyorum…
Sen iğne vurulmusmuydun kuzum catlatma ? Vurulduysan 14-15 yap diğer türlüyse bekle regl dönemine kadar acele yokkk

Canim kisti nasıl farkettim ultrason da falan çıkıyor mu

Bugünde benim sadece sag kasıgım da batma var batıyor gidiyor sürekli 4 gün sonra ilişkiyi bırakcam artık doktor progestanın son 3 günü ilişkiyi bırakın ddi aklınızda olsun kızlar sonuna doğru bırakın ilişkiyi döllenirken fln zararlı olabilirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…