Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana da gönderirmisin canım bi bakayım. İnsan bi şaşırıyor zaten başlar da. ama niye olmasın kimler ne koşullarda gebe kalıyo güzel düşün enerjin yüksek olsun hep

Arkadaşlar ş
Bana da gönderirmisin canım bi bakayım. İnsan bi şaşırıyor zaten başlar da. ama niye olmasın kimler ne koşullarda gebe kalıyo güzel düşün enerjin yüksek olsun hep
Canım ben resmi sildim ama bu grupta vardı gönderdiğim test. İnşallah vardır birşey sorucam benim nisanın 27sinde leke gelmişti pembe sonra kahverengiye döndü 2 gün sürdü diyelimki bebek var ve o günlerde tutundu kanda yada idrarda yarın kesin belli olurmu sence

Kesinlikle belli olur canım. Ki zaten önce kan sonra idrara yansıyor değerler. Benim adetime 5gün varken testle öğrenmiştim ben. Önce kan versem çoktan çıkardı belki de.

Aşko ben senin testte hayalet çizgi gördüm bide böyle bak istersen
Sen bunda bişi görüyor musun peki hani suya tuttum citiledim gitmedi bat dündü bugün ikiledim testleri cumaya kadar beklemedeyim gelmezse adet randevum vardı kan vercem hayırlısı

Eklentiler

• 16520307855212218401655769352025.webp
    12 KB · Görüntüleme: 93
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…