- 10 Ağustos 2016
- 1.072
- 374
- 123
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #8.321
Belirtiniz var miydi10 gün sonra gördüm canım erken gebelik çıkarır bence
Bana da gönderirmisin canım bi bakayım. İnsan bi şaşırıyor zaten başlar da.Ben Bi türlü göremedim zaten çizgiyi ama burada ki arkadaşlar gördüklerini söylediler çok dikkatli bakınca var gibi ama yok gibi de ya bilmiyorum ya çok aradayım nedense hiç hamile olduğumu düşünemiyorum
Canım ben resmi sildim ama bu grupta vardı gönderdiğim test. İnşallah vardır birşey sorucam benim nisanın 27sinde leke gelmişti pembe sonra kahverengiye döndü 2 gün sürdü diyelimki bebek var ve o günlerde tutundu kanda yada idrarda yarın kesin belli olurmu senceBana da gönderirmisin canım bi bakayım. İnsan bi şaşırıyor zaten başlar da.ama niye olmasın kimler ne koşullarda gebe kalıyo güzel düşün enerjin yüksek olsun hep
Kesinlikle belli olur canım. Ki zaten önce kan sonra idrara yansıyor değerler. Benim adetime 5gün varken testle öğrenmiştim ben. Önce kan versem çoktan çıkardı belki de.Arkadaşlar ş
Canım ben resmi sildim ama bu grupta vardı gönderdiğim test. İnşallah vardır birşey sorucam benim nisanın 27sinde leke gelmişti pembe sonra kahverengiye döndü 2 gün sürdü diyelimki bebek var ve o günlerde tutundu kanda yada idrarda yarın kesin belli olurmu sence
Sanırım geliyor gelmekte olanBugün de böyle çıktı ovulasyon @Cgh
Sık tuvalete çıkma özellikle geceleri. Akıntım kesildi tertemizdim nerdeyse. İlk gebeliğim de böyle olduğu için hemen şüphelendimBelirtiniz var miydi
Ah be kuzum inşallah gelsin bizim bebeler. Gazman uçuşa geçmedin mi hala?Sanırım geliyor gelmekte olan
Teşekkür ederimÇok normal ben 3 ay yaşadım her adet dönemi. Vücut adet olaya alışmış ve zorluyor haliyleHayırlı olsun sağlıkla ilerlesin
Sen bunda bişi görüyor musun pekiAşko ben senin testte hayalet çizgi gördüm bide böyle bak istersen
İns vardır kız bebissssSık tuvalete çıkma özellikle geceleri. Akıntım kesildi tertemizdim nerdeyse. İlk gebeliğim de böyle olduğu için hemen şüphelendim
Yaa ben çok net görüyorumSen bunda bişi görüyor musun pekihani suya tuttum citiledim gitmedi bat dündü bugün ikiledim testleri cumaya kadar beklemedeyim gelmezse adet randevum vardı kan vercem hayırlısı
Hiç denemedim kızPozitifi görenlerden bir şey rica edebilir miyim, deneysel bir araştırma yapacağımeski negatif çikan testiniz duruyorsa onu tekrar kullanınca pozitif çıkıyor mu merak ettim
Haha valla ben sanmıyorum yaaaPozitifi görenlerden bir şey rica edebilir miyim, deneysel bir araştırma yapacağımeski negatif çikan testiniz duruyorsa onu tekrar kullanınca pozitif çıkıyor mu merak ettim
Kız silik ya inanamıyorum kiiiii hala inanamıyorum adet sancısı var akıntı geliyo koşa gene WC ye atıyorum kendimi ya adet geliyosa diyeYaa ben çok net görüyorum
Devir ekonomi devriHiç denemedim kızbenim aklıma hiç gelmedi haaa iyi fikir bu
Ayyy hadi inşallahKız silik ya inanamıyorum kiiiii hala inanamıyorum adet sancısı var akıntı geliyo koşa gene WC ye atıyorum kendimi ya adet geliyosa diyeanam ins bebiş vardır yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?