- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.429
- 248
- 31
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #8.361
Kız bebiş olmasa bile ben hepinize dua ediyorum bacım bu bende oldu hadi bana eyvallah demiyorum asla sizi birakmicam hep takip edicem sizi asla birakmicam bacım bu geminin mürettebatı yüz ins vardır hamileyimdir rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etsin yavrularimiziElf gözlerimle görmüştim Sabah ama yaaa hadi gözün aydın bebeğim kanda da netleşir inşallahBana da dua et kııız 2.5 senedir bebe bebe diye ölüyorum inşallah bu ay hayırlı haberi alırım
İnsallah seninde güzel haberlerini alirizElf gözlerimle görmüştim Sabah ama yaaa hadi gözün aydın bebeğim kanda da netleşir inşallahBana da dua et kııız 2.5 senedir bebe bebe diye ölüyorum inşallah bu ay hayırlı haberi alırım
Bunu demin yaptım inanamadim suuda yıkadım buda 5 dk da çıktı sabah yaptigimda bugün 2 tane yaptimBebemm bunu ne zaman yaptin sen belirgin burda ne zaman cikti
İkisinin resmi varsa tekrar atsana bakalimBunu demin yaptım inanamadim suuda yıkadım buda 5 dk da çıktı sabah yaptigimda bugün 2 tane yaptim
Alicaz tabi inşallah hepimiz o güzel haberle göbek atacaz duamdasiniz canlarım en kısa zamanda hatta bu ay müjdeleri izi alalım hemiiiiİnsallah seninde güzel haberlerini aliriz
Bu sabahkiİkisinin resmi varsa tekrar atsana bakalim
Kiz bunda var zaten pozitif buBu sabahki
Buda az oncekiiiiİkisinin resmi varsa tekrar atsana bakalim
Gözlerim doldu kız okurken Allah razı olsun iyi ki varsınKız bebiş olmasa bile ben hepinize dua ediyorum bacım bu bende oldu hadi bana eyvallah demiyorum asla sizi birakmicam hep takip edicem sizi asla birakmicam bacım bu geminin mürettebatı yüz ins vardır hamileyimdir rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etsin yavrularimizi
İnşallah bebiş yaİnsallah seninde güzel haberlerini aliriz
Evet sabah demiştim de inanmadı umutlanmıycam dediKiz bunda var zaten pozitif bu
Ama çok silik ya cumaya ne kaldı ki gerçi Çarşamba gene yaparım ben dayanamam herhal adet olmazsam cuma randevum varKiz bunda var zaten pozitif bu
Hemen cikti dimi bu testin markasi ne bende umutlanmaya basladim bak bat bugun benim test yaptim pozitif ama regli olmadim daha olurum heralde yaa bilmiyorum ama umutlandimda sanada cok sevindimBuda az oncekiiii
Ben sözümün eriyimdir bacım birakmayacam sizi kurtuluş yok bendenGözlerim doldu kız okurken Allah razı olsun iyi ki varsınburda birbirimize olan desteğimiz de olmasa naparız bilmiyorum. Kendi adıma konuşmam gerekirse bu kadar dayanamazdım sanırım
İnşallah bebiş yaDünden beri olumsuz hissediyorum canım ya ama Dualarım Allaha emanet inşallah yanılıyorumdur da Rabbim bana mucizemi vermiştir.
Ya var duruyo bence var hemen cikmsEvet sabah demiştim de inanmadı umutlanmıycam dedi
Öne bilmem ne işte adı one gibi hiseyle basliyo herife suoriz yapcam diye attım çöpe kutusunu sözde nasip olirsa tabiHemen cikti dimi bu testin markasi ne bende umutlanmaya basladim bak bat bugun benim test yaptim pozitif ama regli olmadim daha olurum heralde yaa bilmiyorum ama umutlandimda sanada cok sevindim
Kuzu stok yap eve 3-4 tane her sabah tekrarlaAma çok silik ya cumaya ne kaldı ki gerçi Çarşamba gene yaparım ben dayanamam herhal adet olmazsam cuma randevum var
Bumu asko iyi bi marka diye biliyorum yorumlari okumuştum hatta almistimda kuruma cizgisi bile cikmadiÖne bilmem ne işte adı one gibi hiseyle basliyo herife suoriz yapcam diye attım çöpe kutusunu sözde nasip olirsa tabi
Ya yarın 2 tane daha alıp gün aşırı yapsam diyorumKuzu stok yap eve 3-4 tane her sabah tekrarlya
Birakirsan kötü olur heeeBen sözümün eriyimdir bacım birakmayacam sizi kurtuluş yok benden
Evet bu işte ama pembeydi dışıBumu asko iyi bi marka diye biliyorum yorumlari okumuştum hatta almistimda kuruma cizgisi bile cikmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?