Mayıs 2022 Transfer Olacaklar 🙏

-HerseyGuzelOLacak-

İnan ve Yaşa ! 🌺
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2021
320
148
33
31
Kizlar selam. Ben yarın ilk kez transfer olacağım hem çok korkuyor hemde çok heyecanlıyım. Benim gibi bu ay transfer olacaklar birlikte bekleyimm. Birde transfer işleminde can aciyormu nasıl oluyor

Transfer oldun mu. Şimdiden Hayırlı uğurlu olsun ağrılı bir şey değil, dr un alttan kontrol etmesi gibi.. 3 5 dk sürüyor.

Transfere sıkışık gelmeni söylemişlerdir. Ben çok sıkışık olmayayım da tuvalet e hemen girmeyeyim dedim.. Sonda gibi aparatla su verdiler. Sonra işleme geçtiler. Sıkışık olmazsan ekranda görüntüde zorlanıyorlar.

Ben de pazartesi yumurta toplama sonra transfer olcak kısmetse. Hayırlı olsun sizin şimdiden. Hiç korkmayın çok basit bi islam 3 5 dk sürüyo sadece. Idrara sıkışık olun yeter. Kaç yumurtanız oldu kaçı transfer olcak.

Kizlar selam. Ben yarın ilk kez transfer olacağım hem çok korkuyor hemde çok heyecanlıyım. Benim gibi bu ay transfer olacaklar birlikte bekleyimm. Birde transfer işleminde can aciyormu nasıl oluyor
Bende Cumartesi transfer olacağım İnşallah güzel geçmiştirr, Bu konuyu bende merak ediyordum acı sızı oluyormu diye siz bittikten sonra beni aydınlatırsanız çok sevinirimm

Bende Cumartesi transfer olacağım İnşallah güzel geçmiştirr, Bu konuyu bende merak ediyordum acı sızı oluyormu diye siz bittikten sonra beni aydınlatırsanız çok sevinirimm
Ben biraz kendimi kastım speklum takılırken ama 1 dk filan sürdü işlem. Bence encok zorlayan sıkışık olmakkk

Ben 5 Mayıs'ta 5. Gün embriyo transferi oldum, sadece göğsümde hafif şişlik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…