- 18 Ekim 2021
- 320
- 148
- 33
- 31
- Konu Sahibi -HerseyGuzelOLacak-
-
Hadi hayırlı haberlerle ilk mi bnm bu hafta opu oldu haziranda transfer inşSaat 4 de olcagim bekliyorum
Ben de pazartesi yumurta toplama sonra transfer olcak kısmetse. Hayırlı olsun sizin şimdiden. Hiç korkmayın çok basit bi islam 3 5 dk sürüyo sadece. Idrara sıkışık olun yeter. Kaç yumurtanız oldu kaçı transfer olcak.
Evet ilk benmHadi hayırlı haberlerle ilk mi bnm bu hafta opu oldu haziranda transfer inş
Bende Cumartesi transfer olacağımKizlar selam. Ben yarın ilk kez transfer olacağım hem çok korkuyor hemde çok heyecanlıyım. Benim gibi bu ay transfer olacaklar birlikte bekleyimm. Birde transfer işleminde can aciyormu nasıl oluyor
Ben biraz kendimi kastım speklum takılırken ama 1 dk filan sürdü işlem. Bence encok zorlayan sıkışık olmakkkBende Cumartesi transfer olacağımİnşallah güzel geçmiştirr, Bu konuyu bende merak ediyordum acı sızı oluyormu diye siz bittikten sonra beni aydınlatırsanız çok sevinirimm
Allah sonucunu hayırlı olumlu kılsın inşallahBen biraz kendimi kastım speklum takılırken ama 1 dk filan sürdü işlem. Bence encok zorlayan sıkışık olmakkk
Amin inşallah sımsıkı tutunur bebeğim banaAllah sonucunu hayırlı olumlu kılsın inşallah
Selam kızlar. Bende bugün 2ci transfer oldum❤
Merhaba aynı gün transfer olmuşuz belirtileriniz var mı acaba beklemek çok zorİnşallah tutunur bebegin cnm
Dün leke geldi. Sırt bel ağrım var. Kol altıma doğru çok hafif göğsüm ağrıyor sadece dünden beri oldu ama ilk 7 gün yokduMerhaba aynı gün transfer olmuşuz belirtileriniz var mı acaba beklemek çok zor
Hayırlı olsun hamileliginiz. Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsinSelam kızlar. Bende bugün 2ci transfer oldum❤
05.05.2022 transfer olanlar grubumuz var oraya gel cnm istersenBen 5 Mayıs'ta 5. Gün embriyo transferi oldum, sadece göğsümde hafif şişlik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?