• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs 2025 aşılama süreci

Kocaeli Üniversite hastanesinde aşılama oldum. 2. Aşılamamda tuttu çok şükür 7 haftalığız şu an. Rapor çıkarttık beş kuruş para ödemedim 30 bin 50 bin çok uçuk rakamlar kızlar ya. Gidin raporlu yaptırın valla. Haklarınızı kullanın. İlaçlara da çok cüzi miktarlar ödedim. Şehir hastanelerinde de sanırım aşılama yapılıyor. Araştırabilirsiniz.
Bende üniversite hastanesinde yapmayı düşünüyorum iki aydir iptal oluyor aşılamam da siz ne kadar bir ücret ödediniz acaba

Merhaba kızlar ilk kez aşılama oldum.1 mayısta aşılamam yapıldı aşılamadan bir gün önce de çatlatma ıgnesş vuruldum.asılama ile birlikte toplamda beşinci günüm teste silik çıkan ıkıncı çizgi sizce erken benelık belirtisi midir? Bilgisi olan destek olabilir mi
İğne etkisi ile pozitif gösteriyor canım 14 güne kadar yapma bence. Bende biliyorum çünkü bende aşılama yaptım 14. gün kan vermeye gidicem bende kanda daha erken görülebiliyor ya

Merhaba. Bende ankara etlik de asilama surecindeyim. Ama ucretli ozelde yapanlar bu kadar maddi olarak kendinizi yipratmayin derim. Once devlette deneyin. Ucret odemiyosunuz. Sadece ilac ve igneye oda raporlu olmadiginz icin.yazik paraniza

Çatlatma iğnesinin vücuttan tam geçmesi yedi gün sürüyor öncesinde yapılan bütün testler pozitif çıkar . Annelik hormonu da ilişkiden en erken yedi gün sonra kanda çıkmaya başlıyo yanı yedi gün öncesi hiçbir şey öğrenemezsiniz bende dün aşılama yaptım onuncu gün test yapcam ☺️
Ben

Ben aşilamanin 11 gün catlama iğnesinin 12 gün beta ghc baktım acilde 5.88 çıktı acaba iğne etkisi mi yoksa hamilelik var ..adetima .daha 3 kala beta baktirdim

Back
X