• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs 2025 aşılama süreci

Anladım teşekkür ederim💐
Benım istemedi doktorum 7 yıl önce doğal gelısen bir gebelıgım var benım ıkıncı çocuk için çabalıyorduk bir türlü olmayınca son çare aşılama dedık ve ilk defa yaptırdım surecı bilmiyorum Hıc sadece klomen ıctım asılamadan bir gün önce de overrile çatlatma ognesi oldum ertesi gün de aşılama yapıldı

Benım istemedi doktorum 7 yıl önce doğal gelısen bir gebelıgım var benım ıkıncı çocuk için çabalıyorduk bir türlü olmayınca son çare aşılama dedık ve ilk defa yaptırdım surecı bilmiyorum Hıc sadece klomen ıctım asılamadan bir gün önce de overrile çatlatma ognesi oldum ertesi gün de aşılama yapıldı
Teşekkür ederim cevabınız için💖

Rica ederim siz yaptınız mı yapmayı mı düşünüyorsunuz
Ben 3 kere yumurta büyütme ile tedavi oldum ama tutmadı doktorumda aşılamaya geçmek için rahim filmi istedi şu an regl günlerimdeyim bitince çekincem inşallah

Yanı bu durumda genelık yok demi çünkü besıncı günde ben ıkı cızgı görmüştüm ılac etkısı dendı o zaman ılac gectı ve yok

Merhaba kızlar ilk kez aşılama oldum.1 mayısta aşılamam yapıldı aşılamadan bir gün önce de çatlatma ıgnesş vuruldum.asılama ile birlikte toplamda beşinci günüm teste silik çıkan ıkıncı çizgi sizce erken benelık belirtisi midir? Bilgisi olan destek olabilir mi
Sonucunuzu merakla bekliyor olacağım inşallah pozitif çıkar ve bize de umut olursunuz 🤲🌼

Kocaeli Üniversite hastanesinde aşılama oldum. 2. Aşılamamda tuttu çok şükür 7 haftalığız şu an. Rapor çıkarttık beş kuruş para ödemedim 30 bin 50 bin çok uçuk rakamlar kızlar ya. Gidin raporlu yaptırın valla. Haklarınızı kullanın. İlaçlara da çok cüzi miktarlar ödedim. Şehir hastanelerinde de sanırım aşılama yapılıyor. Araştırabilirsiniz.

Back
X