- 29 Kasım 2024
- 695
- 258
- 18
Ücreti nasıldı pekiBen İzmir de İrenbe de oldum özel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ücreti nasıldı pekiBen İzmir de İrenbe de oldum özel
Anladım teşekkür ederimTüp bebekte rahim filmine gerek yok ama aşılama için rahim filmi isteniyo
Benım istemedi doktorum 7 yıl önce doğal gelısen bir gebelıgım var benım ıkıncı çocuk için çabalıyorduk bir türlü olmayınca son çare aşılama dedık ve ilk defa yaptırdım surecı bilmiyorum Hıc sadece klomen ıctım asılamadan bir gün önce de overrile çatlatma ognesi oldum ertesi gün de aşılama yapıldıAnladım teşekkür ederim![]()
21 bin aşılama ilaçlarla 30 bini bulduÜcreti nasıldı peki
Teşekkür ederim cevabınız içinBenım istemedi doktorum 7 yıl önce doğal gelısen bir gebelıgım var benım ıkıncı çocuk için çabalıyorduk bir türlü olmayınca son çare aşılama dedık ve ilk defa yaptırdım surecı bilmiyorum Hıc sadece klomen ıctım asılamadan bir gün önce de overrile çatlatma ognesi oldum ertesi gün de aşılama yapıldı
Teşekkür ederim cevap verrdiğin için21 bin aşılama ilaçlarla 30 bini buldu
Rica ederim siz yaptınız mı yapmayı mı düşünüyorsunuzTeşekkür ederim cevap verrdiğin için![]()
Ben 3 kere yumurta büyütme ile tedavi oldum ama tutmadı doktorumda aşılamaya geçmek için rahim filmi istedi şu an regl günlerimdeyim bitince çekincem inşallahRica ederim siz yaptınız mı yapmayı mı düşünüyorsunuz
selamm, hangi doktorda oldunuz acaba irenbede :)Ben İzmir de İrenbe de oldum özel
Kızlar bugün 7.hunum test yaptım tek cızgı21 bin aşılama ilaçlarla 30 bini buldu
7.gün pozitif ya da negatif doğru çıkmaz 14.gün test yapınYanı bu durumda genelık yok demi çünkü besıncı günde ben ıkı cızgı görmüştüm ılac etkısı dendı o zaman ılac gectı ve yok
Merhaba ben yarın itibariyle aşılama tedavisine başlayacağım inşallah.Bu kadar tutacağını düşünmemiştim Raporsuz mu bu kadar tuttu?21 bin aşılama ilaçlarla 30 bini buldu
Sonucunuzu merakla bekliyor olacağım inşallah pozitif çıkar ve bize de umut olursunuzMerhaba kızlar ilk kez aşılama oldum.1 mayısta aşılamam yapıldı aşılamadan bir gün önce de çatlatma ıgnesş vuruldum.asılama ile birlikte toplamda beşinci günüm teste silik çıkan ıkıncı çizgi sizce erken benelık belirtisi midir? Bilgisi olan destek olabilir mi
7.gün pozitif ya da negatif doğru çıkmaz 14.gün test yapın
Raporu bilmiyorum ama eşimle hesapladık 50 tutmus 30 bın de değilMerhaba ben yarın itibariyle aşılama tedavisine başlayacağım inşallah.Bu kadar tutacağını düşünmemiştim Raporsuz mu bu kadar tuttu?
Çokkk erken yanı tutsa bile çıkamaz kana karışması bu kadar erken olmuyoKızlar bugün 7.hunum test yaptım tek cızgı
Ümit hanıma gidiyorum amın inşallahselamm, hangi doktorda oldunuz acaba irenbede :)
umarım dilediğin gibi sonuçlansınn![]()
Değil mi evet ben çok stres yaptığım için tesmen her gün test yaptım ve her gün negatpf oldu bu stres ile zaten bilmiyorum nasıl yapacağımÇokkk erken yanı tutsa bile çıkamaz kana karışması bu kadar erken olmuyo
On gün sonra çıkabilir en erken sabır Allah büyük benim daha varDeğil mi evet ben çok stres yaptığım için tesmen her gün test yaptım ve her gün negatpf oldu bu stres ile zaten bilmiyorum nasıl yapacağım