- 13 Haziran 2022
- 86
- 68
- 18
- 31
Günaydın. Bende kan verdim o kadar heyecanlıyım ki kalbim yerinden çıkacak sankiGünaydın kızlar bende kan verdim öğleden sonra çıkacak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın. Bende kan verdim o kadar heyecanlıyım ki kalbim yerinden çıkacak sankiGünaydın kızlar bende kan verdim öğleden sonra çıkacak![]()
yaa inşallah rabbim yardımcımız olsunnn :-* yaz burdan muhakkakGünaydın. Bende kan verdim o kadar heyecanlıyım ki kalbim yerinden çıkacak sankiinsallah bugün mutluluktan ağlarız
![]()
Ben de verdim bekliyorum öğleden sonra çıkacak benim de güzel haberleri yazalım inşallah Allahın izniyleGünaydın kızlar bende kan verdim öğleden sonra çıkacak![]()
ay hadi inşallah hepimiz güzel sonuclar alıp yaazalım buraya ne kadar cokmus kan veren bufun :)Ben de verdim bekliyorum öğleden sonra çıkacak benim de güzel haberleri yazalım inşallah Allahın izniyle![]()
Ay evet ya bugünün sihiri olmuş olsun hepimize şans getirsinay hadi inşallah hepimiz güzel sonuclar alıp yaazalım buraya ne kadar cokmus kan veren bufun :)
bende işe geldim aynen öyle zaman geçmiyoorr :)Ay evet ya bugünün sihiri olmuş olsun hepimize şans getirsinçok heyecanlıyım avmye gelip bi kahve ısmarladım kendime ama zaman geçmiyor sanki
Allah yardımcımız olsunbende işe geldim aynen öyle zaman geçmiyoorr :)
Kuzum çok erken kan vermişsin ona rağmen değer iyi ama önemli olan iki gün sonra yine verdiğinde ki artış çok erken olduğu için söylüyorum bunu inşallah bebeğin seninledirKızlar günaydın 26 Mayıs pazartesi 2 tane dondurulmuş 3. Gün embriyosu transfer olmuştum. Normalde perşembe günü kan vermem gerekiyordu. Bugün 8. Gün sabah kan verdim 12.98 çıktı. İyi mi sizce
En güzeli en hayırlısı olsun inşallah dualarımız sizinleGünaydın kızlar bende kan verdim öğleden sonra çıkacak![]()
Bence de çok erken ama tutmuş inşallah böyle devam ederKızlar günaydın 26 Mayıs pazartesi 2 tane dondurulmuş 3. Gün embriyosu transfer olmuştum. Normalde perşembe günü kan vermem gerekiyordu. Bugün 8. Gün sabah kan verdim 12.98 çıktı. İyi mi sizce
Ayyy hadi bakalım çok heyecanlıGünaydın kızlar bende kan verdim öğleden sonra çıkacak![]()
evettt bugun transfer günü hariç 12.gün canımAyyy hadi bakalım çok heyecanlıRabbim hayrlı güzel haberleri almayı nasip eylesin bugün transferin kaçıncı günüydü
Benim de transferin 3.günü inşallah hayırlı sonuçlar alırızevettt bugun transfer günü hariç 12.gün canım
Ara ara gelip gidiyor . Bugün test yaptım pozitif gördümKasık ağrınız sürekli mi ara ara mı acaba?
Aaa tebrik ederim kaçıncı gününüzdüAra ara gelip gidiyor . Bugün test yaptım pozitif gördüm![]()
Benim çıktı. Pozitifsonucu cıkan yok muu benm 2 3 gibi çıkarmışş