Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin bebeğinizi çok sevindimBenim çıktı. Pozitifdarısı başına inşallah. Tüm bekleyenler mutlu olsun en hayırlı zamanda inşallah
![]()
7. Günüm transfer günü dahil ama idrar testi yarın için randevu aldım bi kan vereceğim umarım benimledirAaa tebrik ederim kaçıncı gününüzdü
Hayırlı olsun bence var benim de transfer tarihim 28 MayısBen 27 Mayis Günü transfer oldum .
Sabah ilk idrarla yaptığım test ilk 4 dakika içinde böyle oldu . Persembe gunu kan testi vereceğim. Bakalım
Eki Görüntüle 3600784
yaaa kaç çıktı canımBenim çıktı. Pozitifdarısı başına inşallah. Tüm bekleyenler mutlu olsun en hayırlı zamanda inşallah
![]()
yaaa hayırlı olsun kuzummm kaç çıkttıı ay ben kaldım bi bana dua edin yeni hamişlerrKızlar benim sonucum da çıktı benim ki de pozitif![]()
hayırlı olsunnn :)Hayırlı olsun bence var benim de transfer tarihim 28 Mayıssabah yaptım bende pozitif gördüm
Hepinize kız kardeşlerim diye dua ediyorumyaaa hayırlı olsun kuzummm kaç çıkttıı ay ben kaldım bi bana dua edin yeni hamişlerr
Hayırlı olsun canımmm kucağına da almam nasip olsun inşallah Kaçıncı gün vermiştiniz acabaHepinize kız kardeşlerim diye dua ediyorum338 çıktı benim hemşire baya yüksek çok güzel dedi perşembe yine kan vericem
ya maşallah maşalllah canım artsın iyice inşallah senin kaçıncı günündü bugun ay heyucanlandım daha ses yok merkezdenHepinize kız kardeşlerim diye dua ediyorum338 çıktı benim hemşire baya yüksek çok güzel dedi perşembe yine kan vericem
Allah razı olsun7. Günüm transfer günü dahil ama idrar testi yarın için randevu aldım bi kan vereceğim umarım benimledirsizin için dua ediyorum umarım bebişiniz tutunmuştur
5. Gün embriyosu mu sizin kiHayırlı olsun bence var benim de transfer tarihim 28 Mayıssabah yaptım bende pozitif gördüm
Evet 5aa tek embriyo5. Gün embriyosu mu sizin ki
Amin inşallahHayırlı olsun canımmm kucağına da almam nasip olsun inşallah Kaçıncı gün vermiştiniz acaba
İnşallah kuzum benim teşekkür ederim. 3. Gün embriyosu 12. Gündü bugün senin çıkmadı mı sonuçya maşallah maşalllah canım artsın iyice inşallah senin kaçıncı günündü bugun ay heyucanlandım daha ses yok merkezden
Merhabalar sonuç ne çıktı, benim tranferle birlikte 6. Gün kanda beta 1,2 çıktı çok moralim bozukBugün tekrar test yaptım 8. Gün ama hiç bişey çıkmadı silik bile çıkmadı çok moralim bpzuk
bugun kan verdim ama daha sonuç çıkmadı bence erken davranma derim daha erken bekle test gününü bir kanaman falan yoksaMerhabalar sonuç ne çıktı, benim tranferle birlikte 6. Gün kanda beta 1,2 çıktı çok moralim bozuk
yok kuzum ya benimde 5.gün embriyosu 12.gün bugunnİnşallah kuzum benim teşekkür ederim. 3. Gün embriyosu 12. Gündü bugün senin çıkmadı mı sonuç
Hadi inşallah sen de güzel haberi yaz buraya Allahın izniyleyok kuzum ya benimde 5.gün embriyosu 12.gün bugunn