mayıs 7 burun estetiği amelıyatı oluyorum

ecrin46

canım kızım benim
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
1.299
6
108
Adana
zor karar verdim yıllarca bekledim.ama şimdi gözü kararttım hayırlısı olsun aşamalrı burda paylaşıcam ameliyattan sonra .ınslh morluk ve şiş az olur

Dilay ilk gun ağrıların cok oldumu canım.morluk şişlik ve agrı kısıden kısıye degısıyormus.bana çok işlem yapılacakmış burun kanatları küçültülecek hafıf kavıs ve burun ucu duzeltılecek burun kemığı törpülenecek

1 gün kaldı çok heyecanlıyım 1.5 yaşında kızım var umarım ameliyattan sonra benden korkmaz

canım ameliyattan sonra başın mutlaka dik olsun kendine gelir gelmez mutlaka söyle başımı yükseltin de.ihmal edilebiliyor.hiloterapi maskesi kullanılmıyorsa mutlaka yine kendine gelir gelmez buz iste.ben acıbademde ameliyat oldum ama o kadar ihmal edildi ki ben kendimi düşünmesem kimse beni düşünmüyordu her gözümü açtığımda buz dedim çok şükür ki çok morarmadım.ama o buzar ben söylemeden gelseydi hiçte morarmayabilirdim allah yardımcın olsun korkma hiç ağrı yok uyandığında bitmiş oluyor.

canım ameliyattan sonra başın mutlaka dik olsun kendine gelir gelmez mutlaka söyle başımı yükseltin de.ihmal edilebiliyor.hiloterapi maskesi kullanılmıyorsa mutlaka yine kendine gelir gelmez buz iste.ben acıbademde ameliyat oldum ama o kadar ihmal edildi ki ben kendimi düşünmesem kimse beni düşünmüyordu her gözümü açtığımda buz dedim çok şükür ki çok morarmadım.ama o buzar ben söylemeden gelseydi hiçte morarmayabilirdim allah yardımcın olsun korkma hiç ağrı yok uyandığında bitmiş oluyor.
Tamam canim cok tesekkur ederim.bisey sorcam ilk gun cok cirkin oluomusun dogrumu sislik felan

Tamam canim cok tesekkur ederim.bisey sorcam ilk gun cok cirkin oluomusun dogrumu sislik felan

canım işte bunları yaparsan çok şişmessn bende hiç olmadı şişlik göz altlarm morardı sadece.zaten alçı oluyor çok güzel olmuosn amaçirkin de olmuyorsun

allah şifa versin inşallah beğenirsin sonraki halini

Selam kizlar dun sabah 8 de ameliyata alindim ameliyat 4 saat zurdu.genel anestesi oldu aksam 7 de ta urcu oldum hafif agrilarim var zu an dinleniyorumre

Bu arada gozlerimin alt sisti mosmor oldu .ameliyattan mor gelmis zaten gozlerim sabaha kadar buzladilar ise yaramadi cilt iste

Canim surekli buz uygulandi ama olan oldu mosmor siyaha yakin agrimda cok var zormus ya yada benmki zor oldu

Hmm anliyorum canim baska bi arkadasimdada öyleydi.. Galiba herkese Göre degisiyor ve doktora Göre canim ...

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Bende ameliyatimi oldum şaka gibi:)bugün üçüncü günüm hem dgm günüm hem anneler günüm ne büyük gün:) yüzüm sis martılar dünden buyana çok azaldı

Bende ameliyatimi oldum şaka gibi:)bugün üçüncü günüm hem dgm günüm hem annoameler günüm ne büyük gün:) yüzüm sis martılar dünden buyana çok azaldı
Ameliyatin nasil gecti benim burnum cok kemikli oldugu icin gozumun alti ustu simsiyah oldu yuzumde sisti agrilarim old u 5.gunumdeyim agrlarda morlarda azaldi.hala var.haftaya alcim degiscek 1 haf ada xuracakmis.kendimi bi toparliym oncesi sonrasi fotolar yukkicem

Back
X