- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
Bilmemki canım beta hcg 3000 i geçince karın ultrasonundan görünüyor diye biliyorum. Benim 4+4 de 2000 lerdeydi değerim. Senin vaginal mi ultrason ?Merhaba kızlar ben de inşallah mayıs annesi olacağım. Dün 4+4 de keseyi gördük. Sizlerin neden geç göründü onu merak ettim bende. Sat tarihine göre 4+5 teyiz şuan ama doktor ultrasonda 4 haftalık dedi.
Bir gün öncesinde değerim 1127 idi. Hayır karından gördük.Bilmemki canım beta hcg 3000 i geçince karın ultrasonundan görünüyor diye biliyorum. Benim 4+4 de 2000 lerdeydi değerim. Senin vaginal mi ultrason ?
doktor da nette karından görünebilmesi için 3000-5000 arası olması gerekir diyor. Ama senin değerin 1 günde baya yükselmiş demek ki. Neyse önemli olan görmen zaten :) hayırlı olsunBir gün öncesinde değerim 1127 idi. Hayır karından gördük.
Doktor değerimi söyleyince görünür demişti zaten en az 2000 olmuştur o zamana kadardoktor da nette karından görünebilmesi için 3000-5000 arası olması gerekir diyor. Ama senin değerin 1 günde baya yükselmiş demek ki. Neyse önemli olan görmen zaten :) hayırlı olsun
Bir gün öncesinde değerim 1127 idi. Hayır karından gördük.
Açıkçası ben şuan Doğuda bir ilçede yaşıyorum gittiğim hastane kötü ve ultrason cihazı baya eski duruyordu yani öyle çok fonksiyonu olan makinelerden değil.Doktorun ultrason aletine göre bile değişebiliyor, eski cihazlarda bazen görüntü net olmuyor.
Benimki de 3 MayısBenimde henüz belli değil eğer hamileysem 2 mayıs doğum tarihim .şu an beklemexeyim
KIzlar kaç haftalıkken sezeryan olacaksınız bana 38+2 dedi ama sanki erken sölediBenimki de 3 Mayıs
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Benim doktorum tarih konusunda daha bir şey söylemedi, size kaçıncı haftanızda doğum için tarih verdi?KIzlar kaç haftalıkken sezeryan olacaksınız bana 38+2 dedi ama sanki erken söledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?