Mayıs anneleri egzersiz yapalım mı : )

• Konu Sahibi Konu Sahibi Aihal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

o zaman doğumdan sonra bebişinle yürürsün canım sen de, az kaldı zaten doğumlarımıza : )

o zaman doğumdan sonra bebişinle yürürsün canım sen de, az kaldı zaten doğumlarımıza : )
Valla k günlerin hayalini kuruyorum alırım çıkar yürürüm sahile inerim gezer dolasiriz diye😌

ben unutmuşum ya bu başlığı :)
yürüyüşlerime devam ediyorum ben, bazen içimden gelmiyor 2-3 gün çıkmıyorum. havalar güzelleştikçe keyifli geçiyor yürüyüşler. gebelik egzersizlerine de başlayacağım geç bile kaldım ama üşeniyorum hep

Artık evdeyim ben de biryere giderken eğer acelem yoksa yürümeyi tercih ediyorum.ağır ağır yürüyünce çok sıkıntı olmuyor havalar güzel degerlendirmek temiz hava ve güneş almak lazım.

Ben hergün 1 saat yürüyorum ama mecburiyetten... Gebelik şekerim var ve sabahları çok yüksek çıkıyordu, İnsilün başlayacaktı doktor, sonra yürümeye başladım. Düzenli yürüyüş ile şekerim düşüyor sadece. bu sayede insilün de kullanmak zorunda kalmıyorum.
O nedenle her sabah kahvaltıyı yapar yapmaz yürüyüşe çıkıyorum her sabah mutlaka yürüyorum. Diyet de yaptığım için şeker çıktığından beri (2 aydır) hiç kilo almadım. Ama bebeğim 2 kilo olmuş maaşallah :) haftası da kilosu da normal dedi doktorumuz. Ben doğuma kadar böyle devam edeceğim mecburen.

Egzersiz değil de her gün yürüyus yapmaya çalışıyorum artık son zamanlarimiz elim ayağım şişti yürüyus beni psikolojik olarak iyi hissettiriyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben devam ediyorum yürüyüşlerime. kendimi iyi hissetmediğimde çıkmıyorum. kasık ağrılarım oluyor bu aralar biraz o yüzden yavaş yürüyorum. toplamda 8 kilo aldım ve bebeğim 37. haftada 3,300 idi.

32 ile 36 arasında yürüyüşü kestim ki düzenli yürümüyordum zaten yediklerim de dikkat etmediğim için hızlı kilo aldım toplamda 9 kilo aldım 37 ye kadar bebis de 3 kg falan...artık serbest yürüyüş gün aşırı çıkıyorum en kötü.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben yürüyüşlerin faydasını gördüm, çok uzun süre sancı çekmedim 5-6 saat içinde kucağımdaydı bebişim. ve doğumdan 1 hafta sonra hamilelikten önceki kilomdaydım. şimdiki aklım olsa üşenmez nefes egzersizlerini falan da yapardım.

Ben nisanin geldiğinde hastaneye gittim 3 cm acilmam vardı suni sancı alarak 4buçuk saatte dogurdum.hareketli bir hamilelik geçirdim ve faydasını gördüm.suan kilo mu bilmiyorum ama göbek falan kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…