Mayıs anneleri hangi bebek bezini kullanıcaksınızz

esaydu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2013
168
1
26
39
İstanbul
Slm kızlar bende mayıs annesı olcam inş 32 günüm var daha burdan paylasalım hangı bebek bezını kullanıcaksınız ben molfix veya pirima die düşünüyorum daha almadım ama alıcam paylaşıyım dedımm

ben de mayıs annesi olucam 2.kızım bu.ilkini molfiks ve prima ile büyüttüm ama ikinci kızıma yurtdışı internet sitesinden Avrupalı çevreci annelerin yeni modası yıkanabilir bebek bezi getirttim.evde yardımcım olacağı için (gerçi olmasa da ben epey hareketli bir çalışan anneyim,ya da okuldan gelince ben de makinayı çalıştırabilirim) bez yıkama,mama,çorba yapma gibi işleri yapabileceğimi düşünüyorum.ilk kızımda doğumdan tibaren anne sütüne ek mama vermiştm,sırf kilolu olsun diye,ama ne kadar yanılmış cahillik etmişim.şimdi her şeyi doğal yapıcam.hatta yoğurdum da çalıştığım köyden alıyorum.markettekiler katkı maddesi kokuyor.

2012 mayis annesi olarak molfix kullaniyorum ve de çok memnunum

kızlar 2012 hazıran annesıyım her bezı denedım ozellıkle cok çıs yapan bır bebegım var huggıes hemen sızıntı yaptı hıc memnun kalmadım canbebe de keza ole kakayı tasırıyor yanlardan ıllakı prıma ve molfıx e karar kılmıstım en son ama molfıx bıle prımadan ıyı gercekten cok kalın yuzeyı sayesınde o kadar ıshal vss oldu yınede tasırmadı oysakı prımada zaman zaman sırtına tastıgı oluyordu ama molfıx numaraları buyuk kolaylıkla kullanıyorsun ne ız yapıor nede tasırma ben gece 8 de degıstırıorum sabah kalkınca alıorum suan 10 bucuk aylıgız hııccc sızıntı yok

2009 mayıs ikiz annesi olarak kesinlikle prima diyorum.......benim çocuklarımdan biri aşırı çişliii
en iyisi o geldi....hemde indirimde kolileri satılıyor çok rahat ediyor insan ...

huggis de kullandım oda iyi ama molfix aşırı pişik yaptı bizde delirdim yara oldu popoları çocuklarım..özelikle diş döneminde ...........

prıma premıum care aldım bakalım deneye deneye iyisini bulucaz :1:

kızımda prima aktif bebek kullandık memnundum hiç değiştirmedim
oğlumda ise kararsızım prıma premıum care almayı düşünüyorum

Back
X