mayıs anneleri kaç kilo aldık nasıl besleniyoruz?

bende aşağı yukarı 3 kilo aldım son 2 ayda
ilk zamanlarda hiç yiyemedim hatta kilo vermiştim ama normale dönünce almaya başladım
bide kilolu hamile kaldım sonum nolur bilmiyorum 10 u geçmem ama umarım

amanın kızlar ne diyorsunuz sizzzz
3 kilo benim bi öğünde alabilceğim miktar zaten :52:
aman aman maşallah, ne güzel yapmışsınız:nazar:
ben evlendikten sonra zaten kilo almıştım 3-4 kilo fazla halimle hamile kaldım, 59 kilo iken , şu anda son bir haftadır tartılmadım, en son 68 dim, heralde 70 oldum, durun çıkayım sizin için tartıya :27:
ohh 70.6, hayırlı uğurlu olsun, 23.haftadayım bu arada
ilk aylar bulantılardan hep peynir ekmek poğaça börek tarzı şeyler yedim bastırsın diye, o zaman aldım zaten alacağımı, kusma da olmayınca hepsi kaldı içimde :27:
hiç dikkat ettiğimi de söyleyemicem, cipsler çikolatalar gırla :26:
bi de çok erken yatıyorum, günde 12 saat uyuyorum, spor hareket hiçbişey de yok
ayyy 5.5 ayı özetledim resmen, neler yapmışım ben, kendimle yüzleştim şu anda :27:
85 le filan doğurcam heralde

benim nerdeyse 10 kiloda fazlam var üzerine eklendikçe gözümü korkutuyo ama kısmıyorumda tabi
malum kış ayı eve tıkılıp kalıyoruz hareket yok ben 10 la kapatırım heralde bakalım

22. haftadayım kızlar 3 kilo aldım ilk gebeliğim çok mu bilemedim.dikkat de edemiyorum siz ne kadar aldınız nasıl besleniyosunuz

cok iyi gitmissin senn azcıcık almıssın :)) ben 23 haftalıgım suanda toplam 6 kilo almıs bulunmaktayım ilk 3 ay hiç kilo almamıstımm 4 üncü ayda düsük tehlikem oldu hareketsz kaldım o yüzden aldım sanırım birden :) bnde en fazla 15 kilo almıs olarak bitirmeyi umut ediyorum bu arada yemeyi kısmıyorumm yiyorum oglusum beslensinn tombiş olsun :)) bi arkadasım yemesini hep kıstı 8 kilo aldı hamileligi boyunca bebegi zayf dogmustu cok üzüldü sonradan :(((

25 haftalık hamileyim 3 kilo aldım.

İlk hamileliğimde de 36+0 da doğum yaptım toplam da 13 kilo almıştım. Oğlum 2740 gr doğdu.

24 haftalık hamileyim 4kilo aldımm 54 le başladım 58 im su an bakalım sonu nasıl olur ama kıloyu dusunmuyorum artıkk dıkkat edıyorum normal yedıgım gıbı yıyorum abartmıyorum yani sabah kahvaltımı onceden nasıl yapıyorsam oyle yapıyorum aksamda eşim gelınce bırlıkte yemek yıyoruz tabı aksama kadar acıkıyorum ama yemek degıl meyve yada yogut tarzı seyler yıyorum

hamile kaldığımda 49.4 kilodaydım şu an iseeeee taaammmm 58 kiloyum :)
daha var nerdeyse 4 ay kim bilir kaç kilo olacağım :)

24 haftalık hamileyim 4kilo aldımm 54 le başladım 58 im su an bakalım sonu nasıl olur ama kıloyu dusunmuyorum artıkk dıkkat edıyorum normal yedıgım gıbı yıyorum abartmıyorum yani sabah kahvaltımı onceden nasıl yapıyorsam oyle yapıyorum aksamda eşim gelınce bırlıkte yemek yıyoruz tabı aksama kadar acıkıyorum ama yemek degıl meyve yada yogut tarzı seyler yıyorum

maaşallah nasıl bu kadar az kilo aldın :) aynı haftalardayız neredeyse 10 kilo aldım ben yaa :(

ben de 23. haftadayım. 49 kiloyla hamile kaldım şu anda 56 kiloyum. ben hiç kısmıyorum bebek beslensin diye. inş toplam da 15 kiloyu geçmez. göbeğime alışamadım hala.

maaşallah nasıl bu kadar az kilo aldın :) aynı haftalardayız neredeyse 10 kilo aldım ben yaa :(

valla bende bilmiyorum nasıl oldu cok cabuk kılo alan bir yapım var fakat bende şaşırdım bu duruma :)

sabah normal kahvaltımı yapıyorum aksamda eşimle yemek yıyorum . acıkıyorum ama ya yogurt yada meyve yıyorm ama bugun abarttım biraz simitleri götürdümmmm 2 tane :52:

23 haftalık gebeyim. 65 le başlayan maceramda bugün itibari ile 72 kiloyum.Kilo almaktan değil de aşırı kilo alırsam çatlamaktan korkuyorum .Doğum sonrası gidiyor zaten kilolar bir şekilde .ilk gebeliğim ama etrafımdan da görüyorum gidiyor gerçekten kilolar.ama o lanet çatlaklar ömür boyu kalıcı maalesef.

Kızlar benim 26. haftam bitiyor ve 12 kilo aldım. Yediklerim bana çok gelmiyor ama nasıl bu kadar kilo aldım anlamıyorum. Akşamları iş çıkışı eve gidip yemek yemem en az sekizi buluyor. Arkasından tatlıydı, meyveydi derken kaptırıp gittik galiba. 62ile başladım, şimdi 74. 80 ile bitirsem bari diyorum ama zor görünüyor. Yapacak bişey yok, aç kalamayacağımıza göre....

Şu anda utandım kendimden :52: 23 hafta bitecek ve ben 8-10 kilo arası aldım.Tartıdan tam emin olamıyorum. 66 ile başladım.Tartı bir 74 gösteriyor bir 76.
Düşük olanı kabul etmek istiyorum :52: Böyle giderse 20 kilo alırım.Bir anda iştahım çok arttı.Deli gibi yemek yiyorum.Duruduramıyorum kendimi.Özellikle çikolata delisi oldum.

28. Haftama girdim 62 ile başladım 73 oldum 11 kilo almışım 19 mayıs doğum bu 3 ayda ne kadar daha alacağım bilemiyorum:) Artık doğumdan sonra vereceğiz yavsş yavsş sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil canımın istediği hiç birşryden kısmadım aşırı yemedim normal beslendim o nedenle içim rahat:)

Kızlar benim 26. haftam bitiyor ve 12 kilo aldım. Yediklerim bana çok gelmiyor ama nasıl bu kadar kilo aldım anlamıyorum. Akşamları iş çıkışı eve gidip yemek yemem en az sekizi buluyor. Arkasından tatlıydı, meyveydi derken kaptırıp gittik galiba. 62ile başladım, şimdi 74. 80 ile bitirsem bari diyorum ama zor görünüyor. Yapacak bişey yok, aç kalamayacağımıza göre....

bende seninle aynı gün doğum yapacağım ve bende 12 kilo aldım yalnız değilsin. ne kadar dikkat etsem de alıyorum

Back
X