Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk yazıda benden olsun kızlar şimdiye kadar toplam 12.5 kilo aldım
ama işin iyi taafı son bir ay dikkt ettim 1.5 kilo aLIMIYLA tamamladım
nemi yaptım ekmeği azalttım çok az ekmek yiyom bazen kepekli yulaflı bazende beyaz ama az
günde 4-5 litre su içiyom
zaten tatlıyla aram yok çok şükür(ama bazen kriz geliyo hamişken)
kahvaltımdan kuruyemişiminden meyvemden eksik kalmayarak yaptığım yemekleri az ekmekle yiyom kızlar
demekki dikkat edilse ayda 2 kilo ile atlatmak mümkünmüş çok geç farkettim bunu şimdiye kadar dikkat etmedim bundan sonra edeyim diyom
şuan 64.5 um amacım 70 i geçmeden doğurmak
sen yine iyimişsin murgiz kardeş...58 kiloyla hamile kaldım 30+4 haftada 14 kilo almış bulunuyorum ve şu anda 72 kiloyum...daha dün 71 kiloydum nasıl oldu anlamadım...iki hafta önce de 70 kiloydum...ne olacak benim halim ekmeği kesemiyorum. Reflü var bende ekmek yemeyince boğazımdaki asitten kurtulamıyorum. suyu da azalttım bir lt bile içemiyorum artık..boğazım kuruyor, ateş basıyor kalkıp bir bardak su almıyorum..o kadar hantallaştım ki... daha da 8 hafta var ne yapacağız yahuuu
geçen ayki kontrolümde 11 kiloydu toplam aldığım kilo bu hafta kontrolümde dananın kuyruğu kopacak artık .)) şimdiki kilomu söylemeyim korkarsınız .)) zaten kilolu hamile kaldım.suyuda 1,5 lt ancak içiyorum işyerinde zor oluyo wc gitmek,evde rahatım klozet iyi oluyor.su içmek pek işime gelmiyo anlıcanız....mesela bugün öğel işyerinde ıspanaka vardı dün akşam evde de yemiştim az istedim aşçı yok yokkkk ısnanak ye diyo bana .))) az yedim makarna yedim....günde 1 tane oğlumun dediği gibi çiko(çikolata) götürüyorummm :)
26. haftanın başında toplam 11 kilo almıştım.. Hamile kaldığımda 49 kiloydum..Kızlar sizden farklı olarak ben, 28. hafta başında yaşadığım strese bağlı olarak 2 kilo vermiş durumdayım..Gecen haftaki kontrolümde bebeğin 1250 gr olduğunu öğrendim, o yüzden kilo vermiş olmamın pek önemi yok şükürler olsun.. Ama halen iştahım yok birşey yiyemiyorum sadece su ile yaşıyorum desem yeridir..Akşam biraz yemek yedim zorla yediğim içinde gidip çıkardım( Doktora söyledim vitamine başlamamı önerdi bakalım bugün itibariyle Megadyn isimli bir vitamin varmış ona başladım umarım işe yarar..
30. haftama bugün girdim ve şu an 65.5 kiloyum. 54 ile hamile kaldım. Bakalım 70'i aşmadan tamamlayabilecekmiyim. Ama kızlar var ya acayip çikolata yiyorum. Yani kızım doğsa bu kadar yemesine izin verir miyim bilmiyorum.