• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı aşılama olanlar

Evet kan testi verdim bugün tam 14. Gün ve negatif aynı zamanda adet de olmadım kendi doktorum yoktu başka doktora gittim ayrıca su birinkitisi var.
Sağlık olsun.Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah 🤲su birikintisi acaba neyden kaynaklanıyor

Bende 2.aşılamam 1.tutmadı 2. Yapalım dedi doktor 12 mayısta aşılama yapıldı bakalım eşimde de bende. De hiçbir sıkıntı yok sadece yaşım 38 1 sene olacak çocuk maalesef olmadı tutöazsa direk tüp bebek dedi doktor bakalım Allahtan unut kesilmez
Merhaba 1 aşılama tutmadı benim de bugün 13. günüm. Ne zaman çağrılıyor ne zaman yapılıyor adeti mi beklemek gerek

Bugün şiddetli kaşık ve bel ağrım var. Sizlerde durumlar nasıl. Ağrı olunca sanki tutmuyor gibi geliyor bana
Benim bugün 9. Gün aşılama yapılalı ama bugün çok ağrım var. kasık ağrısı bel ağrısı bacaklarımda ağrılar var sanki göbeğimde pıtpıt atıyor gibi oluyor. İnşallah tutunma ağrıları yaşıyoruzdur🤲

Benim bugün 9. Gün aşılama yapılalı ama bugün çok ağrım var. kasık ağrısı bel ağrısı bacaklarımda ağrılar var sanki göbeğimde pıtpıt atıyor gibi oluyor. İnşallah tutunma ağrıları yaşıyoruzdur🤲
Benim tutmadı inşallah sizinki tutar. Gebe kalirsiniz bizimle güzel haberinizi paylaşırsınız

Back
X