• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı aşılama olanlar

Bugün aşılama yaptırdım iki yumurta gelişti birisi gayet iyiydi 30 nisanda çatlatma iğnesi yaptım 2mayısta aşılama yapıldı bugün aşılama yaptıran var mj
Bende 2.aşılamam 1.tutmadı 2. Yapalım dedi doktor 12 mayısta aşılama yapıldı bakalım eşimde de bende. De hiçbir sıkıntı yok sadece yaşım 38 1 sene olacak çocuk maalesef olmadı tutöazsa direk tüp bebek dedi doktor bakalım Allahtan unut kesilmez

Bende 2.aşılamam 1.tutmadı 2. Yapalım dedi doktor 12 mayısta aşılama yapıldı bakalım eşimde de bende. De hiçbir sıkıntı yok sadece yaşım 38 1 sene olacak çocuk maalesef olmadı tutöazsa direk tüp bebek dedi doktor bakalım Allahtan unut kesilmez
Hayırlısı inşallah hakkımızda bende bekliyorum daha

merhabalar bende ayın 2sinde aşılama oldum. Dün erken gebelik testi yaptım negatif. cuma günü kan vermeye gideceğim ama pek umudum kalmadı

Benimde 2 mayıstı aşılama günüm o yüzden konuyu takipteydim çok tebrikk ederimm banada ümit oldunuz cuma günü test günüm inşallah hayırlı haberler alırım bende

Gerçekten mi ? Doğru değil mi yeterli mi yani hamileyim diyebilmek için
Evet yeterli ama sağlıklı bir gebelik olup olmadığına bilmen için 2-3 günde yapacağın kan tahlillerinin iki katına çıkması lazım.bence siz yada diğer gün yarın tekrar baktırın.İnşallah artacaktır🤲

Kızlar ben her gün test yapıyordum biliyorsunuz bugüne kadar erken gebelik testinde bile kuruma cızgozo çıkmadı ama bugün sabah test yaptım baktım negatif attım köşeye akşam baktım ıkıncı cızgı bar kuruma cızgısı mı ama erken gebrlıkte bile çıkmadı bunda çıktı aşılama 11günüm
Siz kan testi verdiniz mi? İnşallah güzel bir haber verirsiniz 🤲

Back
X