İnşallah olur ben ilk kez aşılama yaptırdım bekliyorum canımBenım 12.gün ama idrar negatif sonradan sizce pozitif olur mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah olur ben ilk kez aşılama yaptırdım bekliyorum canımBenım 12.gün ama idrar negatif sonradan sizce pozitif olur mu
Bende 2.aşılamam 1.tutmadı 2. Yapalım dedi doktor 12 mayısta aşılama yapıldı bakalım eşimde de bende. De hiçbir sıkıntı yok sadece yaşım 38 1 sene olacak çocuk maalesef olmadı tutöazsa direk tüp bebek dedi doktor bakalım Allahtan unut kesilmezBugün aşılama yaptırdım iki yumurta gelişti birisi gayet iyiydi 30 nisanda çatlatma iğnesi yaptım 2mayısta aşılama yapıldı bugün aşılama yaptıran var mj
Hayırlısı inşallah hakkımızda bende bekliyorum dahaBende 2.aşılamam 1.tutmadı 2. Yapalım dedi doktor 12 mayısta aşılama yapıldı bakalım eşimde de bende. De hiçbir sıkıntı yok sadece yaşım 38 1 sene olacak çocuk maalesef olmadı tutöazsa direk tüp bebek dedi doktor bakalım Allahtan unut kesilmez
Hamilesiniz hayırlı olsunKızlar beta 157 çıktı ne demek oluyor bu
allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. İnşallah isteyen herkese de versin darısı başımızaGerçekten mi ? Doğru değil mi yeterli mi yani hamileyim diyebilmek için
Evet yeterli ama sağlıklı bir gebelik olup olmadığına bilmen için 2-3 günde yapacağın kan tahlillerinin iki katına çıkması lazım.bence siz yada diğer gün yarın tekrar baktırın.İnşallah artacaktırGerçekten mi ? Doğru değil mi yeterli mi yani hamileyim diyebilmek için
Siz kan testi verdiniz mi? İnşallah güzel bir haber verirsinizKızlar ben her gün test yapıyordum biliyorsunuz bugüne kadar erken gebelik testinde bile kuruma cızgozo çıkmadı ama bugün sabah test yaptım baktım negatif attım köşeye akşam baktım ıkıncı cızgı bar kuruma cızgısı mı ama erken gebrlıkte bile çıkmadı bunda çıktı aşılama 11günüm
Benimde yarın test günü inşallah hayırlı haberler alırızBenimde 2 mayıstı aşılama günüm o yüzden konuyu takipteydim çok tebrikk ederimm banada ümit oldunuz cuma günü test günüm inşallah hayırlı haberler alırım bende
Evet kan testi verdim bugün tam 14. Gün ve negatif aynı zamanda adet de olmadım kendi doktorum yoktu başka doktora gittim ayrıca su birinkitisi var dediSiz kan testi verdiniz mi? İnşallah güzel bir haber verirsiniz![]()
Yaaa çok sevindiiimm Allah hayırlı etsin İnşallahhhKızlar beta 157 çıktı ne demek oluyor bu
Merhaba test verdiniz mi ?Benimde yarın test günü inşallah hayırlı haberler alırız
Sizin sonucunuz ne oldu acabaBenimde 2 mayıstı aşılama günüm o yüzden konuyu takipteydim çok tebrikk ederimm banada ümit oldunuz cuma günü test günüm inşallah hayırlı haberler alırım bende
Verdim tutmamış negatifMerhaba test verdiniz mi ?
İnşallah en yakın zamanda nasip olsunVerdim tutmamış negatif