Mayıs ayı aşılama yaptıracaklar

Pamukum22

Guru
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2011
1.264
723
323
Kızlar öncelikle Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik sağlıklı bebek nasip etsin diyerek başlayalım 11 aydır bebek istiyoruz 11 ayın son 5 ayı doktor kontrolünde devam ediyor... Esiminde benimde tahlillerimiz temiz çıktı çok şükür, 6 mayıs cumartesi günü hgs çekilecek yumurtalar progon igne ile büyüyecek 9 mayıs salı günü kontrol yapılacak ve yumurtamız yeterli olgunluğa ulaştığında catlatma iğnesi yapılıp saati gelince aşılamamız yapılacak inşallah mayıs ayı bizlerin ayı olur kızlar hayırlısıyla Rabbim bizlerede bu güzel duyguyu yaşamayı nasip eder mayıs ayında aşılama yaptıracak kaç kişiyiz kızlar gelin toplanalım bu süreci birlikte paylaşalım

Bende 2 aşılama geçirdim olumsuz. Fakat klomenle olmuştu.
Klomeni benim doktorum ilk ay kullanmıştı bende 13mmde kaldı yumurtalar işe yaramadı klomenden sonra menegon iğneye geçtik 2 ayda menegon igne tedavisi denedik oda fazla geldi yumurtalar çok cabuk büyüdü... Şimdi puregon iğne deniyoruz 2 aydır... Geçen aylarda yumurtalar kendi çatladı, ilk defa nisan ayında catlatma iğnesi kullandık yine olmadı... Bu ay ilk defa aşılama deniycez bakalım inşallah iyi olur herşey... Rabbim yüzümüzü güldürsün canım

Arkadaşlar merhaba 1 mayısta ilk aşılama mi yaptirdim sağ kasigima ara ara batmayan oluyor kendimi çok sis hissediyorum ve adet ağrısı gibi ağrılarım var bunlar normal mi

Arkadaşlar merhaba 1 mayısta ilk aşılama mi yaptirdim sağ kasigima ara ara batmayan oluyor kendimi çok sis hissediyorum ve adet ağrısı gibi ağrılarım var bunlar normal mi
Canım hayırlısıyla tutar inşallah aşılaman benim şuanda yumurtalar büyüme aşamasında salı günü nasipse belli olucak aşılama günüm henüz yaptırmadığım için belirtiler hakkında bilgim yok fakat aşılama hakkında çok konular okudum oralardada senin gibi belirtileri olan çok arkadaşlarımız vardı... İnsallah güzel sonuçlanır canım

Bugün saat 12de hsg çekimim yapıldı çok şükür temiz çıktı hiçbir problem yokmuş şimdi salı gününü bekliyorum sabırsızlıkla aşılamamıza hayırlısıyla çok az kaldı...

Bugün saat 12de hsg çekimim yapıldı çok şükür temiz çıktı hiçbir problem yokmuş şimdi salı gününü bekliyorum sabırsızlıkla aşılamamıza hayırlısıyla çok az kaldı...
Hadi hayırlısı canım işlem sırasında olabildiğince rahat ol kendini serbest bırak sonrasında yatıracak zaten seni yarım saat filan sonra eve gelince de yat o gün. İnşallah güzel sonuçlanır gUzel haberlerini bekliyorum

merhabalar bir buçuk yıldır evliyim evlendiğimizden beri çocuk isityoruz yaklaşık 1 yıldır tedavi görüyorum, geçen ay hsg çekindim bir sorun olmadığını kan, sperm testi her testten geçtik bi sorun bulunamadı. trabzon karadeniz medical park hastanesinde DR. UFUK YILMAZ hocama gidiyorum. adetimin 2. günü gideceğim sonra aşılama için tedaviye başlayacağız. iğneler vs. inşallah bizde bi sonuç alabiliriz.

hsg anestezili mi çekindiniz.
Canım anestezi almadan çekildim doktorum öyle yaparsak daha iyi olur dedi anestezi verirsek vücut kendini salıyor daha sağlıksız sonuç elde ederiz dedi... Çok şükür rahatta geçti ilk ilacı verirken yanma şeklinde bir ağrı hissettim ama korkulacak bir ağrı değildi bitti geçti çok şükür:)

İnşallah hayırlı sonuclar alırsın canım bizimde 11 ay oldu bu ay ilk aşılamamızı yapıcaz puregon iğne kullaniyorum bende bugün kontrole gittim doktora 2 yumurta oluşmuş biri 12.8mm biri 8.3mm cumaya kadar igneye devam et dedi cuma yine kontrolüm var inşallah güzelcecik büyürler güzel güzel pozitifleride görürüz

Benim ilaç ve iğne kullanmadan 20 mm olmuştu bakalım iğnelerle ne kadar büyüyecek. İnşallah şuan adet olmayı bekliyorum doktora gitmek için. Sizde özele mi gidiyorsunuz.

Benim ilaç ve iğne kullanmadan 20 mm olmuştu bakalım iğnelerle ne kadar büyüyecek. İnşallah şuan adet olmayı bekliyorum doktora gitmek için. Sizde özele mi gidiyorsunuz.
Evet özele gidiyorum, Rabbim gönlümüze göre versin inşallah...

Bugün doktor kontrolüm var hem heyecanlı hemde stresliyim yaaa yumurtalar büyümediyse diye

CAnım selam belli oldumu sonucun ben buğün oldum aşılama aşılama olurken çok çok ağrı oldu neden ki normal mi

CAnım selam belli oldumu sonucun ben buğün oldum aşılama aşılama olurken çok çok ağrı oldu neden ki normal mi
Merhaba canım o aşılamam tutmadı malesef şimdi 2. Aşılama için iğneyi başladım. Canım ağrı olması normal bir durum hatta doktorum ağrının olması işlemin başarı ile geçtiğini gösteriyor dedi. Yani sperm ler kanallara giriyor. İnşallah dollenme gerçekleşmiştir kaç yumurtan vardı

KuZum 2 tane gelişmiş yumurtam vardı diğerleri ufaktı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…