Klomen benzeri ilaçları bende çok kullandım ama gelişmedi yumurtalarım iğne başladık o yüzden inşallah sizde işe yarar birbirimize dua edelim emeklerimiz boşa gitmesin :) haberdar ederseniz sevinirimMerhaba insallah olumlu sonuc alırsınız. Bizde 1,5 senedir istiyoruz olmadı sebepsiz infertilite bizde bu ay yaptıracagız suan reglim 3. Günümdeyim bana iğne degil klomen yazdı 5. Gün başlayacağım günde 1 tane sonra kontrole gidicem ona göre asılama yapılacak nasipse. İnsallah tutar busitede tutanlarıda cok gördüm tutmayanları da oyuzden allaha dua edip bekleyecegim insallah kavusuruz bebeklerimize…
İnşallah sizdeki sorun nedir acabaMerhaba bende persembe günü 2. Asilamami yaptiracagim insallah hersey yolunda gider hepimiz icin …
Bende perşembe yani yarın ikinci aşılama olacak inşMerhaba bende persembe günü 2. Asilamami yaptiracagim insallah hersey yolunda gider hepimiz icin …
Bizim sperm sorunumuz var bende hic bir sıkıntı yok esim varikosel ameliyati oldu spermler ciddi anlamda duzeldi daha fazla beklemek istemedigimizden asilama yaptırıyoruzİnşallah sizdeki sorun nedir acaba
Ayni gunde olacak ikimizinde destek olalim birbirimizeBende perşembe yani yarın ikinci aşılama olacak inş
Yapıldı mı aşılamanız benimde haftaya ilk olucak çok merak ediyorumBende perşembe yani yarın ikinci aşılama olacak inş
Amin inşallah bu sefer pozitifi görürsün bu ayı hepmiz hamiş olarak bitirelim :)Evet yapıldı saat 12 gibi .benim ikinci.inşallah bu kez olumlu olur.rabbim cümlemizin isteğini versin inş
Adetin 10.günü bugünAmin inşallah bu sefer pozitifi görürsün bu ayı hepmiz hamiş olarak bitirelim :)
Kaçıncı günde yapıldı aşılamanız acaba
Merhaba ben de ikinci aşılamamı olacağım. Görünürde hiçbir sorun yok ama olmuyor. 2 yıl oldu sayılır. Ben de Salı günü gonal f 75 ile başladım. Pazartesi günü kontrolüm var. Beraber bekleyelim. İnşallah güzel haberler alırız bu ayMerhabalar
Uzun süredir ertelediğim aşılama tedavi sürecine dün itibariyle başlamış bulunmaktayım gonal f 75 ile başladım cumartesi kontrolüm var yumurtaların durumuna göre günü planlayacağız doktorum Prof Hüseyin Cengiz ile bu arada benim sorunum polikistik över
Var mı acaba aramızda benim gibi süreçte olan veya yaptırıp tutan deneyimlerimizi paylaşalım
İnşallahMerhaba ben de ikinci aşılamamı olacağım. Görünürde hiçbir sorun yok ama olmuyor. 2 yıl oldu sayılır. Ben de Salı günü gonal f 75 ile başladım. Pazartesi günü kontrolüm var. Beraber bekleyelim. İnşallah güzel haberler alırız bu ay
Adetin 11. Gününe denk gelmiştiİnşallahsizin kaçıncı günde yapılmıştı ilk aşılamanız
Merhabalar, ben ilk aşılamamı salı günü oldum beklemedeyim. Bizimki sebepsiz infertilite eşimin değerlerinde bi tık düşüklük var ama hamile kalmaya engel olmadığı söyleniyor. Aşılamadan sonra beklemek çok zormuş. Sürekli aşılama olup tutanları araştırıyorumMerhabalar
Uzun süredir ertelediğim aşılama tedavi sürecine dün itibariyle başlamış bulunmaktayım gonal f 75 ile başladım cumartesi kontrolüm var yumurtaların durumuna göre günü planlayacağız doktorum Prof Hüseyin Cengiz ile bu arada benim sorunum polikistik över
Var mı acaba aramızda benim gibi süreçte olan veya yaptırıp tutan deneyimlerimizi paylaşalım
İnşallah şuan kontrol için doktorumu bekliyorum bakalım bana ne diyecek yumurtalarımın durumuna göre gün belirleyeceğiz :)Merhabalar, ben ilk aşılamamı salı günü oldum beklemedeyim. Bizimki sebepsiz infertilite eşimin değerlerinde bi tık düşüklük var ama hamile kalmaya engel olmadığı söyleniyor. Aşılamadan sonra beklemek çok zormuş. Sürekli aşılama olup tutanları araştırıyorumumarım rabbim her isteyene sağlıklı bir evlat nasip eder
Hadi güzel haberlerle haberdar etİnşallah şuan kontrol için doktorumu bekliyorum bakalım bana ne diyecek yumurtalarımın durumuna göre gün belirleyeceğiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?