• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı Çatlatma iğnesi olanlar toplaşalım 🌸

Ayy çok merak ediyorum sizin sonucunuzu gerçekten

Yaaa neden canım 😂 hiç bir belirti yok daha doğrusu bu ufak belirtiler hep adet öncesi de oluyor 😀 benim pek umudum yok canım bakalım hayırlısı
Bilmiyorum sürecimiz çok benzer ondan sanırım🥹 test vereceğim bu gün itabari ile saat 11’den itibaren 11. Gün bitti 12. Güne gireceğim. Umarım sonuç alırım hafif batmalar ve baskı var adet dönemi ile çok benzer

Bilmiyorum sürecimiz çok benzer ondan sanırım🥹 test vereceğim bu gün itabari ile saat 11’den itibaren 11. Gün bitti 12. Güne gireceğim. Umarım sonuç alırım hafif batmalar ve baskı var adet dönemi ile çok benzer
Naptın canım test verdin mi ?

Sizinle zamanlarımız neredeyse aynı 10 mayısta iğne oldum bugün 13. Günüm yarın 14. Günüm bi idrar test yapmayı düşünüyorum bakalım nasip 🥹

I ido canım bizide haberdar et baktım msjlarına sanırım kan vermişsin ama çok erken vermişsin canım 10.gün 2 değeri çıkması normal ki yükselir o inşallah ben hiç 10.gün değeri yüksek çıkanı görmedim yani bence bekle yarın yada bugün evde test yap çizgi çıkmaya devam ediyorsa yükseliyor demektir

o belirtiler gebelik belirtisi de olabilir ama iğne ile adet döngüsü aynı olmaz ki yani genelde iğneden sonra 14.gün adet olunur bazen kimi kişide 13.gün kiminde 15 yada 16.günü bulur sizbilirsiniz bazen varsa öğrenmek gebelikte düşük riskine önlem almak için zaman kazandırır ben olsam yapardım ne olur ne olmaz daha önce gebelik kayıplarım oldu Oyüzden söylüyorum

o belirtiler gebelik belirtisi de olabilir ama iğne ile adet döngüsü aynı olmaz ki yani genelde iğneden sonra 14.gün adet olunur bazen kimi kişide 13.gün kiminde 15 yada 16.günü bulur sizbilirsiniz bazen varsa öğrenmek gebelikte düşük riskine önlem almak için zaman kazandırır ben olsam yapardım ne olur ne olmaz daha önce gebelik kayıplarım oldu Oyüzden söylüyorum
Haklısınız benimde oldu ama şuan adet belirtilerim de başladı hafif de kanamam başladı üç kere gebe kaldım gebelik ağrıları değil bunlar o yüzden pek acele etmedim yarına tam adet olmuş olurum 🥲

Haklısınız benimde oldu ama şuan adet belirtilerim de başladı hafif de kanamam başladı üç kere gebe kaldım gebelik ağrıları değil bunlar o yüzden pek acele etmedim yarına tam adet olmuş olurum 🥲
Anladım canım bende öyle daha önce 5 safa yaşadım gebelik kaybı hepsinde belirtilerim oldu şuanda sıfır belirti olunca tutmadı diye düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun

Ben iğne sonrası 19. Günde adet oldum, kendi normal adet tarihimde yani

Ben iğne sonrası 19. Günde adet oldum, kendi normal adet tarihimde yani
Ozaman yumurtlamanız erken olmuş !! Yani normalde yumurtlamadan 14 gün sonra olunur adet bu bilimsel olarak böyle yukarda da yazdığım gibi bazen kişiye göre değişir kimi 13.gün kimi 15.16.gün olabilir sizin ki zaten geçmiş adet tarihiniz ama şöyle düşünün yumurtlaması geç olan biri için atıyorum adet tarihi ayın 10 nudur ama ayın 15 de olur sebebi yumurtlama zamanıdır kastettiğim buydu…

Merhaba bende Femara kullandım. 16 mayıs Cuma günü doktora gittim bir tane yumurta 20 mm olmuş dedi. 16 mayıs günü çatlatma iğnesi oldum🌸 herşeyi aynı yaşamışız. Umarım bu ay tutturmuş oluruz 🙏 birliktelik 2 gün sonra dedi doktor. Sizin doktorunuz ne dedi acaba
Canım ne durumdasın ay kimse de ses yok 😂

Selamlar kızlar çatlatma iğnesi olanlar toplaşalım istedim ben femara kullandım ve adetin 14 günü olan 15 Mayıs perşembe günü doktor kontrolüne gittim yumurta bir tane oluşmuş 20mm dedi çatlatma iğnemi de bir gün sonra oldum yani dün akşam 10 gibi inşallah bu ay hepimiz tutturmuş oluruz 🌸
Merhaba bende 17 sinde çatlatma iğnesi oldum bu gün kasık ağrım var belim ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi sizde durum nedir

Selamlar kızlar çatlatma iğnesi olanlar toplaşalım istedim ben femara kullandım ve adetin 14 günü olan 15 Mayıs perşembe günü doktor kontrolüne gittim yumurta bir tane oluşmuş 20mm dedi çatlatma iğnemi de bir gün sonra oldum yani dün akşam 10 gibi inşallah bu ay hepimiz tutturmuş oluruz 🌸
Bu arada benim HD’m sağda hem solda yumurtam vardı

Merhaba bende 17 sinde çatlatma iğnesi oldum bu gün kasık ağrım var belim ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi sizde durum nedir
Merhaba canım bende 16 sında vuruldum İğnemi bende sıfır belirti😂 Oyüzden galiba tutmadı diyorum sadece göğüs ağrım var o da her ay olan bir şey belirtiden saymadım bugün 9.günüm testlerle bugüne kadar iğne etkisini takip ettim ve bugün tamamen negatifleşti iğne etkisi geçti bakalım önümüzdeki iki gün çizgi çıktı çıktı yoksa bu ayda elendim demektir hayırlısı olsun

Back
X