- 3 Ocak 2021
- 4.601
- 1.433
- 83
- 35
- Konu Sahibi Sosyallanne
Yumurta boyutlarınız neydi?Bu arada benim HD’m sağda hem solda yumurtam vardı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurta boyutlarınız neydi?Bu arada benim HD’m sağda hem solda yumurtam vardı
Umudunu yitirme bazen belirti de olmuyor aramızda bir gün var inşallah ikimizde ve isteyen herkesin de pozitif olurMerhaba canım bende 16 sında vuruldum İğnemi bende sıfır belirtiOyüzden galiba tutmadı diyorum sadece göğüs ağrım var o da her ay olan bir şey belirtiden saymadım bugün 9.günüm testlerle bugüne kadar iğne etkisini takip ettim ve bugün tamamen negatifleşti iğne etkisi geçti bakalım önümüzdeki iki gün çizgi çıktı çıktı yoksa bu ayda elendim demektir hayırlısı olsun
Boyutları güzel dedi kaç m olduğunu sormadım tam dedi yani aynı gün saat iki de çatlatama iğnesini vur dedi diğer günde gece 12 de ilişki olsun gün aşırı devam edin dedi biz üç günü değerlendirdik yumurtanın çatladığını anladım ama inşallah hayırlı haberlerleYumurta boyutlarınız neydi?
Bizde üç gün değerlendirdik ay belirtim yok dedim akşam sol kasık tarafıma ağrı girip çıkıyor benim yumurta soldaydı 20mm di bakalım hayırlısı testlere devam edecem inşallah koyulaşırBoyutları güzel dedi kaç m olduğunu sormadım tam dedi yani aynı gün saat iki de çatlatama iğnesini vur dedi diğer günde gece 12 de ilişki olsun gün aşırı devam edin dedi biz üç günü değerlendirdik yumurtanın çatladığını anladım ama inşallah hayırlı haberlerle
Aslında belirti aramasak olacakta :) ben test yapmadım bu ay hiç akışına bıraktım dayanacam mecburBizde üç gün değerlendirdik ay belirtim yok dedim akşam sol kasık tarafıma ağrı girip çıkıyor benim yumurta soldaydı 20mm di bakalım hayırlısı testlere devam edecem inşallah koyulaşır
Benim çok gebelik kaybım var Oyüzden erken öğrenip önlem alma amaçlı canım Oyüzden takip ediyorum birde bekledikçe insan umut bağlıyor ben erkenden öğrenme taraftarıyım ya vardır ya yoktur belirti arıyorum çünkü genelde gebe olanlar yaşıyor bende yaşadım yoksa tabiki akışa bırakılmalı ama biz akışa bırakacak zamanı geçtikki buradayız diye düşünüyorumAslında belirti aramasak olacakta :) ben test yapmadım bu ay hiç akışına bıraktım dayanacam mecbur
Merhaba kasık ağrılarım ve batma hissi var ve kasığımda hep bir ağırlık hissi var. Femaradan dolayı mı bilemiyorumm. Sende belirti var mı canımCanım ne durumdasın ay kimse de ses yok![]()
Canım bende belirti pek yok bir tek göğüs ağrısı var o da her ay olan bişey zaten başka belirti yokMerhaba kasık ağrılarım ve batma hissi var ve kasığımda hep bir ağırlık hissi var. Femaradan dolayı mı bilemiyorumm. Sende belirti var mı canım
Anladım canım ama geçen ayda bu belirtiler olmuştu o yüzden çok umutlanmadım bu Sefer. Bende düşüklerden dolayı önlem almak için erken öğrenmek istiyorum. Kaçıncı gün test yapalım sence? Ben çarşamba günü net olur diye düşündüm amaCanım bende belirti pek yok bir tek göğüs ağrısı var o da her ay olan bişey zaten başka belirti yok
Evet canım çarşamba gümü benimde 12.gün olacak ya ben iğne etkisini takip ettiğim için bugün yarın testte bir çizgi fark edersem var diyecem çünkü dün tamamen negatifti iğne etkisi dün geçti bende bugün eve gidince akşamüstü test yaparımAnladım canım ama geçen ayda bu belirtiler olmuştu o yüzden çok umutlanmadım bu Sefer. Bende düşüklerden dolayı önlem almak için erken öğrenmek istiyorum. Kaçıncı gün test yapalım sence? Ben çarşamba günü net olur diye düşündüm ama
Benim herşey normal üç tane çocuğum var doğal ve normal doğum sadece eşim sabırsız 3 aydır korunmuyoruz doktorlar herşey normal diyor ama her ay kontrole gidiyorum ilk defa çatlatma iğnesi oldum doktora 3 ay demedikBenim çok gebelik kaybım var Oyüzden erken öğrenip önlem alma amaçlı canım Oyüzden takip ediyorum birde bekledikçe insan umut bağlıyor ben erkenden öğrenme taraftarıyım ya vardır ya yoktur belirti arıyorum çünkü genelde gebe olanlar yaşıyor bende yaşadım yoksa tabiki akışa bırakılmalı ama biz akışa bırakacak zamanı geçtikki buradayız diye düşünüyorumher şeyin hayırlısı olsun
Aa evet sen negatife döndüyse takip edip anlayabilirsin o zaman. Ben takip etmediğim için şimdi yaparsam ilacın etkisi geçmemiş olabilir canım. Banada haber ver mutlaka test yaptığında. Umarım ikimizde hamileyizdirEvet canım çarşamba gümü benimde 12.gün olacak ya ben iğne etkisini takip ettiğim için bugün yarın testte bir çizgi fark edersem var diyecem çünkü dün tamamen negatifti iğne etkisi dün geçti bende bugün eve gidince akşamüstü test yaparım
İnşallah canım bakalım bugün 10.gün eve gidince test yaparım ovalüsyondan da anlaşılıyor da kısmet ama şuan hiç bir belirtim yok ağrı sızı hiç bişeyAa evet sen negatife döndüyse takip edip anlayabilirsin o zaman. Ben takip etmediğim için şimdi yaparsam ilacın etkisi geçmemiş olabilir canım. Banada haber ver mutlaka test yaptığında. Umarım ikimizde hamileyizdir![]()
Canım belirtiler olmadan hamile kalan çok var belli olmaz o. Naptın test yapabildin miiiİnşallah canım bakalım bugün 10.gün eve gidince test yaparım ovalüsyondan da anlaşılıyor da kısmet ama şuan hiç bir belirtim yok ağrı sızı hiç bişey![]()
Evet canım yaptım negatif bakalım çarşambaya kadar pozitife döndü döndü genelde 12.güne dönmesi gerekir diye düşünüyorum bugün 10.gündüCanım belirtiler olmadan hamile kalan çok var belli olmaz o. Naptın test yapabildin miii![]()
Evet cnaın 12. Güne kadar bekle bakalım pozitife dönebilir. Benimde bugün 10. GünümEvet canım yaptım negatif bakalım çarşambaya kadar pozitife döndü döndü genelde 12.güne dönmesi gerekir diye düşünüyorum bugün 10.gündü
Benim belirtim olmadığı için beklentim yok bakalım hayırlısıEvet cnaın 12. Güne kadar bekle bakalım pozitife dönebilir. Benimde bugün 10. Günümiki gün geçsin bi an önce öğrenmek istiyorum
![]()
Canım duphaston kullanıyor musun sen bu süreçte? Ben acaba progesteron belirtileri mi yaşıyorumBenim belirtim olmadığı için beklentim yok bakalım hayırlısı![]()
Benimde 10. Gün arada adet olacakmış gibi kasık ağrısı insan ayırt edemiyor bilmiyorum yinede başka belirtim yokMerhaba arkadaşlar 21 inde catlatma iğnemi oldum doktor 1 tane 20 mm yumurtam olduğunu söyledi 36 saat sonunda ağrılı bir şekilde catladigini hissettim oluşan yumurta sağ tarafimdaydi bugün 6.gunum sağ tarafimda batmalar oluyor hafif sırt bel ağrısı oluyor testlerimde hala pozitif çıkıyor sizce bu iğnenin etkisi mi