Mayıs ayı Çatlatma iğnesinden sonra bekleme süremiz

Yapma canım ben 10.da yaptımda ne oldu en iyisi adete 1.2 gün varken bakmak yada adetin geçmesini beklemek
sabirla beklemeye caliyorum ama emin ol 12 gunu gecince bende sen gibi duramam bi umut isteee rabbim su guzel aylarin yuzu suyu hurmetinee duysun sesimizi insallaaaahhhh . Artik oyle bunaliyorm kiii rabbim 15 senedir hatta daha fazla olmayanlarin kat be kat yardimcisi olsun .

sabirla beklemeye caliyorum ama emin ol 12 gunu gecince bende sen gibi duramam bi umut isteee rabbim su guzel aylarin yuzu suyu hurmetinee duysun sesimizi insallaaaahhhh . Artik oyle bunaliyorm kiii rabbim 15 senedir hatta daha fazla olmayanlarin kat be kat yardimcisi olsun .
Aminn inşallah şu 3 ayların hürmetine gönlümüze göre versin dualarımızı kabul eylesin...

Çok zor beklemesi kaçyıldır bekleyenlerin alkah yardımcısı olsun onların durumu daha da kötü.. Rabbim bu ayki çabalarımızı görür inşallah her ay sdene dene olumsuz sonuç al yoruluyor insan hem maddi hem manevi

Kızlar biraz önce iç çamaşırımda iki damla pembelik gördümmmmmmm:eek::işsiz:

Kızlar sizlerden birşey rica etsem bir arkadaşımızın 10 yıldır bebeği olmuyor ve çok istiyor 41 yasin okumaya başladık onun için 30 tane gerekli olan var okumak isteyen lütfen bildirsin "elif için okicaz" çoook sevinirim okursanız.... Rose91 Rose91

Back
X