- 13 Aralık 2016
- 1.062
- 1.093
- 133
- 30
- Konu Sahibi Rabisscyln
22 mayis bugun ignenin 9. Gunu inat ettim test yapmicam diye .dBat ne zaman senin canım aynen öyle günler geçmiyor keşke bir gözümüzü kapatsak istediğimiz gün uyansak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
22 mayis bugun ignenin 9. Gunu inat ettim test yapmicam diye .dBat ne zaman senin canım aynen öyle günler geçmiyor keşke bir gözümüzü kapatsak istediğimiz gün uyansak
Yapma canım ben 10.da yaptımda ne oldu en iyisi adete 1.2 gün varken bakmak yada adetin geçmesini beklemek22 mayis bugun ignenin 9. Gunu inat ettim test yapmicam diye .d
sabirla beklemeye caliyorum ama emin ol 12 gunu gecince bende sen gibi duramam bi umut isteee rabbim su guzel aylarin yuzu suyu hurmetinee duysun sesimizi insallaaaahhhh . Artik oyle bunaliyorm kiii rabbim 15 senedir hatta daha fazla olmayanlarin kat be kat yardimcisi olsun .Yapma canım ben 10.da yaptımda ne oldu en iyisi adete 1.2 gün varken bakmak yada adetin geçmesini beklemek
Aminn inşallah şu 3 ayların hürmetine gönlümüze göre versin dualarımızı kabul eylesin...sabirla beklemeye caliyorum ama emin ol 12 gunu gecince bende sen gibi duramam bi umut isteee rabbim su guzel aylarin yuzu suyu hurmetinee duysun sesimizi insallaaaahhhh . Artik oyle bunaliyorm kiii rabbim 15 senedir hatta daha fazla olmayanlarin kat be kat yardimcisi olsun .
İnşallah yerleşme kanamasıdır canımKızlar biraz önce iç çamaşırımda iki damla pembelik gördümmmmmmm![]()
Bilmiyorum vallahi adet sancımda yok ondan başkada birşey olmadı..Fazlaca akıntım var amaİnşallah yerleşme kanamasıdır canım
Bende akıntı da yokBilmiyorum vallahi adet sancımda yok ondan başkada birşey olmadı..Fazlaca akıntım var ama
Bugünki sancın ne oldu canımBende akıntı da yok
Ara ara devam ediyorBugünki sancın ne oldu canım
Sanmam canım bende de var şu sıralar hemde çok kötüArkadaslar idrar yolu enfeksiyonu bebek olmasina engelmidir..
Fazla ilişki ve yatarak beklememizden kaynaklanıyormuş.Tmm canim bendede çok varda acaba olabilir mi diye düşündüm
Hamile olanlar soylesinde bizede biraz morel olur
Ya bende hiç olmaz kolay kolay ama bu ay çok uzun sürdüBenim bekarliktan beri var ilac kullaniyom.geciyo sonra tekrarr
Haklısın vallaKadin milleti degilmiyiz bir ayimiz bir ayimiza uymuyo