Mayıs ayı Çatlatma iğnesinden sonra bekleme süremiz

Rabiş kız nerdesin gece gündüz buradasın lazım olunca kayıpsın kalk gel

Aaa kan vermeye mi gidecekti. Hemde bana söylemeden. Ama o testte çizgiyi görmeden gitmeyecektiki . Kız rabiş çık ortaya
Dünn ben onu ikna ettm o da beni ikna etti cnm anlcn :D brlki gitmiş olablr brlli olmaz cnm senn cktmı peki idrrda

Kız intrnette bkyrm adetten önce gelmesi yerlşmeymiş cnm ya:)) bsk olmz defm bu ay olursa muczm olur

Dünn ben onu ikna ettm o da beni ikna etti cnm anlcn :KK70: brlki gitmiş olablr brlli olmaz cnm senn cktmı peki idrrda
Ay iyi inşallah gitmiştir çıkar bebişi, evet çok silik çıktı ama hala emin olamadım yarın bir daha test yapıcam

Kız intrnette bkyrm adetten önce gelmesi yerlşmeymiş cnm ya:)) bsk olmz defm bu ay olursa muczm olur
inşallah olur canım ay çok güzel

İnşallaahhh yarın kini kesi.çn yolla bak kız çatlarım ben :KK70: inşallaahh hanileyiz hepimiz toplu "baby şhower yaparıkkkk" ne yaparın ne amma ahahahhh
Tamam canım bu gece çok sıkıştım 4 te uyandım çok silikti zaten resimde zor görünürdü. Bıraktım gittim sonra baya koyulaşmış. Bakalım yarın nasıl olacak. Gece çok sıkılınca çok bekleyemiyorum uykumda kaçmasın die.

Tamam canım bu gece çok sıkıştım 4 te uyandım çok silikti zaten resimde zor görünürdü. Bıraktım gittim sonra baya koyulaşmış. Bakalım yarın nasıl olacak. Gece çok sıkılınca çok bekleyemiyorum uykumda kaçmasın die.
Hadi insallah cnm foto yollasana

Beklemiş hali bu canım. İğne etkisi geçmişmidir?

Eklentiler

• IMG_6323.webp
    IMG_6323.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 65
Back
X