Mayıs ayı Çatlatma iğnesinden sonra bekleme süremiz

Tamam canım bu gece çok sıkıştım 4 te uyandım çok silikti zaten resimde zor görünürdü. Bıraktım gittim sonra baya koyulaşmış. Bakalım yarın nasıl olacak. Gece çok sıkılınca çok bekleyemiyorum uykumda kaçmasın die.
Ahahahh ohhh sende bebiş var belli ki canım hayırlı olsunn

Alttaki 12. Gun üstteki 14. Gün ve 14. Günde kan değerim 32.7 idi :)

Eklentiler

• 20170511_191449.webp
    20170511_191449.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 67
Yarın kan ver bence varsa da yoksa da öğrenirsin duam Rabbim gönlüne göre versin
Benim için çokca dua et lütfen yarım vermeye gideyim anasağlığa diğer güne çıkar...Sen ne zaman öğreniceksin bugün kan sonucunu

Ne kadar dusuncesiz davrandim varya
Ilk.basta olmasin diye korundum cocuk istemiyorum dedim isteyince hemen olur diye düşündüm cahillik iste simdide 4 aydir bekliyorum :KK43:yokkkk
Öyle deme bende mesela kendiliğimizden korunduk , daha erken dedik korunurken bir hamileliğim oldu şans eseri düşük oldu ama 6 aydırda istiyorum bekliyoruz...10 yıldır olmayanlar var kızlar inşallah onlarda dahil hepimizin olur...

Ahahahh ohhh sende bebiş var belli ki canım hayırlı olsunn
Ağzından bal damlıyor inşallah vardır

Alttaki 12. Gun üstteki 14. Gün ve 14. Günde kan değerim 32.7 idi :)
Yarında bir test yaparım çıkarsa test yaptırırım

Geçmiş geçmişş canım ya birşey sorcam sen c.tesi pazarda yapmıştınya onlarda çizgi varmıydı
Pazar mı beraber yaptık ya senle bişi çıkmamıştı

Insalllh gittim kist vardi olmuyodu ilac kullandim bakalim bu ay neler olcak dua ediyorummm bol bolll hem bana hemde gruptakilere bol bol cocuk nasip etsin

Tamam canım bu gece çok sıkıştım 4 te uyandım çok silikti zaten resimde zor görünürdü. Bıraktım gittim sonra baya koyulaşmış. Bakalım yarın nasıl olacak. Gece çok sıkılınca çok bekleyemiyorum uykumda kaçmasın die.
Gece sikismasi belirti sayiliyormu bende de2 gundur oluo bende 4 nde vuruldum igneyi 4 gundur de hafif batma gibi sanci oluo ama daha var die test yapamiuorum

Ağzından bal damlıyor inşallah vardır

Yarında bir test yaparım çıkarsa test yaptırırım

Pazar mı beraber yaptık ya senle bişi çıkmamıştı
Sen bi 7 .gün yapmışsın bide pazardı sanırım kızzz inşallah hamilesindir bende hamileyimdirr :D

Back
X