- 23 Ekim 2008
- 2.967
- 934
- 688
- 41
- Konu Sahibi Rabisscyln
idrarda kaç aylık göremezki negatif pozitif der sadece eczaneden farkı yok. kan neden vermedinAç karnına oluyormuş idrarda verdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
idrarda kaç aylık göremezki negatif pozitif der sadece eczaneden farkı yok. kan neden vermedinAç karnına oluyormuş idrarda verdim
Yok kız kanda verdim vermez olurmuyumidrarda kaç aylık göremezki negatif pozitif der sadece eczaneden farkı yok. kan neden vermedin
dün ben akşam yaptım çıkmadı sabahta çıktı. ama çok su içiyorum benİdrarda verdim anasağlığa bu saatde yapsam mı yapmasam mıtesti
pardon yanlış anladım.Yok kız kanda verdim vermez olurmuyum
Napcam ben bugün nerdeyse hiç su içmedimdün ben akşam yaptım çıkmadı sabahta çıktı. ama çok su içiyorum ben
susuz kalmaNapcam ben bugün nerdeyse hiç su içmedim
Bolca su içip testi yapam mısusuz kalma
O zamanda su içmiyor çünkü hormon gidiyor su içme 4 saat falan bekle öyle yapBolca su içip testi yapam mı
Daha yeni 1 çay bardağı içtim toplam...kafam ksrıştı su içip içmekle ne alakaO zamanda su içmiyor çünkü hormon gidiyor su içme 4 saat falan bekle öyle yap
çünkü çok su içince hormon azalıyormuş idrarda, yani diyelimki sen 1 bardak suyun içine limon sıktık. ekşiliğini hissedersin ama 5 bardak suyun içine limon sıksan anlamayabilirsin. İdrardaki hormonda o şekilde o yüzden gece idrar çok bekliyor ya çok su içmiyorsun sirkülasyon yok.Daha yeni 1 çay bardağı içtim toplam...kafam ksrıştı su içip içmekle ne alaka
Bende yaptığım her 2 teste önce su içtim bolca idrsrım çoğalsın diye tühçünkü çok su içince hormon azalıyormuş idrarda, yani diyelimki sen 1 bardak suyun içine limon sıktık. ekşiliğini hissedersin ama 5 bardak suyun içine limon sıksan anlamayabilirsin. İdrardaki hormonda o şekilde o yüzden gece idrar çok bekliyor ya çok su içmiyorsun sirkülasyon yok.
Bende yaptığım her 2 teste önce su içtim bolca idrsrım çoğalsın diye tüh![]()
Kız şuan yoldayızHemen yapppta de bize daaa![]()