Mayıs ayı hamilelik bekleyenler

acelyaninblogu

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
204
44
13
25
Selamun aleyküm kızlar. Mayıs ayında hamilelik bekleyenler birlikte gün sayalım istedim. Benim bata 5 gün var. Sizin kaç gününüz kaldı. Belirtileriniz var mı bendeki tek belirti oğlumda adetten yaklaşık 1 hafta kadar önce karnıma bıçak gibi bir ağrı saplanmıştı. Bugün de aynısı oldu. Başka hiç bir belirti yok.

Umarım her şey gönlünüzce olur. Benim de bat yarın. Normalde programdaki battan 1 gün önce gelir. Gelecekse eğer bu gece ya da yarın sabah gelir. Hayatımda hiç gecikme yaşamadım. Bu ay ilk denememizdi. 5 test yaptım 5i de pozitif. Artık gecikme bekliyorum kan vermek için. Umarım herkes güzel haberler alır.

Ay benim de bat yarın görünüyor bazı belirtilerim var ama hiç umut bağlamak istemiyorum regl günümden 4 gün önce kaset test yaptım negatif dün ve ondan önceki gün de ovülasyon testi denedim ikinci çizgi çok silik yani olduğunu hiç sanmıyorum

Yaaa bu forumu okumadan once böyle garip ihtimallerden hiç haberim yoktu ama geç döllenme vs olabilir gecikmeyi bekleyin. Kanda nrgatif çıkıp 1 hafta sonra yine kanda gorunen var

Benimde bata 2 gün var bakalım nasıl sonuçlanacak tsh 5.6 dı benim ilaç kullandım 1 aydır değer düşmüş acaba hamile kaldımmı bilmiyorum inşallah kalmıştırım

Ben nisan ayında düşük yaptım. Yaş sebebi ile yeniden istiyoruz. Düşük sonrasi da ne bat tarihi kaldı ne sat

Yaaa bu forumu okumadan once böyle garip ihtimallerden hiç haberim yoktu ama geç döllenme vs olabilir gecikmeyi bekleyin. Kanda nrgatif çıkıp 1 hafta sonra yine kanda gorunen var
Evet ben de baya garip şeyler okudum ama ne bileyim hep negatif görmeye o kadar alıştım ki sanki benim başıma gelmiycek gibi hissediyorum

Bata 6 gün var bu ay ovulasyon testi denedim ama gariptir ki 3 gün önceden kasıklarımda agrı yasıyorum göğüslerin bugun ağrımaya basladı baska hiçbir sey yok adet sancısı gibi hafif ağrılar yasıyorum. 2 gün önce erken gebelik testi yaptım cok silik bir cizgi çıktı ama imkan vermiyorum çünkü beni 2 kez yanılttı 9 aydır deniyoruz bize dua edin lütfen baskıdan sıkıldım artık.

Merhaba, Rabbım isteyen herkese sağlık ve kolaylikla evlat nasip etsin. Bende 3 yıl aradan sonra bu ay korunmayı biraktim. Ovulasyon 3-8 mayıs arası idi. Bat ise 21 mayıs test yapmadım ama sanki kasiklarimda batma var göğüslerimde bi ara hassasiyet vardı. Yaşımdan dolayı korkuyorum. Daha önce kötü sonuçlanan bi gebeliğim oldu. Umutlar çelişkiler halindeyim. Bugün kayinvalimdemle dertlesirken heveslendirme kendini üzülürsün rahat bırak kendini supriz olsun dedi ama ne bileyim ya allahim yardımcımız olsun. Şuan izinliyim tatildeyim ama aklım hep bu meselede belli belirtileri olanları okuyorum olmuş mu olmamış mı diye. Allahim nasip etsin amin .

Merhaba benim de bata 2 kalıyor yarından itibaren. Sat 26 nisan, 6-7 mayıs yumurtlama gördüm değerlendirdim ama pek belirtim yok bel ağrım başlamıştı ilk hafta o cok ince var su an. Sabah kaset test yaptım negatif cıktı başka da testim yok çarsambaya kadar bekleyeceğim artık.

Aaa hadi inşallah testler pozitifse zaten kesindir 5i de pozitif çıkmazdı olmasa

Hangi marka test geçen ay freely erken gebelik testi basbayağı pozitif çıktı 5 dk da ve sonuç hüsran

Erken test yapmak eziyet dün nobetci eczaneden almak istedim eşim izin vermedi üzülüyosun dedi negatif çıksa bile zaten daha adete var belki pozitif olur diye kendimizi kandırıp duruyoruz bende günümü bekliycem en fazla 1 2 gün önce alirim oğluma 1 gün önce kaset test ile ogrenmistim

Benim bat 16 ama olmadm şaşırmadım çünkü bu benim için rutin oldu artık pek umudum yok ama 10-14 gün önce pembe lekem oldu test için 23unu bekliyorum

Gerçekten de öyle bi de ben geçen ay yalancı pozitif gördüm Bebetime kaset testte. Onu almayın alırsanız. Ben de günümü bekliyorum kaldı 2

Benimde bata 2 gün var bakalım nasıl sonuçlanacak tsh 5.6 dı benim ilaç kullandım 1 aydır değer düşmüş acaba hamile kaldımmı bilmiyorum inşallah kalmıştırım
Ay inanmıyorum benim de bir ay önce tsh 5.6 ydı. Geçen ölçtürdüm yine 3.9 a düşmüş doktor hamile kalmana engel hiç bi durum yok dedi. Tabi rahim filmi vs çekilmedim daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…