İnşallah yükselir ya aynı şeyleri sil baştan yapmak yaşamak çok zor sen ne durumdasınCanım çok düşük benim bile umudum yok ama Allah bilir ne olur ne olmaz sen 5 in altına inene kadar kan ver
Teşekkür ederim, benim ilaçlar fazlaydı fitil iğne östorojen falan. Bir kaç güne gelir gibi hissediyorum. Hemen beklemeden başlamak tutunmayı arttırır mı acaba merak ediyorymBen regl oldum bugün erken geldi benim 11.gunümde ilaç pek kullanmadım doğal di benim fitil sadece kullanıyordum bu regl de tedaviye başlamaya ak bir dahaki regl bin 2.gunu gel dedi
Bugün yine kan verdim 12 çıktı umudum nerdeyse hiç kalmadı ama doktorum ilaçlara devam etmemi ve pazartesi yeniden kan vermemi istedi. Bütün süreç çok zor ben günlerce hastanede yattım ohs riskim vardı ama en zoru olacak gibi olup olmayışıİnşallah yükselir ya aynı şeyleri sil baştan yapmak yaşamak çok zor sen ne durumdasın
Ben henüz transfer olmadım adet dönemini bekliyorum başlamak için hayır onun hastası değilim4 Mayıs'ta mi transfer oldunuz? Ben 4 Mayıs'ta Antalya ivf Hande hanımda transfer oldum 3 kişi beklemiştik siz değilsiniz sanırım. 13-17-4 geldi benim kimyasal oldu.embriyom da yok sıfırdan başlayacağım Ali fuatin hastası mısınız
Bende de şuan ki muayeneyi kulaldigim ilaçlar için yapacak işte tekrar rahim ne zaman hazır olur transfere ona bakacak bende normalde 2 adet olduktan sonra yapiyrdu pcosm ben ilaçta kullanınca yumurtalıklarım filan çok uyarılıyor rahim dinlensin diyorduBanada bir regl atla somra gel dedi ama bende yaz sonu düşünüyorum biraz da kendimi toparlamam lazım
Geçmiş olsun evet gerçekten çok zor bir süreç Rabbim hepimizin yardımcısı olsun o kadar küçük ihtimallere umut bağlayıp tutunuyoruz ki en çokta bu yıpratıyor bencede sona kadar sonlanana kadar devam etmek önemli bir umut Allah büyük nerelerden neler dönüyorBugün yine kan verdim 12 çıktı umudum nerdeyse hiç kalmadı ama doktorum ilaçlara devam etmemi ve pazartesi yeniden kan vermemi istedi. Bütün süreç çok zor ben günlerce hastanede yattım ohs riskim vardı ama en zoru olacak gibi olup olmayışı
Transfer günü başlanması gerekmiyomu zaten . Transferden bi ay önce coraspirin veriyolar diye biliyorumNiye böyle oldu bende anlamadım.7. gün 13 9. Gün 17 çıktı halbuki her şey çok iyiydi.geriye tek seçenek pıhtılaşma iğnesine transfer günü başladığım kalıyor. Çok üzgünüm eşimle mahvolduk. Doktorunuz ne dedi size
Benim pgtli embiryom genetikten sağlıklı döndü ona rağmen tutmadı.Ben biraz önce doktorumla konustm oda dedi büyük ihtimal embriyo genetigindendir çünkü başka bi sebep yok dedi benimde dondurulmuş 2 embriyom var daha tek transferde bırakılacak ikisi onlara yapabilir miyiz dedim bu aşama yapılmaz dondurulmuş olduğu için embriyo zarar görebilir dedi çünkü embriyoyu çozdürp biyopsi yapılıp tekrar donudurlup sonuçtan sonra tekrar çozdürp bırakılması gerek onda da zarar görebilir dedi
İlaçlarına devam et ve 9. Gün kan ver geç tutunup beta henüz yükselmemiş olabilir. Adet ağrısı gibi mi işeyler oldu mu?Merhaba t+6 iki saatlik idrarla test yaptım negatif çıktı
Bacaklarım çok ağrıyo bazende belim ve göğüslerim hassas 5. Gün 4AA embriyoİlaçlarına devam et ve 9. Gün kan ver geç tutunup beta henüz yükselmemiş olabilir. Adet ağrısı gibi mi işeyler oldu mu?
Göğüs hassasiyetini burda çok okuyorum ama genelde gebeliğin 5. Haftasında başlıyormuş. Burda daha transferden sonra yazan cok oluyo acaba ilaçlardan mıBacaklarım çok ağrıyo bazende belim ve göğüslerim hassas 5. Gün 4AA embriyo
Benim yumurta toplamadan beri böyle hassasGöğüs hassasiyetini burda çok okuyorum ama genelde gebeliğin 5. Haftasında başlıyormuş. Burda daha transferden sonra yazan cok oluyo acaba ilaçlardan mı
Kan sonucunuz çıktı mı ?Merhabalar ben 19 nısan da bebek sürecime başladım 2 mayısta yumurtlalar toplandı toplam 14 yumurta alındı 11 tanesi döllendi tekrar aradıklarında 15 Emriyo oluşmuş 7 Mayıs Perşembe günü 2 Emriyo transferi oldum 6 tanesine de dondurttum.5 gün emriyosu transferi oldum bugün 11 günüm sabah test yaptım ilk bi silik çizgi çıktı kurıyunca yok oldu sabah kan testi verdim öğleden sonra sonuç çıkar sizi ararız dediler ilk denemem sabahki test morallimi bozdu şuana kadar çıkması gerekmezmiydi
Doktorum sende hiç bir şey yok degerlerşn normal yumurtaların kalitesi çok iyi dedi eşimde sperm hareketsizligi ve azlığı vardı
Reglimin 3 günü olmadım da
Bende oluyor ama bu ilaçlardan kaynaklı veya adet sancısı da olabilirmişİlaçlarına devam et ve 9. Gün kan ver geç tutunup beta henüz yükselmemiş olabilir. Adet ağrısı gibi mi işeyler oldu mu?
Regli tutan şey progeatoran iğne ve fitil. bıraktığın an sökülüyor üç gün içinde .Regl olmamamdan etki ilaçlar mı acaba sizde de var mı böyle durum