Mayıs Ayı transfer

Bence belirti aramayın olsada gebeliğe yoramazsınız çünkü ilaçların etkisi oluyor
Evet bazen hiç belirti olmaması daha iyi oluyor bende aşırı belirtiler vardı ama olumsuz oldu o yüzden belirti yok diye olumsuz düşünmeyin Allah büyük insaAllah güzel haberler alirsiniz

Bende de öyle sabah ögrendik sonucunu negatif yapısal hiç bı problem yok embriyo kalitesi çok iyi 2nci transferim ikisinde de bı sebep bulunamıyor nasip Allah büyük napalim
Benim ilk transferimdi çokta umutlanmıştım kesin gibi geliyordu belirtiler falan gerçekten büyük bir yıkım yaşadık geride kalmış 3 embriuo daha var acaba onlara genetik test yapılırmı en azından emin olduğumuzu transfer olalım istiyorum bu sefer

Ben biraz önce doktorumla konustm oda dedi büyük ihtimal embriyo genetigindendir çünkü başka bi sebep yok dedi benimde dondurulmuş 2 embriyom var daha tek transferde bırakılacak ikisi onlara yapabilir miyiz dedim bu aşama yapılmaz dondurulmuş olduğu için embriyo zarar görebilir dedi çünkü embriyoyu çozdürp biyopsi yapılıp tekrar donudurlup sonuçtan sonra tekrar çozdürp bırakılması gerek onda da zarar görebilir dedi

Bir dahaki transferi planladığınız mı peki? Bekleme süresi verdi mi?
Bende doktorumla henüz görüşmedim.

Kızlarrr 11 Mayısta transfer olan var mı? 4. Gün embriyosu dondurulmuş transfer oldum. Çok erken biliyorum ama 0 belirti. Yani ilaçlardandır diyebileceğim bi belirti bile yok. Sizin nasıl gidiyor?
Ben varım. 2 tane 3.gün embriyosu haftaya cuma tahlil günüm size ne zaman dediler 4.gün embriyosu için? Önceki transferim yapaydı sanırım ilaçlardan kasıklarım göğüslerim çok ağrıyordu hep belirti sayıyordum negatif oldu. Şimdi hiçbir şeyim yok gaz ve şişkinlik dışında transfer olduğumu unutmuş gibiyim yarı doğal şekilde oldu. Sizde durumlar ne

Bu ay boş geçsin diğer regl de gel dondurulmuş embriyon için dedi bana

Kızlar değerim çok düşük çıktı 5.25 bu yok demek değil mi

İlaçları biraktm bugn adet olduktan sonra muayeneye gidecem tekrar onda planlayacaz ama ben ara vermeyi düsünüyrm yaz tatilinden sonrası için ama doktor ne der bilmiyrm

İlaçları biraktm bugn adet olduktan sonra muayeneye gidecem tekrar onda planlayacaz ama ben ara vermeyi düsünüyrm yaz tatilinden sonrası için ama doktor ne der bilmiyrm
Teşekkür ederim. Bende hemen deneyelim derse tekrar düşüniyorum. Yaz tatilinden sonraki dönem daha zor olacak bizim için. Bakalım ne önerecek. Hayırlısı olsun

Banada bir regl atla somra gel dedi ama bende yaz sonu düşünüyorum biraz da kendimi toparlamam lazım

Bu ay derken ilaçları bıraktıktan sonraki regli demi? Bende bırakalı bir gün oldu daha regli gelmedi bir kaç güne geliröheralde
Ben regl oldum bugün erken geldi benim 11.gunümde ilaç pek kullanmadım doğal di benim fitil sadece kullanıyordum bu regl de tedaviye başlamaya ak bir dahaki regl bin 2.gunu gel dedi

Evet bazen hiç belirti olmaması daha iyi oluyor bende aşırı belirtiler vardı ama olumsuz oldu o yüzden belirti yok diye olumsuz düşünmeyin Allah büyük insaAllah güzel haberler alirsiniz
Ya evet belirti işine belli olmuyor zaten. Benim kürtaj olmak zorunda kaldığım gebeliğimde neredeyse 9 haftaya kadar 0 belirti vardı. Diğer transferimde de ilaçlardan baya zorlanıyordum. Bunda çok rahat geçiyor. İnş hepimiz güzel sonuçlar alırız
ayyy bana da cuma günü dediler test için benim de önceki transfer tazeydi ilaçların etkilerini daha çoktu. Şimdi hiçbir şey yok valla bende unutuyorum transfer olduğumu ki yapay siklus benim. İnş pozitif sonuç alırız da uğraşmayız daha da ya.

İnşallah ya hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız umarım

Banada bir regl atla somra gel dedi ama bende yaz sonu düşünüyorum biraz da kendimi toparlamam lazım
Evet çünkü ilaçlar baya bı zorluyor insanı benim dişlerim filan bi anda çürüdü hormon ilaçlarına başlayınca psikolojik olarakta biraz rahat olmak gerek aslında

`