Ben de 4 Mayıs'ta transfer oldum 13 Mayıs test gunum inşallah hepimizin pozitif olur sağlıkla ilerler ve kucağımıza alırız.rabbim kolaylastirsinMerhabalar bende 4 Mayıs ta transfer olduminşallah güzel sonuçlar alırız
Benimde 4 Mayıs belirtilerinin var mı acaba daha çok yeniyiz amaMerhaba hanımlar hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım inşallahbenimde 4 mayısta transferim oldu 15 mayısta test yapacağım
Kasıklarım ara ara ağrıyor ama progestanın etkisinden muhtemelen. Birde düşük seviyede ohss var bende. Senin nasıl ilerliyor süreç dinleniyor musunBenimde 4 Mayıs belirtilerinin var mı acaba daha çok yeniyiz ama
Bende öğretmenim o yüzden rapor aldım evde dinleniyorum benim dondurulmuş embriyoydu öyle pek bir belirtim yok evet belimde Ağrı var hafif sadece ara araKasıklarım ara ara ağrıyor ama progestanın etkisinden muhtemelen. Birde düşük seviyede ohss var bende. Senin nasıl ilerliyor süreç dinleniyor musun
Haziran ayında 17 toplantı 5 i döllendi hepsi donduruldu ilk kez transfer yaptıracağım nasipse bu ayYumurta toplama sonrası mayıs ayında transfer bekleyen var mııı? Kaç yumurtanız toplandı ? Gelin beraber bekleyelim
Selam kaçıncı günden itibaren başlayacaksınız işeBen bu hafta izinliyim pazartesi işe başlayacağım işim çok rahat yalnızca 30 dk yol sürüyor arabayla gideceğim bakalım nasıl olacak
Hayırlısı inşallahHaziran ayında 17 toplantı 5 i döllendi hepsi donduruldu ilk kez transfer yaptıracağım nasipse bu ay
İnşallah hayırlısıyla pozitif görürsünüz. 2. Adeti bekliyorum bende transfer için normalde 2 gğn önce adet olmam gerekiyordu sizde gecikme oldu mubende 5 mayısta transfer oldum 15 mayıs test günüm
Ben pazartesi transfer oldum Perşembe işe başladım ama dün öğleden sonra inanılmaz bel ağrısı başladı sabaha kadar sürdü nerdeyse.bu ikinci transferim diğeri de tutmuştu böyle ağrı olmamisti anlamadımSelam kaçıncı günden itibaren başlayacaksınız işe
Ben çok korkuyorum 10 gün rapor alıp yatmak istiyorum diğer türlü de korkuyorum böyle yatarakta tutmazsa diyeBen pazartesi transfer oldum Perşembe işe başladım ama dün öğleden sonra inanılmaz bel ağrısı başladı sabaha kadar sürdü nerdeyse.bu ikinci transferim diğeri de tutmuştu böyle ağrı olmamisti anlamadım
Çatlatma iğnesinin etkisi 8-9 gün sürer, direkt gününüzde kan verin test yapıp strese girmeyinBen de öğretmenim bir hafta izin aldım, pazartesi başlayacağım. Çok ayakta işiniz yoksa çalışılabilir bence evde de zaman geçmiyor gerçekten. Belki ilk 3/4 gün tutunma gerçekleşiyormuş o günler önemli olabilir de. Bu arada bugün t+6. Gün oldu idrarmtesti yapan varmmı aranızda? Ben çatlatma iğnesi oldum transfer günü o yüzden henüz iğne etkisi olabilir diye yapamıyorum ama merak da ediyorum