- Emoji Skoru
- 116
- Puanlar
- 18
İşim hep oturarak ama psikolojik olarak ya hareket halinde düşerse diye korkuyorumBen de öğretmenim bir hafta izin aldım, pazartesi başlayacağım. Çok ayakta işiniz yoksa çalışılabilir bence evde de zaman geçmiyor gerçekten. Belki ilk 3/4 gün tutunma gerçekleşiyormuş o günler önemli olabilir de. Bu arada bugün t+6. Gün oldu idrarmtesti yapan varmmı aranızda? Ben çatlatma iğnesi oldum transfer günü o yüzden henüz iğne etkisi olabilir diye yapamıyorum ama merak da ediyorum
Yok yok inşallah güzel güzel tutunmuştur. Rahim zaten yer çekiminden etkilenmiyormuş. Yani bizim hareketlerimiz direk rahimde embrioya etki etmiyormuş. Bende ilkinde dış grbelik geçirdim o yüzden. Yan yatsam kayar mı eder mi diye çok korkuyordum doktor da söyledi rahim öyle bir yer değil dedi.İşim hep oturarak ama psikolojik olarak ya hareket halinde düşerse diye korkuyorum
AnladımYok yok inşallah güzel güzel tutunmuştur. Rahim zaten yer çekiminden etkilenmiyormuş. Yani bizim hareketlerimiz direk rahimde embrioya etki etmiyormuş. Bende ilkinde dış grbelik geçirdim o yüzden. Yan yatsam kayar mı eder mi diye çok korkuyordum doktor da söyledi rahim öyle bir yer değil dedi.
Evet evet o yanılgıya düşmek istemiyorum ilk transferimde 9. Günde yapmıştım sonra bir kaç kez tekrarladım ve koyulaşarak devam etmişti. Kanda da zaten pozitifi gördüm. Ama maalesef dış gebelik oldu. İnşallah bu sefer doğru yere tutunacakÇatlatma iğnesinin etkisi 8-9 gün sürer, direkt gününüzde kan verin test yapıp strese girmeyin
Evet yumurta toplamadan somra benimde komple düzenim bozuldu 5 6 gün atıyor hepİnşallah hayırlısıyla pozitif görürsünüz. 2. Adeti bekliyorum bende transfer için normalde 2 gğn önce adet olmam gerekiyordu sizde gecikme oldu mu
Ben bir önceki transferde çatlatma iğnesi olmuştum.6.gun lekelenme oldu.7. gün sabah idrar testi yaptım çok silik pozitif çıkmıştı ama çatlatma mi beta mi emin olamadım.diger günler giderek koyulasti 9. Gün kan testi günüydü zaten.test koyulasiyorsa gerçek beta oluyor çünkü çatlatma etkisi giderek azalıyor.Ben de öğretmenim bir hafta izin aldım, pazartesi başlayacağım. Çok ayakta işiniz yoksa çalışılabilir bence evde de zaman geçmiyor gerçekten. Belki ilk 3/4 gün tutunma gerçekleşiyormuş o günler önemli olabilir de. Bu arada bugün t+6. Gün oldu idrarmtesti yapan varmmı aranızda? Ben çatlatma iğnesi oldum transfer günü o yüzden henüz iğne etkisi olabilir diye yapamıyorum ama merak da ediyorum
Bir kaç gün sonra bende deneyebilirim sanırım kan testini bekleyemeyeceğinBen bir önceki transferde çatlatma iğnesi olmuştum.6.gun lekelenme oldu.7. gün sabah idrar testi yaptım çok silik pozitif çıkmıştı ama çatlatma mi beta mi emin olamadım.diger günler giderek koyulasti 9. Gün kan testi günüydü zaten.test koyulasiyorsa gerçek beta oluyor çünkü çatlatma etkisi giderek azalıyor.
Çatlatma iğnesinin etkisi 8-9 gün sürer, direkt gününüzde kan verin test yapıp strese girmeyin
Bence siz test yapmayın eğer ovitrelle yapmışsanız onun etkisi görünür boşa yapmış olursunuzBen de öğretmenim bir hafta izin aldım, pazartesi başlayacağım. Çok ayakta işiniz yoksa çalışılabilir bence evde de zaman geçmiyor gerçekten. Belki ilk 3/4 gün tutunma gerçekleşiyormuş o günler önemli olabilir de. Bu arada bugün t+6. Gün oldu idrarmtesti yapan varmmı aranızda? Ben çatlatma iğnesi oldum transfer günü o yüzden henüz iğne etkisi olabilir diye yapamıyorum ama merak da ediyorum
Beklicem şimdilikBence siz test yapmayın eğer ovitrelle yapmışsanız onun etkisi görünür boşa yapmış olursunuz
Hayırlısıyla inşallah günler geçmek bilmiyorBeklicem şimdilik14 mayıs zaten test günüm. Belki 10 mayısta falan yaparım
Benimde aynı şekilde belim çok ağrıyor bugün başladı sabahta baş ağrım vardı aynı gün transfer olmuştuk sanki seninleNasılsınız hanımlar. Benim bugün başım ve belim ağrıyor inşallah adet olmam korkuyorum
Yarın bende yaparım belki evde test ama çıkmazsa diye de korkuyorum4 mayısta oldu transferim canım son iki gündür benimde kasıklarım bacaklarım ve belim ağrıyor. Tedirginim regl olucam diye. Arthause bence çıkar kan verseniz iyi sabretmişsiniz helal olsun valla ben yarın yapmayı düşünüyorum
Bende 4 Mayıs'ta transfer oldum bendede kasık ağrısı çok var daha test bir şey yapmadım yarın yapmayı düşünüyorum çok heyecanlıyım ve korkuyorum4 mayısta oldu transferim canım son iki gündür benimde kasıklarım bacaklarım ve belim ağrıyor. Tedirginim regl olucam diye. Arthause bence çıkar kan verseniz iyi sabretmişsiniz helal olsun valla ben yarın yapmayı düşünüyorum
Yaa aynı gün transfer olmuşuz bana 14 mayıs dediler test gününü. Progestan beni de öyle yapıyor hatta bazen bacağıma yayılıyor. İlk tüp bebekte yerleşme sancısı gibi düşündüm ama sonradan fark ettim fitilden olduğunu bu seferde öyle.selam kızlar. Ben de 2 mayıs transfer oldum. Yarın test günüm. Bu sefer idrar testi yapmaya cesaret edemiyorum dile kolay 5. Transferim.
vajinal progestran kullanıyorum ve acaip kasık karın ağrım oluyor son birkaç gündür. Yaşayan var mı?
ayrıca regl olacakmışım gibi pms siniri var üstümde. Çok üzülüyorum