• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs Ayı transfer

Transferin 9.günu idrar testim negatif maalesef olmadı 😔 umarım sizlerden güzel haberler gelir

Üzülme lütfen benimde negatif çıkıyor idrarda gününü beklemeden aldığın sonuca aldanma
Siz kaçıncı gün idrarda yaptınız çıkmadı? Kan da kaç çıktı acaba.
Bende ısrarla idrarda üç gündür tekrarlıyorum ama belli belirsiz gibi sonradan kuruyunca ortaya çıkan bir çizgivoluyoe. Direk belli bile olmuyor. Yarın kan vereceğim çok az da olsa umudum var gibi ama kandırmak da istemiyorum kendimi

Sabırsızlanıp kendimizi strese sokuyoruz gününü beklemeliyiz aslında. Üzülmeyin test gününe kadar rahat olun ümitli olun

7. Gün kanda 7.17 çıkmıştı bugün idrarda görünecek kadar yükselmiştir diye yaptım ama görünmedi. Bakalım cuma günü kan verdiğimde netleşecek hayırlısıyla

Merhabalar. İkinci transfer yaptıran var mı? İlk transferden sonra ne kadar beklediniz?

Transferin 9.günu idrar testim negatif maalesef olmadı 😔 umarım sizlerden güzel haberler gelir
Canım kaçıncı gün embrıyosuydu 3. Gunse bazen cıkmaya biliyor uzme kendını gununu bekle ınsallah guzel haberler alırsın

Kızlar benimde pazartesi günü yumurta toplamam oldu sol tarafımdaki yumurtalar gelişmiyor sağ taraftan 8 yumurta toplandı suan ıcın 5 i devam edıyor bakalım cumartesi gunune ınsallah 2 embrıyo kalır 5. Gun taze transfer olacağım inşallah hepımız guzel haberi alırız

Canım kaçıncı gün embrıyosuydu 3. Gunse bazen cıkmaya biliyor uzme kendını gununu bekle ınsallah guzel haberler alırsın
6.günü embriyosuydu benimkisi 5.gune göre daha geç tutunmaya başlar dedi doktor ama olsa çıkardı bence

Merhabalar. İkinci transfer yaptıran var mı? İlk transferden sonra ne kadar beklediniz?
Benım 3. Transferım olacak düşük yaptıgım ıcın cok etkılenmiştim ıyı degıldım 1 yıl ara verdım ama cok pısmanım bence doktorunuzla konusup cokta ara vermeden vucudunuz ve psıkolojınız uygunsa başlamak en mantıklısı

6.günü embriyosuydu benimkisi 5.gune göre daha geç tutunmaya başlar dedi doktor ama olsa çıkardı bence
Bence oyle dusunme bak doktorda demıs daha gec tutunmaya baslar dıye umut vermek ıcın soylemıyorum gercekten dusuncem bu benım 5. Gun embrıyosuydu 6. Gunde ıdrar ve kanda ogrenmıstım ama baska bı arkadasımın 3. Gun embrıyosu cıkmamıstı cok uzuldu sonra kanda cıkmıstı kendıne kızdı bosuna strese gırdım dıye bence doktorunu dınle bekle ya da kaset testlerden al 2 gun sonra falan yıne dene ıcın nasıl rahat edecekse 🌸

Benım 3. Transferım olacak düşük yaptıgım ıcın cok etkılenmiştim ıyı degıldım 1 yıl ara verdım ama cok pısmanım bence doktorunuzla konusup cokta ara vermeden vucudunuz ve psıkolojınız uygunsa başlamak en mantıklısı
Geçmiş olsun. İlk transfer nisan ayında yapıldı ama maalesef negatif sonuçlandı. Şimdi regl bekliyorum, muayeneye gideceğim tekrar. İlk transferle ikinci transfer arası acaba boşluk bırakıyor mu doktorlar onu merak ettim

Merhaba embiryo kaliteniz nasildi acaba . Bende 6. Gun 4aa 3 aa transfer oldum 5. gunum transfer haric hic bir belirtim yok gogus agrim var sadece dokununca

Geçmiş olsun. İlk transfer nisan ayında yapıldı ama maalesef negatif sonuçlandı. Şimdi regl bekliyorum, muayeneye gideceğim tekrar. İlk transferle ikinci transfer arası acaba boşluk bırakıyor mu doktorlar onu merak ettim
Insallah bır dahakine guzel sonuc alırsınız rahim kendini toparlasın dıye 1 regl suresı yetıyodu sanırım

7. Gün kanda 7.17 çıkmıştı bugün idrarda görünecek kadar yükselmiştir diye yaptım ama görünmedi. Bakalım cuma günü kan verdiğimde netleşecek hayırlısıyla
Bu dediğiniz bana da umut oluyor yani kanda görüp hala testte çıkmaması inşallah bende kanda görürüm insanın dengesi şaşıyor her şeye umut bağlamaktan

Bu dediğiniz bana da umut oluyor yani kanda görüp hala testte çıkmaması inşallah bende kanda görürüm insanın dengesi şaşıyor her şeye umut bağlamaktan
Hemde ne şaşmak ben çok endişeliyim çünkü aşırı düşük çıktı kanda ve hala idrarda çıkmıyor üstelik erken gebelik testi olanlardan aldım ama yinede ümitle bekliyorum dua ediyorum inşallah yükselmiştir. İnşallah hepimiz alırız güzel haberi 😇💐

Merhaba embiryo kaliteniz nasildi acaba . Bende 6. Gun 4aa 3 aa transfer oldum 5. gunum transfer haric hic bir belirtim yok gogus agrim var sadece dokununca
Benimde tek embriyo kondu 4bb senin kalitesi çok daha iyi

Back
X