Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz kaçıncı gün idrarda yaptınız çıkmadı? Kan da kaç çıktı acaba.Üzülme lütfen benimde negatif çıkıyor idrarda gününü beklemeden aldığın sonuca aldanma
O kadarcık yemekten bişey olmaz zannımca canımKızlar merhaba ben bugün transfer oldum eve gelince yaprak sarması yedim içinde maydonoz var mıydı bilmiyorum bir şey olur mu
Canım nasılsın tekrar test yaptın mıTransferin 7. Günü bugün beta 13 çıktı doktor 9. Gün kan ver demişti sağlıksız gebelik mi acaba
Canım kaçıncı gün embrıyosuydu 3. Gunse bazen cıkmaya biliyor uzme kendını gununu bekle ınsallah guzel haberler alırsınTransferin 9.günu idrar testim negatif maalesef olmadıumarım sizlerden güzel haberler gelir
6.günü embriyosuydu benimkisi 5.gune göre daha geç tutunmaya başlar dedi doktor ama olsa çıkardı benceCanım kaçıncı gün embrıyosuydu 3. Gunse bazen cıkmaya biliyor uzme kendını gununu bekle ınsallah guzel haberler alırsın
Benım 3. Transferım olacak düşük yaptıgım ıcın cok etkılenmiştim ıyı degıldım 1 yıl ara verdım ama cok pısmanım bence doktorunuzla konusup cokta ara vermeden vucudunuz ve psıkolojınız uygunsa başlamak en mantıklısıMerhabalar. İkinci transfer yaptıran var mı? İlk transferden sonra ne kadar beklediniz?
Bence oyle dusunme bak doktorda demıs daha gec tutunmaya baslar dıye umut vermek ıcın soylemıyorum gercekten dusuncem bu benım 5. Gun embrıyosuydu 6. Gunde ıdrar ve kanda ogrenmıstım ama baska bı arkadasımın 3. Gun embrıyosu cıkmamıstı cok uzuldu sonra kanda cıkmıstı kendıne kızdı bosuna strese gırdım dıye bence doktorunu dınle bekle ya da kaset testlerden al 2 gun sonra falan yıne dene ıcın nasıl rahat edecekse6.günü embriyosuydu benimkisi 5.gune göre daha geç tutunmaya başlar dedi doktor ama olsa çıkardı bence
Geçmiş olsun. İlk transfer nisan ayında yapıldı ama maalesef negatif sonuçlandı. Şimdi regl bekliyorum, muayeneye gideceğim tekrar. İlk transferle ikinci transfer arası acaba boşluk bırakıyor mu doktorlar onu merak ettimBenım 3. Transferım olacak düşük yaptıgım ıcın cok etkılenmiştim ıyı degıldım 1 yıl ara verdım ama cok pısmanım bence doktorunuzla konusup cokta ara vermeden vucudunuz ve psıkolojınız uygunsa başlamak en mantıklısı
Merhaba embiryo kaliteniz nasildi acaba . Bende 6. Gun 4aa 3 aa transfer oldum 5. gunum transfer haric hic bir belirtim yok gogus agrim var sadece dokununca6.günü embriyosuydu benimkisi 5.gune göre daha geç tutunmaya başlar dedi doktor ama olsa çıkardı bence
Insallah bır dahakine guzel sonuc alırsınız rahim kendini toparlasın dıye 1 regl suresı yetıyodu sanırımGeçmiş olsun. İlk transfer nisan ayında yapıldı ama maalesef negatif sonuçlandı. Şimdi regl bekliyorum, muayeneye gideceğim tekrar. İlk transferle ikinci transfer arası acaba boşluk bırakıyor mu doktorlar onu merak ettim
Teşekkür ederim. İnşallah hepimiz güzel, hayırlı haberler alırızInsallah bır dahakine guzel sonuc alırsınız rahim kendini toparlasın dıye 1 regl suresı yetıyodu sanırım
Kan testini bekleyin bence umutsuz olmayın benimde dün negatif çıktı ama umutla kan testini bekliyorumTransferin 9.günu idrar testim negatif maalesef olmadıumarım sizlerden güzel haberler gelir
Bu dediğiniz bana da umut oluyor yani kanda görüp hala testte çıkmaması inşallah bende kanda görürüm insanın dengesi şaşıyor her şeye umut bağlamaktan7. Gün kanda 7.17 çıkmıştı bugün idrarda görünecek kadar yükselmiştir diye yaptım ama görünmedi. Bakalım cuma günü kan verdiğimde netleşecek hayırlısıyla
Hemde ne şaşmak ben çok endişeliyim çünkü aşırı düşük çıktı kanda ve hala idrarda çıkmıyor üstelik erken gebelik testi olanlardan aldım ama yinede ümitle bekliyorum dua ediyorum inşallah yükselmiştir. İnşallah hepimiz alırız güzel haberiBu dediğiniz bana da umut oluyor yani kanda görüp hala testte çıkmaması inşallah bende kanda görürüm insanın dengesi şaşıyor her şeye umut bağlamaktan
Benimde tek embriyo kondu 4bb senin kalitesi çok daha iyiMerhaba embiryo kaliteniz nasildi acaba . Bende 6. Gun 4aa 3 aa transfer oldum 5. gunum transfer haric hic bir belirtim yok gogus agrim var sadece dokununca