- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.004
- 133
- 42
			N 
		 Narinimmmm
 canım hayırlısı buymuş demekten başka birşey gelmiyor elimizden , 
rabbim en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah

rabbim en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah

vardır bir hayır canım üzülme. Ben de şehir dışına çıkacaktım kaldı. Ayın 3 ünde de baksam gidemem o saatten sonra bilet bulamam. Normalde 23 ünde transfer için 7 si çok geç. Bayram diye öyle yazmış doktor sanırım. Evde idrar denicem bende. Hiç yapmayacaktım ama burada okudukça heyecan sardı
 vardır bir hayır canım üzülme. Ben de şehir dışına çıkacaktım kaldı. Ayın 3 ünde de baksam gidemem o saatten sonra bilet bulamam. Normalde 23 ünde transfer için 7 si çok geç. Bayram diye öyle yazmış doktor sanırım. Evde idrar denicem bende. Hiç yapmayacaktım ama burada okudukça heyecan sardı  ah canım insallah pozitifi görürüz.  Senin de benim gibi sancın oluyordu değil mi ? Ağrısı olan kızların sonuçları genelde negatif çıkınca benim modum da iyice düşüyor
  ah canım insallah pozitifi görürüz.  Senin de benim gibi sancın oluyordu değil mi ? Ağrısı olan kızların sonuçları genelde negatif çıkınca benim modum da iyice düşüyor  
		 7 si cok gec degilmi ya cocuk 1 aylik olucak az daha beklesen
 7 si cok gec degilmi ya cocuk 1 aylik olucak az daha beklesen  bitest alip dene bence yarin sabah
 bitest alip dene bence yarin sabah 

inşallah bize de nasip eder... tebrikler canım ❤
 inşallah bize de nasip eder... tebrikler canım ❤ çok sevindim suan kalp ayılım bile değişti...
 çok sevindim suan kalp ayılım bile değişti...