Ben :) geldim de donecegim de arabayla. Allaha emanet. kendimi rahatsiz hissetmiyorum. Istanbulda pineklemektense, temiz hava degisiklik iyi geldigini dusunuyorum.Canim sonucta 11 gün olmus transferden beri değil mi ? Moralinin iyi olmasi da cok onemli, karayolu olsa gitmezdim ama ucak yolculugu yapardım heralde cok bunaldiysam. Gerçi gecen 7 saat karayolunda giden bi arkadaş okudum baska topikte. Nasıl mutlu olacaksan ve rahat hissedeceksen öyle yap bence
Ama oncesinde doktoruma danistim tabi

ama Allah dan olumsuz bir şey olsa beni suçlayacaklar. Çok zor ya kadın olmak
 ama Allah dan olumsuz bir şey olsa beni suçlayacaklar. Çok zor ya kadın olmak
		 canim hepimizin de bildiği gibi süreç, uzun ve stresli. Insan zaman zaman yorgun hissediyor boyle zamanlarda da bize ne iyi gelecekse onu yapmak lazim. Bu bizim hayatimiz ve bizim kararimiz. Seni ne mutlu edecekse onu yap derim
 canim hepimizin de bildiği gibi süreç, uzun ve stresli. Insan zaman zaman yorgun hissediyor boyle zamanlarda da bize ne iyi gelecekse onu yapmak lazim. Bu bizim hayatimiz ve bizim kararimiz. Seni ne mutlu edecekse onu yap derim 

Başta kendi annem evinde otursaydın der
 Başta kendi annem evinde otursaydın der  Eşim başından beri git ne olacak ondan diyor. Ona göre her şey basit zaten. Canım kahve istiyor diyorum bir tane iç ne olacak. Canım çikolata istiyor diyorum ye ne olacak ki ondan. Sinir ediyor beni
 Eşim başından beri git ne olacak ondan diyor. Ona göre her şey basit zaten. Canım kahve istiyor diyorum bir tane iç ne olacak. Canım çikolata istiyor diyorum ye ne olacak ki ondan. Sinir ediyor beni  Sabrederim zannetmiştim. Bugün aşırı duygusal ve bunalmış hissediyorum. Biletler de maşallah uçmuş fiyatları
  Sabrederim zannetmiştim. Bugün aşırı duygusal ve bunalmış hissediyorum. Biletler de maşallah uçmuş fiyatları 

şansımı deneyeceğim
 şansımı deneyeceğim
 sakindir diye tahmin ediyorum.
 sakindir diye tahmin ediyorum. 

90, member: 942855"]
90, member: 942855"]