- Konu Sahibi Sade frappe
-
Anladımm çok teşekkürler cevap içinAz yumurta demek daha az hormon yükselmesi demek vücut normaline daha çabuk dönüyor. Çok yumurta da östrojen yükseliyor ohss riski oluyor bebeğin tutma şansı da azalıyor. Az yumurtanız varsa bile hormon değerleri istenilen seviyede değilse transfer olmuyor merak etmeyin
Kaç tane yumurta gözüküyordu canım?Merhaba bugün benim de kontrolüm vardı, e2 1500 çıkmış.opu ne zaman olur, ohss riski bakımından nasıl bir değer bilginiz var mı?
Bence devam eder ama seninkiler çok hızlı da gelişmiş olabilir belkiBugün 4. İğne i vuruldum reglin 5. Günü yarın sabah doktor kontrolüm var bakalım nedicek bu kadar erken yumurta gelişmez değil mi yani her türlü iğneye devam ettirir dimi
Söylemedi doktorumKaç tane yumurta gözüküyordu canım?
Birde ben pergoveris diye bir iğne kullanıyorum baktım yazılanlara ama herkes sanırım farklı iğne kullanıyor pergoveris kullanan var mı?Bence devam eder ama seninkiler çok hızlı da gelişmiş olabilir belkinormalde iğne tedavisi için 10 gün yazmışlar hep
Yok canım bu kadar çabuk olmaz 13-15 gün sürer, yarın bakar yumurtaların büyüklüğüne göre aynen devam ettirir ilaçlara veya dozunu değiştirir, zaten en son çatlatma iğnesi vuracaksın ondan sonra toplanacak yumurtalarBugün 4. İğne i vuruldum reglin 5. Günü yarın sabah doktor kontrolüm var bakalım nedicek bu kadar erken yumurta gelişmez değil mi yani her türlü iğneye devam ettirir dimi
Merhaba benim de çikolata kistim var İzmir’de nerde yaptıracaksınız acaba?Selam kızlar bende mayısta tüpe başlıyorum izmirde yaptırıcam ilk tüp bebek demeyimim olucak çikolata kistim var çift taraflı uzun protokol uygulanıcak
Umarım sorunsuzca onbiri de dondurulurherkeze merhaba bnde aranıza yeni katıldım şuan rahim dinlendirmedeyim 2.adetimi bekliyoruz bugün embriyolarımın 5.günüydü 20 yumurtadan 11i kalmıştı ama embriyolog arayıp gelişimleri yavaş yarını bekleyip dondurucaz dedi tedavim iptal de olabilir Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
İnşallahUmarım sorunsuzca onbiri de dondurulur
Ben iğnelere devam yakında opu gelir gibi geliyorİnşallahSiz hangi aşamadasınız?
Merhaba benimde adetim 3. Gün akşamı bitmişti iğnelerden dolayı oldugunu söyledilerKızlar ben gonal f ve merionel kullanıyorum ama üstümde aşırı halsizlik var normal mi bana mı özel acaba, birde adetim normalinden erken bitti iğneyi bugün 4. Vuruşum ve bugün sarı bir akıntım geldi sizde nedir durumlar
Merhaba ben iğne kullanımımı 8. Gün akşamı çatlatma iğnesiyle bitirmiştimBugün 4. İğne i vuruldum reglin 5. Günü yarın sabah doktor kontrolüm var bakalım nedicek bu kadar erken yumurta gelişmez değil mi yani her türlü iğneye devam ettirir dimi
İlk denemeniz miBen iğnelere devam yakında opu gelir gibi geliyor
Evet ilk tüp denememİlk denemeniz mi
Tayfun bey in hemen solunda ki oda da muhterem bey. Tayfun bey den memnun musunuz pekiilk kez duydum o doktoru benim doktorum tayfun alper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?