Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Heycanlar ve endişeler hiç bitmiyor bu süreçte..İnşallah canım hayırlıyısla güzel kaliteli yumurtaların olur🙏 Az kalmış seninde. Taze transfer mi düşünüyor dr un?
İnanın hiç bilmiyorum, galiba gidişata göre karar verecek ona. Evet süreç çok zor. Hamile kalsak onun da endişesi derdi bitmeyecek😄 ne zaman rahat edeceğiz acaba 🤷‍♀️

İnanın hiç bilmiyorum, galiba gidişata göre karar verecek ona. Evet süreç çok zor. Hamile kalsak onun da endişesi derdi bitmeyecek😄 ne zaman rahat edeceğiz acaba 🤷‍♀️
Valla hiç rahat olamıcaz sanırım😄 ya da sağ salim kucağımıza aldığımızda bir nebze😄 eğer rahimde sıkıntı olmazsa senin de taze transfer olur belki

Valla hiç rahat olamıcaz sanırım😄 ya da sağ salim kucağımıza aldığımızda bir nebze😄 eğer rahimde sıkıntı olmazsa senin de taze transfer olur belki
Evet, doğru 😄 Ben dondurulmuşu tercih ederdim bana kalsaydı ama doktorum ne derse ve vücudum için nasıl daha iyi olacaksa öyle olsun 😏

Hayırlı olsun canım inşallah güzel pozitif sonuçlar olsun🌸 o kişiye göre değişebilir doktorunuz doğru zamanda verecektir
Çok sağol canım 🤗 inşaallah hepimizin aminn 🙏🏻 3.günü ultrasona çağırdı o gün başlatır sanırım

• Beğen
Reactions: bbg
Kızlar yumurta toplamam olacak yarın yanımda ek kıyafet birşey getirmeme gerek var mı ne yapacağımı bilmiyorum 🤦‍♀️
Bana hiç gerek kalmamıstı canım sadece ped almayı unutma çünkü kanama olabiliyor. Ben gittiğim gbi hasta kıyafetini giydim iç.çamaşır bile kalmadı üstümde. İşlem bitti giyindim hiçbir şey pislenmedi yani :)

Kızlarr dondurulmuş embriyo transferi olacağım mayısta. adetimi oldum . Sizlere transfer hazırlığı olan ilaçları estrofem vs. Kaçıncı gün basladınız içmeye 😊 doktorum 3.gün ultrasona çağırdı bazıları ilk gün baslıyor ilaçları içmeye kafama takıldı
Benimde pazartesi Rahim kalınlığı kontrolüm var 10 gündür kullanıyorum estrofem
İlk 4 gün 2 tane içtim
Sonraki 4 gün 3 adet içtim
Şimdi günde 4 adet içiyorum
Ben adetin ilk günü başladım. 12 gün kullanıp kontrole gidiyorum. Hayırlısı ile pazartesi transfer günümü alırım sanırım 🤗

Testi pozitif çıkan arkadaş vardı bulamadım ya ama okuyorsa tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲,

Kızlar yumurta toplamam olacak yarın yanımda ek kıyafet birşey getirmeme gerek var mı ne yapacağımı bilmiyorum 🤦‍♀️
Hiç birşeye gerek ekstra olarak. Zaten soyunuyırsunuz o yüzden sadece ped alırsın benim kanamam olmadı ama her ihtimale karşı almıştım yanıma

Back
X