- 9 Mayıs 2021
- 2.248
- 2.725
- 83
- 33
- Konu Sahibi Sade frappe
- #3.841
Bence direkt gidip kan ver hiç kaset testle uğraşma acilden verince bi saate çıkıyoElimde yok ama yarın alıp cumartesi deneyeceğim muhtemelen yada gidip kan verecegim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence direkt gidip kan ver hiç kaset testle uğraşma acilden verince bi saate çıkıyoElimde yok ama yarın alıp cumartesi deneyeceğim muhtemelen yada gidip kan verecegim![]()
Benim 5.gün embriyosuydu. Bana iyi kalitede dendi abc diye kodlanmadı canımKızlar merhaba 10 mayısta iki adet 5. Gün transferım oldu fakat negatıf sonuc aldım malesef yenıden transfer hazırlıklarına başladık bir tane 6. Gün 5BC embrıyom var sıkıntı çıkmazsa onu transfer edıcez inşallah merak ettiğim maşallah bu topikte baya hamilemiz var onların 5. Veya 6. Gün embrıyo kalıtelerı nasıldı hadi bana umut olun![]()
Ayy benimki de 4ab 5. Gün embriyosu dondurulmuş transfer olacak inşallah sizinki gibi pozitifi görürümBenim 5. Gün embriyosu 4ab idi pozitif gördüm şükür
Ay çok şükür Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bi daha olmaz inşallahKızlar saat 17:30 da kanamam oldu baya vardı hemen hastaneye gittik hcg değerim 10.000 çıktı doktor sorun yok dedi gelip bakmadı bile kalçadan iğne atıp eve yolladı yarın ultrosana gel dedi özel hastane burası. Sonra orada çıktık tüp bebek doktorumu aradım ultroson baktır dedi devlet hastanesine gittik doktor güzelce baktı daha çok küçük dedi kese güzel dedi pıt pıt hareket vardı gördüm gözümle büyük ihtimalle kalp atışı dedi içim rahatladı şükür Rahim görüntü çok güzel kalınlığı çok iyi dedi ama çok korktum bu sebeple keseyide görmüş oldukoksaparı kesti doktorum progestan fitil göbekten ve kalçadan atılıyorum
Rabbim kimseye yaşatmasın
Ahhh. Aynı benim gibi o zaman. İskender Başer benim drum. Gerçekten bana çok iyi geldi genart. 3 kere transfer oldum. İlkinin kalbi durdu. İkincisinde kızım oldu. Şimdi 2 kese gördük kalp için bekliyoruzDr’um genart’ın doktoru değil. Kendi muayenehanesi var, işlemlerini genart’ta yapıyor
Geçmiş olsun canım. Yeter ki bebek iyi olsun gerisi ilaçla halloluyor. Çok şükür. Dinlen bol bol.Kızlar saat 17:30 da kanamam oldu baya vardı hemen hastaneye gittik hcg değerim 10.000 çıktı doktor sorun yok dedi gelip bakmadı bile kalçadan iğne atıp eve yolladı yarın ultrosana gel dedi özel hastane burası. Sonra orada çıktık tüp bebek doktorumu aradım ultroson baktır dedi devlet hastanesine gittik doktor güzelce baktı daha çok küçük dedi kese güzel dedi pıt pıt hareket vardı gördüm gözümle büyük ihtimalle kalp atışı dedi içim rahatladı şükür Rahim görüntü çok güzel kalınlığı çok iyi dedi ama çok korktum bu sebeple keseyide görmüş oldukoksaparı kesti doktorum progestan fitil göbekten ve kalçadan atılıyorum
Rabbim kimseye yaşatmasın
Evet cok mantıklı canım bencede oyle yap ıkı gun sonra tekrar ver ben hoc test gunumu beklemedım tedavılerımde en gec 8.gun verdım hep oncesıde varBence direkt gidip kan ver hiç kaset testle uğraşma acilden verince bi saate çıkıyo
Tam hatırlamıyorum ama 8.gunde en gec verdım hep onu bılıyorum test gunu artısa denk geldı hepEvet cok mantıklı canım bencede oyle yap ıkı gun sonra tekrar ver ben hoc test gunumu beklemedım tedavılerımde en gec 8.gun verdım hep oncesıde var
Evet verdim maalesef değerim düştü.Sen kan verdnmı canım tekrar
Cok üzüldüm canım yaEvet verdim maalesef değerim düştü.
Birilerinin dualarında olmak ne güzel.. birbirini tanımadan başkası için dua etmek Rabbim benim için istediklerinin kat kat fazlasını versin inşallah,, Rabbim hepinizden razı olsunCok üzüldüm canım yarabbım bır daha yasatmasın son olsun ıns duamdasın hep aklımdaydın duamdaydın
Allah razı olsun duan ıcın canıııım Rabbım hepımızın yuzunu güldğrsğn inşSevgili mayıs ayı anne adayları benim değerim düştü bu denemede olmadı.. hepinize desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim.. Rabbim hepinizin kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun inşallah![]()
Ayyyy canım benım ıns hepımıze sana bana hepımıze kımseyı evlatsızlıkla ımtıhan etmesın Rabbım her zaman duamdasın çünkü bizi birtej birbirimiz anlıyoruz yasayan bilir canım ne zor oldugunuBirilerinin dualarında olmak ne güzel.. birbirini tanımadan başkası için dua etmek Rabbim benim için istediklerinin kat kat fazlasını versin inşallah,, Rabbim hepinizden razı olsun
Çok üzüldüm. Hepimiz için hayırlısı olsunSevgili mayıs ayı anne adayları benim değerim düştü bu denemede olmadı.. hepinize desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim.. Rabbim hepinizin kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun inşal
Kanamam kesildi gibi duş aldım gelince daha da gelmedi biraz böyle kanarsında kurur yaa öyle döküntü var tek. Progestab kaçmadan olandan başladımHayırlı olsun canım çok Sevindim kanaman kesildi mi ne iğnesi yapıldı
Amin canım. Allah en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin insallahSevgili mayıs ayı anne adayları benim değerim düştü bu denemede olmadı.. hepinize desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim.. Rabbim hepinizin kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun inşallah![]()
Ayy inşallah bana da uğurlu gelirAhhh. Aynı benim gibi o zaman. İskender Başer benim drum. Gerçekten bana çok iyi geldi genart. 3 kere transfer oldum. İlkinin kalbi durdu. İkincisinde kızım oldu. Şimdi 2 kese gördük kalp için bekliyoruz
Cok gecmıs olsun sıfa olsun canım Rabbım hiçbşrimize yasatmasın ınsKanamam kesildi gibi duş aldım gelince daha da gelmedi biraz böyle kanarsında kurur yaa öyle döküntü var tek. Progestab kaçmadan olandan başladım
Umarım bir sonraki denemeniz son denemeniz olur, sağlıkla kucağınıza alırsınız. Şimdş olmadıysa sonrasında daha güzeli daha hayırlısı olacağı içindir. İnşallah çok bekletmeden olurSevgili mayıs ayı anne adayları benim değerim düştü bu denemede olmadı.. hepinize desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim.. Rabbim hepinizin kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun inşallah![]()