• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlar merhaba 10 mayısta iki adet 5. Gün transferım oldu fakat negatıf sonuc aldım malesef yenıden transfer hazırlıklarına başladık bir tane 6. Gün 5BC embrıyom var sıkıntı çıkmazsa onu transfer edıcez inşallah merak ettiğim maşallah bu topikte baya hamilemiz var onların 5. Veya 6. Gün embrıyo kalıtelerı nasıldı hadi bana umut olun🤲🏻☺️
Benim 5.gün embriyosuydu. Bana iyi kalitede dendi abc diye kodlanmadı canım

Kızlar saat 17:30 da kanamam oldu baya vardı hemen hastaneye gittik hcg değerim 10.000 çıktı doktor sorun yok dedi gelip bakmadı bile kalçadan iğne atıp eve yolladı yarın ultrosana gel dedi özel hastane burası. Sonra orada çıktık tüp bebek doktorumu aradım ultroson baktır dedi devlet hastanesine gittik doktor güzelce baktı daha çok küçük dedi kese güzel dedi pıt pıt hareket vardı gördüm gözümle büyük ihtimalle kalp atışı dedi içim rahatladı şükür Rahim görüntü çok güzel kalınlığı çok iyi dedi ama çok korktum bu sebeple keseyide görmüş olduk 🤗 oksaparı kesti doktorum progestan fitil göbekten ve kalçadan atılıyorum 🤭
Rabbim kimseye yaşatmasın
Ay çok şükür Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bi daha olmaz inşallah🤲🏼🧿

Dr’um genart’ın doktoru değil. Kendi muayenehanesi var, işlemlerini genart’ta yapıyor
Ahhh. Aynı benim gibi o zaman. İskender Başer benim drum. Gerçekten bana çok iyi geldi genart. 3 kere transfer oldum. İlkinin kalbi durdu. İkincisinde kızım oldu. Şimdi 2 kese gördük kalp için bekliyoruz

Kızlar saat 17:30 da kanamam oldu baya vardı hemen hastaneye gittik hcg değerim 10.000 çıktı doktor sorun yok dedi gelip bakmadı bile kalçadan iğne atıp eve yolladı yarın ultrosana gel dedi özel hastane burası. Sonra orada çıktık tüp bebek doktorumu aradım ultroson baktır dedi devlet hastanesine gittik doktor güzelce baktı daha çok küçük dedi kese güzel dedi pıt pıt hareket vardı gördüm gözümle büyük ihtimalle kalp atışı dedi içim rahatladı şükür Rahim görüntü çok güzel kalınlığı çok iyi dedi ama çok korktum bu sebeple keseyide görmüş olduk 🤗 oksaparı kesti doktorum progestan fitil göbekten ve kalçadan atılıyorum 🤭
Rabbim kimseye yaşatmasın
Geçmiş olsun canım. Yeter ki bebek iyi olsun gerisi ilaçla halloluyor. Çok şükür. Dinlen bol bol.

Cok üzüldüm canım ya 😰😰😰😰rabbım bır daha yasatmasın son olsun ıns duamdasın hep aklımdaydın duamdaydın
Birilerinin dualarında olmak ne güzel.. birbirini tanımadan başkası için dua etmek Rabbim benim için istediklerinin kat kat fazlasını versin inşallah,, Rabbim hepinizden razı olsun

Sevgili mayıs ayı anne adayları benim değerim düştü bu denemede olmadı.. hepinize desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim.. Rabbim hepinizin kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun inşallah 🤲🤲
Allah razı olsun duan ıcın canıııım Rabbım hepımızın yuzunu güldğrsğn inş🤲🏻

Birilerinin dualarında olmak ne güzel.. birbirini tanımadan başkası için dua etmek Rabbim benim için istediklerinin kat kat fazlasını versin inşallah,, Rabbim hepinizden razı olsun
Ayyyy canım benım ıns hepımıze sana bana hepımıze kımseyı evlatsızlıkla ımtıhan etmesın Rabbım her zaman duamdasın çünkü bizi birtej birbirimiz anlıyoruz yasayan bilir canım ne zor oldugunu

Sevgili mayıs ayı anne adayları benim değerim düştü bu denemede olmadı.. hepinize desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim.. Rabbim hepinizin kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun inşal
Çok üzüldüm. Hepimiz için hayırlısı olsun

Sevgili mayıs ayı anne adayları benim değerim düştü bu denemede olmadı.. hepinize desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim.. Rabbim hepinizin kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun inşallah 🤲🤲
Amin canım. Allah en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin insallah 🙏 dualarımız karşılıklı

Ahhh. Aynı benim gibi o zaman. İskender Başer benim drum. Gerçekten bana çok iyi geldi genart. 3 kere transfer oldum. İlkinin kalbi durdu. İkincisinde kızım oldu. Şimdi 2 kese gördük kalp için bekliyoruz
Ayy inşallah bana da uğurlu gelir 🥰 pek yorum yok hakkında, hikayenizi duymak çok mutlu etti beni, çok sevindim sizin adınıza 💛

Umarım bir sonraki denemeniz son denemeniz olur, sağlıkla kucağınıza alırsınız. Şimdş olmadıysa sonrasında daha güzeli daha hayırlısı olacağı içindir. İnşallah çok bekletmeden olur 🙏🏻

Back
X