• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Dimes le exotica mı ne bi marka var o ikisinden aldım işte içiorum sabah kahvaltıda ☺️ Yarım bardağa indircem bende canım bir de kabak çekirdeğine sardım çok fena çıt çıt ona da baktım oda iyi geliyomuş 😂 ne yesem yaricak gibi bir durum hissediyorum 😊🤷🏻‍♀️🤰🏼
Kabak çekirdeği ben de çok yedim. Şifa olsun canım.

Inşallah o güzel sesi hatta sesleri duyarsınız. Çok heycanlı ya 🤩
Ben de yarın pozitif sonuçtan sonra ilk doktor kontrolüne gidicem. Inşallah sağlıklı keseleri görüp dönerim. Aynen çok geriliyorum, olumlu düşünmek için kendimi kasıyorum. Tüm hafta günleri hatta saatleri saydım beklerken. Şükür 1 gece kaldı 🤭😄
Ooo yarın ikimiz de heyecan dolu bir gün yasicaz 😂 var ya bu bebeler doğana kadar hep stres yaşatacak bize. Kızımda diyordum ki kalbini duyim rahatlicam. Yok ikili test temiz çıksın rahatlicam. Detaylı ultrason temiz çıksın kendime gelicem. Yok şeker yüklemesi temiz gelsin artık rahat nefes alırım. 32 haftadan önce dogmazsa nefes alicam diye diye 39 hafta ettim 😂

Ooo yarın ikimiz de heyecan dolu bir gün yasicaz 😂 var ya bu bebeler doğana kadar hep stres yaşatacak bize. Kızımda diyordum ki kalbini duyim rahatlicam. Yok ikili test temiz çıksın rahatlicam. Detaylı ultrason temiz çıksın kendime gelicem. Yok şeker yüklemesi temiz gelsin artık rahat nefes alırım. 32 haftadan önce dogmazsa nefes alicam diye diye 39 hafta ettim 😂
Hahaha bir baktın doğmuş 😄 Allah bize sabır versin de tek derdimiz beklemek olsun inşallah 🥰

Kızlar valla biz tüp bebek annelerinin bekleyişi heyecanı hiç bitmiyor bitmeyecek bence. Normal yolla hamile kalanların hiç bu kadar stres yapacağını düşünmüyorum. Biz yok kan testi pozitif mi yok iki katı artacak mı yok kese görecek miyiz ay kalp atışı duyacak mıyız diye sürekli kalp çarpıntısı halindeyiz. Örneğin şimdi de beni kalp atışı stresi sardı. 😬 Çok olumsuz şeyler yaşadığımız için heralde her şeyin olumsuzunu bekler olduk. 😞 Allah sonumuzu güzel eylesin hepimizin kucakları dolsun inşallah. 🍀

Canım geç tutunmustur. Ben tahlilimi doktoruma sölediğimde erken tutunmus demekki demişti. Bazılarının geç artıyormus betası sonradan fırlıyormus😊 üzülme stres yapma %60 artarsa sıkıntı yok demektir
Doktorum için rahat olsun 8. Gün için normal bir değer dedi. Biraz rahatladım doktorum bu şekilde konuşunca. Hayırlısıyla Pazartesi günü artışı göreceğiz inşallah🙏🏻🤗

Kızlar valla biz tüp bebek annelerinin bekleyişi heyecanı hiç bitmiyor bitmeyecek bence. Normal yolla hamile kalanların hiç bu kadar stres yapacağını düşünmüyorum. Biz yok kan testi pozitif mi yok iki katı artacak mı yok kese görecek miyiz ay kalp atışı duyacak mıyız diye sürekli kalp çarpıntısı halindeyiz. Örneğin şimdi de beni kalp atışı stresi sardı. 😬 Çok olumsuz şeyler yaşadığımız için heralde her şeyin olumsuzunu bekler olduk. 😞 Allah sonumuzu güzel eylesin hepimizin kucakları dolsun inşallah. 🍀
Eşim hala inanmıyor hamile olduğuma. Normal yolla ve ilaçlı tedavide o kadar negatif gördük ki artık ben kucağıma alınca inanacağım galiba diyor😂

ben kızıma normal yolla gebe kaldım şimdi diyorumki ne kadar rahat geçirmişim hiç bi düşüncemkorkum yoktu herseyin yolunda olacgına okadar emindimki aklıma gelmezdı kötü seneryolar ama 3 aydır tüp bebek sürecinde cok yıprandık surekli ilaç düşün kafası doluyor insanın

ben kızıma normal yolla gebe kaldım şimdi diyorumki ne kadar rahat geçirmişim hiç bi düşüncemkorkum yoktu herseyin yolunda olacgına okadar emindimki aklıma gelmezdı kötü seneryolar ama 3 aydır tüp bebek sürecinde cok yıprandık surekli ilaç düşün kafası doluyor insanın
Normal gebe kalanların bu kadar ilaç kullandığını düşünmüyorum zaten ben 😞 Sanki doğurana kadar ilaç serüvenimiz bitmeyecek. 😬

ne güzel işte ya suratsız birine denk gelseydin:))) ah sesli güldüm :)))
Bence de güzel. Benim doktorum çok mot mot. Bgn opudan sonra yanına görüsmeye gittigimde 13 yumurta toplandı diyo ama modu o kadar düşük ki sanırsın tek yumurta çıkmış. Ne güzel islemim rahat gecmis, agrim sizim yok diye huzurluydum bir anda tüm enerjimi düşürdü. Hala da etkisindeyim. Insana moral motivasyon vereceklerine olanı da düşürenler var. O yüzden H Hazel9 şanslısın bence.

Bence de güzel. Benim doktorum çok mot mot. Bgn opudan sonra yanına görüsmeye gittigimde 13 yumurta toplandı diyo ama modu o kadar düşük ki sanırsın tek yumurta çıkmış. Ne güzel islemim rahat gecmis, agrim sizim yok diye huzurluydum bir anda tüm enerjimi düşürdü. Hala da etkisindeyim. Insana moral motivasyon vereceklerine olanı da düşürenler var. O yüzden H Hazel9 şanslısın bence.
Benim ilk kriterim konuşkan olmasıydı kuzum yapamazdım yoksa. Ama herkese hitap eden güven veren bambaşka kişiler kimisi çok konuşan sever kimisi az öz konuşan sever aslında işini doğru yapn olsun yeter. Sen canını sıkma bak ne güzel kaç tane birden yumurta çıkmış baby 🥰 sağlıklı embriyolar oluşsun inşallah kuzum sen takılma bunları geçç ☺️ Taze mi olcak dondurcaklar mı kuzu

Sade frappem geçmişte ben de denk geldim böyle birine, hâlbuki zaten yükümüz ağır bizim, morale ihtiyacımız var. Sen boşver o mot motu, 13 yumurta harika bir sayı, tebrik ederim Allah bir an önce minik kuzunu sana kavuştursun canım benim 🙏

Back
X