- 18 Kasım 2020
- 2.685
- 3.266
- 83
- Konu Sahibi Sade frappe
-
Ben de 4. gün başladım, yumurtalar henüz çok küçüklerdi başladık, bir problem görünmüyor. Doktorum da bir problem olmaz dedi. Ama genelde 2. Veya 3. Gün başlıyorlar. Muayenede doktor anlıyor başlayıp başlayamayacağını, merak etmeyin.Anladım canım ben de gece adet oldum bugun aradım randevu almak için yarın çalışmıyorlarmış 1mayıs diye benim de hep böyle günlere denk gelir zatenSonraki gün de pazar ancak pazartesiye kalıyor ama 4.gün muayene için geç olmaz mi dedim ben de.. doktora yazdım bekliyorum bakalım
Maxijuno, omepa Q10, folidoce, devir damla. Ama bunları doktora danışmadan kullanmayınız, ör; bende d vit eksikti, onun için içiyorum. Folik asit veriliyor zaten. Diğerlerine yeni başladım. Arı sütü polen bal karışımı birşey de içmeye başladım ama yumurtalar ört 8 mm oldu bile belki de geç kaldım.Yumurta kalitesi için neler yiyip içiyorsunuz kızlar bende iğnelere başladım
Evin içinde yürüyüş yapabiliriz, sokağa çıkma yasağında başka da seçenek yok. Ödem olsa bile geçicidir, merak etmeyin.Ben kilo almayayım diye çok dikkat ediyorum ama almışım bir kg, ödem oluyor sanırım iğnelerden. Bir de evde hareketsiz kaldık belki de ondandır.
Hayırlı, sağlıklı ikiz bebişler olsunEvet canım dün olduumm darısı bekleyenlerin başına inşallahValla ikizmi olur bilemiyorum gönlümden geçen ikiz hem kardeş olayını düşünmeyiz bir taşla iki kuş olur
Folik asit içiyorum ben sadece. İki yıldır vitamin vs uğraştım artık başka bir şey kullanmıyorum. Sağlıklı besleniyorum, düzenli spor yapıyordum ama şimdilerde yapamıyorum kasıklarım şişti çünküYumurta kalitesi için neler yiyip içiyorsunuz kızlar bende iğnelere başladım
Evet, hızlı alınan kilolar hızlı verilir. Yürüyüş yapacağım hafif hafif. Teşekkür ederimEvin içinde yürüyüş yapabiliriz, sokağa çıkma yasağında başka da seçenek yok. Ödem olsa bile geçicidir, merak etmeyin.
Çok teşekkür ederimHayırlı, sağlıklı ikiz bebişler olsun. Darısı diğer bekleyenlere de olsun. Bu topik pozitif haberleriyle dolsun.
Insallah tutunur bebegin dua ediyroum bende tedavi goruyorumArkadaşlar merhaba öncelikle hepimiz iyi sonuçlar alalım şu mübarek günde inşallah. Yaşım 31 4 yıldır bebek istiyorum. 4 aşılamam var devlette. Ama olmadı. Adenemyosiz ve 1.2 cm çikolata kistim var. Martta izmir tavmergende basladım. Baskılama iğnesi olan lucrin yaptı.26 nisanda opu oldu 20 yumurta toplandı. 13ü kaldı. 3. Gün 2sini dondırdular. Yarın 5. Gün transferim var. Nolur dua edin çok istiyorum ama çok korkuyorum
Hemşireyle görüştüm dün, pazar günü yani 3.gün başlamam için estrofem verdi salı günü de kontrole gideceğim bakalımBen de 4. gün başladım, yumurtalar henüz çok küçüklerdi başladık, bir problem görünmüyor. Doktorum da bir problem olmaz dedi. Ama genelde 2. Veya 3. Gün başlıyorlar. Muayenede doktor anlıyor başlayıp başlayamayacağını, merak etmeyin.
Siz transfer için tedavi alıyorsunuz o zaman, değil mi? Yumurta toplama yapıldı, embriyolar döndürüldü. Şimdi transfer olacaksınız. Doğru mu anladım?Hemşireyle görüştüm dün, pazar günü yani 3.gün başlamam için estrofem verdi salı günü de kontrole gideceğim bakalım
Merhaba, Allah emeklerini boşa çıkarmasın insallah.Benim ikinci tüp bebek denemem. Bebek çabamız çok yeni, 5 ay daha. Daha önce Ocak ve Şubat'ta iki aşılama, Mart'ta bir tüp bebek denedik olmadı. Nisan'da kendimiz denedik yine olmadı. Ciddi bir problemimiz yok ama yaş 44. Bir anda kesilirse yumurta üretimi diye korkuyorum o yüzden oyalanmadan tüp bebeğe başladım. Yoksa ikimizde de bir problem görünmüyor. Şu an 9 yumurta ultrasonda görünüyor, 6 Mayıs'ta Opu. Taze transfer düşünüyor doktorum. İstanbul'dayım.
Çok teşekkür ederim. Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın, burada hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırız umarım.Merhaba, Allah emeklerini boşa çıkarmasın insallah.
bende 42 yaşındayım, geçen yıl bir tüp bebek yapmıştım . 8 embriyo , 2 tanesi transfer ama negatif. Şimdi tekrar başladık geçen hafta opu oldum 8 yumurtadan 1 tanesi dollendi , 3. günde dondurduk. Şimdi tekrar yumurta toplanacak vakit kaybetmemek icin , adet bekliyorum . Benim doktorumda taze transfer istiyordu ama opudan önce yapılan kan tahlilinde progesteron 1,54 çıkınca dondurup tekrar toplamaya karar verdi. Transfer icin 1,5 altinda isteniyor sanırım. Benimde amh :1,98. Ama önemli olan kaliteli yumurtaya denk gelmek.
sende beklememekle iyi yapmışsın zaman çok önemli. Dilerim kaliteli bol embriyon olsun canım .
Evet evet rahim dinlendirme yaptık bu ay transferim olacak inşallahSiz transfer için tedavi alıyorsunuz o zaman, değil mi? Yumurta toplama yapıldı, embriyolar döndürüldü. Şimdi transfer olacaksınız. Doğru mu anladım?
Çok güzel, sağlıkla kucağınıza alın. Ben size ben de dördüncü gün başladım diye yazmıştım ama benimki en baştan tüp bebek tedavisi için yumurta geliştirici iğnelerdi. Yanlış bilgilendirme yapmış olmiyim.Evet evet rahim dinlendirme yaptık bu ay transferim olacak inşallah
Anladım, sizin de hayırlı olsun bol bol kaliteli yumurtalarınız olsun inşallahÇok güzel, sağlıkla kucağınıza alın. Ben size ben de dördüncü gün başladım diye yazmıştım ama benimki en baştan tüp bebek tedavisi için yumurta geliştirici iğnelerdi. Yanlış bilgilendirme yapmış olmiyim.
O konu da net bi bilgim yok ,Hastanenin sekterliği gibi iletşim kurduğum bi yer varsa canım bi danış derimEşim çalıştığı için annem gelicek canım ayrı izin belgesi refakatçi diyemi çıkartılıyo
Benim yumurta toplama işlemi yapılıyor ikinci yumurta toplama tedavim maalesef 3kg aldım. Ödem yapıyor. Bol bol su için.Ben kilo almayayım diye çok dikkat ediyorum ama almışım bir kg, ödem oluyor sanırım iğnelerden. Bir de evde hareketsiz kaldık belki de ondandır.
Gayet iyi canım inşallah diğer günlerde de gelişimleri güzelce devam ederlerKızlar embriyolog aradı bugün dün toplanmıştı yumurtalarım 11 tane vardı 7 si döllenmiş çarşambaya kadar bakıcaz kalanı söyliycez dedi iyi mi sizce inşallah kaliteli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?