• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Ay canım şilirken hava mı veriyorlar canın yandı mı. İnşaAllah canım amin 🤲, se de güzel haberler ver inşallah 🤲
Yok canım şişirirken hissetmedim bile sonrası kötü oldu transferden sonra 10 dk sonra falan tutamadım yatağa biraz kaçırdım 🙈çok fazla sıvı yüklemişlerdi o kısmı kötüydü ama sorun değil dediler

Kızlar sizin lekelenmeleriniz oldu mu 6. Haftada. Olduysa nasıl bir lekelenmeydi. Benim gebelik bu gün 5+6 günlük oldu. Akşamüstü lavaboda peçetede lekelenme gördüm. Biraz endişelendim.

Kızlar sizin lekelenmeleriniz oldu mu 6. Haftada. Olduysa nasıl bir lekelenmeydi. Benim gebelik bu gün 5+6 günlük oldu. Akşamüstü lavaboda peçetede lekelenme gördüm. Biraz endişelendim.
Dün 5+0’dı çamaşıra gelmişti benimde 3 damla akıntıyla karışık. akşam muayenede kanama alanı çıkmadı çok şükür

Cuma günü gidecektim ama bu gün akşamüstü lekelenmem oldu. Lavaboya gittiğimde peçeteye silince beyaz veya şeffaf akıntının içinde leke şeklinde. 5+6 günlük oldu gebeliğim bu gün. Doktorumu aradım lekelenmeden bahsettim yarın gel bakalım dedi. Yarın gideceğim. Lekelenme biraz endişelendirdi beni.
Leke sorun yaratmıyor bildiğim kadarıyla. Kanama alanın ne durumda yarın belli olur canım ama kırmızı olmadıkça korkmamak lazım onu biliyorum.
Merhaba şuan 1.gun ama bende şişlik var affedersiniz gaz sancısı ama kabizda degilim sorun olurmu bilemedim böyle olan oldumu hic ??
2. Gün çok gaz olmuştu bende ameliyathane soğuk ya üsüttüm heralde demiştim. Zaten eresi gün geçti.

Leke sorun yaratmıyor bildiğim kadarıyla. Kanama alanın ne durumda yarın belli olur canım ama kırmızı olmadıkça korkmamak lazım onu biliyorum.

2. Gün çok gaz olmuştu bende ameliyathane soğuk.
Kese gördüğümüzde doktor kanama alanı var demedi. Herhangi bir ağrı da hissetmiyorum şu an. Lekelenme de akıntının içinde koyu renk çizgi şeklinde. Doktor düşük tehlikesi var demişti o yüzden korktum biraz. İnşallah kötü bir şey yoktur🙏🏻🙏🏻

Kese gördüğümüzde doktor kanama alanı var demedi. Herhangi bir ağrı da hissetmiyorum şu an. Lekelenme de akıntının içinde koyu renk çizgi şeklinde. Doktor düşük tehlikesi var demişti o yüzden korktum biraz. İnşallah kötü bir şey yoktur🙏🏻🙏🏻
Aa ben düşük dediği için kanama alanı var sandım. E süper o zman😍

Aa ben düşük dediği için kanama alanı var sandım. E süper o zman😍
Kanama alanı var demedi ama gününe göre kese 4-5 gün geride düşük olacak dedi. Kalp atışını duymam gerekiyor demişti.Doktorum düşük olacak dediği için 6 haftalık oldu hala sevinemedim hamile olduğuma🤦🏻‍♀️ İnşallah yarın sorun çıkmaz ve sürpriz bir kalp atışı duyarız🙏🏻🙏🏻

Kanama alanı var demedi ama gününe göre kese 4-5 gün geride düşük olacak dedi. Kalp atışını duymam gerekiyor demişti.Doktorum düşük olacak dediği için 6 haftalık oldu hala sevinemedim hamile olduğuma🤦🏻‍♀️ İnşallah yarın sorun çıkmaz ve sürpriz bir kalp atışı duyarız🙏🏻🙏🏻
Kaçıncı gün gördünüz keseyi? Bir de kaç mm’di? 5+6 bugünse kalp atışı için daha erken diil mi ya? 🤨

Kaçıncı gün gördünüz keseyi? Bir de kaç mm’di? 5+6 bugünse kalp atışı için daha erken diil mi ya? 🤨
4+6 ilken keseyi gördük ama kaç milimdi söylemedi bir de sormadık görüntüden de kaç milim olduğunu anlayamıyorum. Küçük dediği için kaç olduğunu o an önemsemedim. Erken olur muhtemelen ama doktorum 6. Haftada ultrasondan kalp atışı görünür dedi. Vajinal bakacak. Biz lekelenme için yarın gideceğiz. Kalp için cuma gelin demişti. Pek sanmıyorum ama belki bir ihtimal ultrasondan görünür.

Ne zaman bitecek bu korkular ya? Ben de bir an önce 5 haftalıktan 12. Haftaya ışınlanmak istiyorum :oha::KK73:

Verdikleri kağıtta yeme içme serbest yazıyor doktor da bir şey demedi sadece alkol sigara yok paketli gıda yok dedi 😀 burada okuduklarından dolayı içmeye korkuyorum çay kahve . Ama sabahları bence bol sütlü az filtre kahveden bir şey olmaz gibime geliyor
günde 200 mg kafein max olacak şekilde içebilirsin canım. internetten değerlere bakabilirsin.

Back
X